PTI Zottegem


27 februari 2018
Sabina Van Beierenlaan 35
9620 Zottegem
>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesAswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.


Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesBesix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
SpontaanP&I Bvba
P&I BVBA is uw betrouwbare partner voor industriŽle elektriciteitswerken. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd als bordenbouwer, elektrotechnische werken, installeren van verhoogde vloeren, RF-systemen en ATEX materiaal.
Spontaan
Bordenbouwer
WerfelectricienHeli NV
Verhuur en verkoop van hoogwerkers, schaarliften en aanverwante toestellen
Spontaan
Koerman
Service technieker
Monteur
TechniekerDurabrik NV
Nieuwbouw woningen/projecten/appartementen.  Renovatie. Ecopuur, Duurzame technieken in de woninbouw.
SpontaanSamsonite Europe NV
Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieŽn en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeŽvenaarde producten te creŽren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
CNC operator
Onderhoudselektricien productie
MonteurEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainer
Volvo Cars Gent
Volvo Car Gent wil 's werelds meest progressieve en begeerde luxe-automerk worden door alles wat ze doet af te stemmen op de klant. De 5000 medewerkers van Volvo Car Gent zijn verenigd in hetzelfde doel: op een kwaliteitsvolle en efficiŽnte manier auto's van topklasse maken. Daarnaast dragen wij bij Volvo zorg voor onze meest kostbare bron die bijdraagt tot ons succes, met name onze medewerkers. Wij streven ernaar om steeds weer jouw Employer of Choice te worden.
Spontaan
OnderhoudstechniekerActum Services
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker AntwerpenD'Hondt NV
Wij zijn een 100% Belgische familiebedrijf, producent en van binnendeuren, trappen, parket en interieurs. Het totaalconcept is belangrijk.
SpontaanJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekersRf-technologies
Bij Rf-Technologies ontwerpen, produceren en verkopen we innovatieve oplossingen voor passieve brandbeveiliging. Onze compartimenterings- en ontrokingsproducten garanderen de brandveiligheid van commerciŽle en institutionele gebouwen doorheen heel Europa: kantoorgebouwen, ziekenhuizen, musea, overheidsgebouwen en winkelcentra.
SpontaanColruyt Group
Colruyt Group, dat is meer dan je denkt
Ben jij net afgestudeerd of is dat binnenkort het geval? Bij Colruyt Group is er plaats voor gemotiveerde starters, of je nu beenhouwer, marketeer, ITíer, voedingsdeskundige of ingenieur bent. Ontdek op startatcolruytgroup.be hoe jouw talenten bij ons het beste tot hun recht komen.
SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
SpontaanHowest
Howest is een sterk groeiende hogeschool met campussen In Brugge en Kortrijk en bekleedt met 23 bachelors een uitzonderlijke plaats in het onderwijslandschap in Vlaanderen. Bovendien kunnen 8 van die opleidingen in Vlaanderen alleen gevolgd worden aan Howest en bieden onze bachelors 14 voor Vlaanderen unieke trajecten aan.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58