JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
27 november 2018
Ploegstraat 38
8380 Zeebrugge

VOLZET
VTI Zeebrugge


 
Bedrijf Activiteit Vacatures


CSP Zeebrugge Terminal

Wij laden en lossen containerschepen. Hiervoor maken wij gebruik van kaaikranen en mobiele kranen.


Spontaan
Onderhoudstechnieker
Willemen Infra (Aswebo)
Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, …

Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.
Spontaan
Betonarbeider
Machinist
Wegen/grondwerker
Onderhoudsmechanicien
Werfleider


Verhelst Bouwmaterialen

“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE”
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...…

Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden.Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.


SpontaanBpost

Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.SpontaanFluxys Belgium

Fluxys Belgium is de onafhankelijke beheerder van de vervoers- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. De onderneming is verder operator van de LNG-terminal in Zeebrugge. Dankzij onze first mover aanpak hebben we onze infrastructuur weten uit te bouwen tot de draaischijf bij uitstek van de internationale aardgasstromen in Noordwest-Europa.

Spontaan
Elektromecanicien
Elektricien
Field operator
OnderhoudstechnicusFieuw Koeltechniek

Fieuw is al meer dan 35 jaar uw trouwe partner in koeltechnieken. Want dat is veel meer dan het verhaal van de eenvoudige koelcel in de supermarkt of de slagerstoog. Onze slogan is Fieuw energy, more cooling, dit zegt alles wat we doen. Fieuw stuurt elke koelunit aan met groene energie en probeert zo zijn steentje bij te dragen aan een betere natuur.


Spontaan
MonteursJoris Ide

Joris Ide is een van de grootste Europese fabrikanten van dak- en gevelsystemen. De Joris Ide Group heeft meer dan 1000 medewerkers in dienst.Behalve in knowhow op het gebied van productie, logistiek en verkoop heeft Joris Ide ook bewust geïnvesteerd in de ontwikkeling van verbeterde professionele technische ondersteuning.Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent
PepsiCo

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Naked, Pepsi, Quaker, Smiths, Tropicana,... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. België telt 950 medewerkers op 3 locaties: HQ Zaventem en twee West-Vlaamse productie sites in Veurne (Lays&Doritos) en Zeebrugge (Tropicana).

We maken producten die de consumenten graag kopen en waarvan onze medewerkers trots zijn ze maken en te verkopen. Wij geloven heel sterk in het voortdurend verbeteren van onze producten en zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met ons volautomatisch machinepark. We zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde productie operatoren om deze machines in te stellen en om te bouwen en techniekers om de machines preventief en correctief te onderhouden.Spontaan
Logistiek operator
Productieoperator
Technieker Zeebrugge
Technisch Veurne
Technische operatorenECS
2XL

ECS and 2XL zijn sinds kort één grote logistieke groep geworden.
ECS European Containers en 2XL zijn twee belangrijke spelers in de Europese logistiek met Belgische roots. ECS heeft een focus op palettenvervoer per gestandaardiseerde volle container van en naar Groot-Brittannië, Ierland en het Europese continent. 2XL staat sterk in warehousing en geïntegreerde logistieke diensten voor bedrijven actief in de EU en Groot-Brittannië.

Spontaan
Chauffeur binnenland
Chauffeur yard & parking
Magazijnier nacht
Magazijnier 2 ploegen
Operator


ICTS Services N.V.

Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.

Spontaan
Technieker
Shunter CE
Carrossier


Marine Harvest Pieters

Marine Harvest Pieters is een visverwerkend bedrijf waar vooral verse vis wordt verpakt. We werken ook met hoogtechnologische machines.

Spontaan
Lijnverantwoordelijke
Polyvalent medewerker
Technieker

Braem

Braem staat voor professionalisme, klantentevredenheid en vertrouwen. Ons uitgebreid team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die de materie beheersen. Op elke dienst en afdeling wordt specifieke vakkennis dag op dag opnieuw ingezet.

Er zijn ruim 400 vrachtwagens en bouwmachines in stock. Onze vrachtwagens zijn grondig geïnspecteerd. Vrachtwagens worden bij ons verkocht ‘in de staat’, of aangepast aan de behoeften van de klant.Wij bieden een aangename en dynamische werkomgeving in een bloeiende familiale onderneming. Nieuwe medewerkers worden intern degelijk opgeleid en gecoacht, met ruimte voor groei.

Spontaan

Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan
Jobsite


Constructiv


Sectorfonds van de bouw (pc 124)

Spontaan
Dakwerker
Renovatie
Ruwbouw
Sanitair cv
Schrijnwerker


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainer
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!