1 maart 2018
Coopallaan 128
9230 Wetteren
Scheppersinstituut Wetteren


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesAswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesBesix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
SpontaanP&I Bvba
P&I BVBA is uw betrouwbare partner voor industriŽle elektriciteitswerken. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd als bordenbouwer, elektrotechnische werken, installeren van verhoogde vloeren, RF-systemen en ATEX materiaal.
Spontaan
Bordenbouwer
WerfelectricienHeli NV
Verhuur en verkoop van hoogwerkers, schaarliften en aanverwante toestellen
Spontaan
Koerman
Service technieker
Monteur

TechniekerDurabrik NV
Nieuwbouw woningen/projecten/appartementen.  Renovatie. Ecopuur, Duurzame technieken in de woninbouw.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
SpontaanEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerWycor NV
WYCOR biedt een totaalaanbod op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking. De volledige uitvoering, coŲrdinatie en opvolging wordt in eigen beheer georganiseerd.
SpontaanCominbel
Cominbel nv is gesticht in 1974 in aanvulling op de activiteiten van Baveco nv. Baveco nv, opgericht in 1953, was destijds een belangrijke vetsmelterij waar vooral dierlijke vetten geproduceerd werden voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Vandaag worden deze sectoren bevoorraad door onze zusterbedrijf Wouters N.V.
Spontaan
Chauffeur C/CE
Zelfstandig operator
Vrachtwagenmecanicien

OnderhoudstechniekerAbog NV
ABOG nv, met hoofdkantoor te Wetteren, is gespecialiseerd in:
- Groenonderhoud (maaien van bermen, hakhoutbeheer, ruimen en reiten van grachten)
- Wegenonderhoud (asfaltwerken, algemene wegenwerken, herstellingwerken)
- Netheidsonderhoud (zwerfvuilverwijdering, ruimen rioolkolken, veegwerken, industriŽle reiningswerken) van en langs autosnelwegen, gewestwegen, spoorwegen en waterlopen in heel Vlaanderen.
Spontaan
Groenarbeider
Wegenarbeider
Tractorbestuurder

MechaniekerVolvo Cars Gent
Volvo Car Gent wil 's werelds meest progressieve en begeerde luxe-automerk worden door alles wat ze doet af te stemmen op de klant. De 5000 medewerkers van Volvo Car Gent zijn verenigd in hetzelfde doel: op een kwaliteitsvolle en efficiŽnte manier auto's van topklasse maken. Daarnaast dragen wij bij Volvo zorg voor onze meest kostbare bron die bijdraagt tot ons succes, met name onze medewerkers. Wij streven ernaar om steeds weer jouw Employer of Choice te worden.
Spontaan
OnderhoudstechniekerActum Services
Actum Services is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor diverse technische opdrachten. Dit zowel voor mechanische als voor elektrische opdrachten.
SpontaanEDUplus vzw
EDUplus is het sectoraal opleidingsfonds voor de groene sectoren. Onze kerntaak is het organiseren van opleidingen voor werknemers in de groene sectoren.
SpontaanTI Automotive
Maakt allerlei motoren en toepassingen SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
servicetechnieker AntwerpenStora Enso Langerbrugge
Stora Enso Langerbrugge produceert jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling. Stora Enso Langerbrugge exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en >70% van de elektriciteitsbehoefte.
Spontaan
Storingstechnieker 5 ploegen
Procesoperator 5 ploegenGeysen NV
Geysen NV is een servicebedrijf in hart en nieren. Met ons team van meer dan 100 gemotiveerde medewerkers leveren we sinds jaar en dag kwalitatief technisch onderhoud, dit aan bedrijven over gans Vlaanderen. Onze technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.) en dit zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch gebied.
SpontaanTormans Engineering
Detacheringsbureau actief in verschillende sectoren
Spontaan
Elektrisch tekenaar
Calculator
TechniekerEEG NV, divisie Van Braeckel
EEG nv is actief in het ontwerp, de realisatie, installatie en het onderhoud van elektrische totaalprojecten, klimmaattechnieken en sanitair in diverse sectoren.
Spontaan
Monteur sanitair
Onderhoudstechnieker
Elektricien
Werfleider
Elektrotechniek Van Hecke
ELEKTRISCHE INSTALLATIES vr industrie en KMO * STUDIE en ONTWERP (vermogenmeting;kabelberekening;korstluitmeting;thermografie; lichtberekening;uitwendige invloedsfactoren; risico analyses van elek instal) - BORDENBOUW - netwerken: DATAbekabeling - AUTOMATISATIES (proces;toegang;domotica) - AANVULLENDE TECHNIEKEN * (inbraakbeveiliging;brandbeveiliging;toegangscontrole;camerabewaking;instrumentatie) * DIENST na VERKOOP * VERHUUR
SpontaanElektro Services Andrť
Elektro technisch installateur van totaal installaties voor de industriele en tertaire sector, met ook voor KMO en particuliere klanten een totale oplossing voor hun project.Met een innovatieve werkomgeving in een familiale sfeer.
SpontaanJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekersATS Group
ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creŽren van een duurzame, innovatieve en efficiŽnte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren. SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58