16 november 2017
Toekomststraat 75
8790 Waregem
VTI Waregem


 
>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesConstructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn

Spontaan
Concordia Textiles NV
Concordia Textiles, opgericht in 1925, is een producent van synthetische stoffen voor eindgebruik in professionele beschermkledij, mode en klantspecifieke oplossingen. Als verticaal geÔntegreerde textielproducent beheersen wij de value chain door de uitvoering van volgende activiteiten: weven, verven, printen, afwerken, coaten en lamineren. Als global textile technology application partner met productiefaciliteiten verspreid over twee continenten (Europa en AziŽ) bieden we een optimale en flexibele service om tegemoet te komen aan de globale vereisten van onze klanten.
Spontaan
Operator apprÍt
Mecanicien

ElektricienGearcraft-Vanhoutte NV
De firma Gearcraft is een familiebedrijf die actief is in de metaalsector en in het vervaardigen van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van niet-standaard tandwielen, waarbij we ook kleine reeksen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.
Spontaan
CNC draaier
CNC frezerRENSON
RENSONģ creŽert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.
SpontaanLibeco-Lagae
  Libeco is de grootste vlasweverij in BelgiŽ en behoort tot de top drie producenten van linnen in Europa. Het familiebedrijf is gevestigd in Meulebeke en werd gesticht in 1858. Een hoogstaande kwaliteit is naast lokaal en duurzaam produceren het belangrijkste onderdeel van Libecoís missie. Sinds 2006 draagt men de titel Hofleverancier en in 2014 verkreeg de weverij het CO2-neutraal label.
SpontaanDefensie
Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Bij ons staat teamwork altijd centraal en dankzij onze opleidingen en trainingen zijn we in staat opdrachten uit te voeren in het buitenland of verzekeren we de veiligheid in eigen land.  Je wordt uitstekend vergoed vanaf je eerste dag en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Soldaat hulptechnicus bewapening
Soldaat hulptechnicus voertuigen
Soldaat paracommandoWilly Naessens Group
De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciŽle ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.
Spontaan
Tekenaar
Aluminium plaatser
Grondwerker
TransportarbeiderCeratec N.V.
Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf. De groep biedt kant-en-klare oplossingen op 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. De Ceratec groep stelt momenteel 458 gemotiveerde technici en ingenieurs tewerk die elke dag op de werf, in eigen studiebureaus en in meer dan 20.000 m≤ moderne magazijnen en werkplaatsen machines en systemen op maat produceren en installeren. In 2016 behaalden we een omzet van 91 miljoen euro en in 2017 zijn we actief in 19 landen.
Spontaan
Tekenaar
Elektricien
Industrieel informaticus
Programmeur PLC
De Patrijs
De Patrijs : garagebedrijf vrachtwagens: onderhoud, keuring, revisie motor en versnellingsbak. Mercedes  De Patrijs afdeling constructie: kippers, laadbakken, laadkranen monteren, speciale werken: klimtoren maken, takelwagen opbouwen, vrachtwagen voor op treinrails te rijden.. enz.
SpontaanGLK Grondwerken
Grondwerken GLK voert grond- en sloopwerken uit in de breedste zin van het woord; uitvoeren betonnerings-, riolerings-, nivellerings-, funderingswerken, aanleggen opritten en parkings, slopingswerken.
Spontaan
Onderhoudsmechanieker
Werfleider
Grondwerker
CentralistUNILIN
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4.900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Spontaan
Machinebediender
Elektromecanicien
Electricien
MecanicienBio Dynamics
Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriŽle of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.
Spontaan
Bekister biogasinstallaties
Technisch talent voor plaatsing biogasinstallatiesWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
Spontaan
Wienerberger NV
Wienerberger is in BelgiŽ de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.  In BelgiŽ zijn we met in totaal meer dan 1.100 medewerkers (= kleikoppen), verspreid over 11 locaties. Op onze website http://www.wienerberger.be/ vind je enkele getuigenissen terug van mensen die bij Wienerberger werken, alsook al onze openstaande vacatures.
Spontaan
Metser
Onderhoudsmecanicien
Sales support
SOBINCO
Sobinco is het enige bedrijf in BelgiŽ, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving.
SpontaanKartonnage Lefevere-Beel
Kartonnage Lefevere-Beel is een familiebedrijf en produceert al meer dan 45 jaar industriŽle golfkartonnen verpakkingen met en zonder bedrukking. Bij ons zusterbedrijf Crea pack kan u terecht voor displays, pancartes en allerhande luxeverpakkingen met bedrukking in offset, zeefdruk en digitaal. Samen staan wij garant voor een correctie prijs/kwaliteit verhouding en just-in-time levering.
SpontaanMc Three Carpets
De Mc Three Group bestaat uit drie bedrijfsentiteiten die allen actief zijn in de sector van de textiel vloerbekleding. Ficovan International is eigenaar van de groep. De eerste onderneming, Orian Rugs <http://www.orianrugs.com/>, werd gesticht in 1979 in Anderson, South Carolina (VS). Vervolgens namen zij in 1993 het Belgische Mc Three Carpets uit Waregem over. Sofiteks in Bursa (Tukije) werd overgenomen door de Mc Three groep in 2012.
SpontaanNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
SpontaanSioen Industries
Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliŽn en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.
SpontaanSamsonite Europe NV
Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieŽn en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeŽvenaarde producten te creŽren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
CNC operator
Onderhoudselektricien productie
MonteurVandorpe BVBA
Wij zijn een installatiebedrijf gespecialiseerd in verwarming. Verder doen we alle aanverwante technieken zoals sanitair, ventilatie, kortom de volledige HVAC. Verschillende vacatures vind je op http://www.vandorpe.be/
Spontaan
Magazijnier
HVAC projectleider
Installateur Centrale verwarming
Installateur sanitairTWE Meulebeke
Nonwovens.  Een specifiek soort 'textielmateriaal' dat noch gebreid noch geweven is.  Losse vezels worden op mechanische, thermische of chemische wijze aan elkaar gebonden tot een 'vlies'
Spontaan
StoringstechniekerGrandeco Wallfashion Group Belgium
Bij Grandeco Wallfashion Belgium Group NV te Tielt maken we samen het verschil, elke dag opnieuw. Met ons gedreven team van 270 medewerkers vinden we het behang telkens opnieuw uit voor nog mooiere resultaten.
Spontaan
Colorist
Lijnverantwoordelijke
Technieker

