28 november 2017
Ploegstraat 38
8380 Zeebrugge
OLV Ter Duinen Zeebrugge


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesConstructiv/Woodwize
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn. Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.


SpontaanAswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbowmachinesJoris Ide NV
Joris Ide is een van de grootste Europese fabrikanten van dak- en gevelsystemen. De markten waarop wij hoofdzakelijk aanwezig zijn, zijn: BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongarije, RoemeniŽ, Rusland, Verenigd Koninkrijk en Ierland.
SpontaanBMT Aerospaece
BMT Aerospace International manufactures precision gears, transmissions and actuators for the aerospace industry and has subsidiaries in Belgium (Oostkamp), the United States (Fraser, Michigan) and Romania (Iasi).
Spontaan
APM Terminals
APM Terminals Zeebrugge maakt deel uit van de Deense A.P. MÝller-Mśrsk groep, een geÔntegreerd transport & logistiek bedrijf en is een wereldwijde leider in containerscheepvaart en havens.
APM Terminals is een belangrijke speler op de internationale markt van de containerafhandeling en exploitatie van containerterminals. APM Terminals staat dus voornamelijk in voor volgende activiteiten: laden en lossen van containerschepen, bijkomende dienstverlening op container terminals, ontwikkeling van vrijhandelszone, fungeren als havenautoriteit, ....
Spontaan
Koeltechnieker
Onderhoudstechnieker


Groep Verhelst
ďCHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFEĒ
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.
SpontaanBTV Control
BTV, afkorting van Technisch Bureau Verbrugghen, is een Externe Dienst voor Technische Controle (EDTC) en erkend controleorganisme. Wij hebben de wettelijke opdracht de (arbeids-) veiligheid te onderzoeken door het uitvoeren van wettelijk verplichte controles op machines en installaties, zowel bij particulieren als professionelen.
Spontaan
Inspecteur elektrische en industriŽle installaties
Inspecteur hijs en hefwerktuigen
VeiligheidscoŲrdinatorTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerMainfreight Forwarding
Wij zijn een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw Zeeland, AustraliŽ, Amerika, AziŽ en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we ťťn grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA.
Spontaan
Heftruckchauffeur 2 ploegen
Orderpicker 2 ploegen
Chauffeur C/CEMarine Harvest Pieters NV
Marine Harvest Pieters behoort tot de groep Marine Harvest, ťťn van de grootste seafood bedrijven ter wereld en de grootste producent van Atlantische zalm. Bij Pieters zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat.
Spontaan
Operator lijnverantwoordelijke
Teamleader

Technieker
Magazijnier frigoActum Services
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanFieuw koeltechniek
Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in commerciŽle koeling en fruitkoeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en koelinstallaties op CO≤. Wij zijn steeds op zoek naar fantastische nieuwe collega's!
Spontaan
Elektriciens
KoeltechniekersArtes Depret/Woudenberg
Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Artes Depret is, als algemene aannemer, hoofdzakelijk actief in het domein van de Gebouwen, de Burgerlijke bouw en Waterwerken. Artes Depret en Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in het produceren van Prefab en Projectontwikkeling.
Spontaan
Ploegbaas metsers
Schrijnwerker restauratie
Metser restauratieFluxys
Fluxys Belgium is de onafhankelijke beheerder van de vervoers- en opslaginfrastructuur voor aardgas in BelgiŽ. De onderneming is verder operator van de LNG-terminal in Zeebrugge. Dankzij onze first mover aanpak hebben we onze infrastructuur weten uit te bouwen tot de draaischijf bij uitstek van de internationale aardgasstromen in Noordwest-Europa.
Spontaan
Mecanicien
Elektricien
Field operator
Instrumentist automatisatiePepsico
Veurne Snack Foods maakt deel uit van de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo en specialiseert zich in de productie en verpakking van chips en snacks. Met 8 productielijnen en een team van 480 medewerkers zijn wij toonaangevend op vlak van processen en technologie. Tropicana Zeebrugge behoort tot ook tot de bedrijvengroep PepsiCo. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 250 medewerkers. Met 8 volautomatische productielijnen staan we garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58