Machine-operatorPetersime
Petersime is wereldleider in de productie van broedmachines en broederij-uitrustingen en levert de nodige expertise en ondersteuning om een maximaal rendement op investering te garanderen. Vanuit vestigingen wereldwijd zet Petersime zich in voor een toegewijde klantenservice.
SpontaanComfort Home
Comfort Home is dť specialist in ventilatie en rookgasafvoer. Wij doen verkoop, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen.

Spontaan
Monteur ventilatieTVH Group NV
TVH Group is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: TVH Parts en TVH Equipment. TVH Parts is  dť one-stop shop van onderdelen en toebehoren voor material handling, industrial en agricultural equipment. TVH Equipment bestaat uit 4 activiteiten: Verkoop, Verhuur, Service en Trade.
Spontaan
Technisch opzoeker
Zager

Mechanieker atelier
OnderhoudsmedewerkerWaak vzw
Oplossingen bieden op maat voor onze klant, via de creatie van aangepaste jobs voor onze medewerkers met een arbeidsbeperking. Dat is de essentie. Het maatwerkbedrijf WAAK creŽert al 50 jaar lang duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze 1 800 duurzame jobs creŽren reŽle toegevoegde waarde voor kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.
Spontaan
Insteller plooibank
Insteller zaagmachine
Machine-operator 2 ploegen
OnderhoudsmecanicienActum Services
Actum Services is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor diverse technische opdrachten. Dit zowel voor mechanische als voor elektrische opdrachten.
SpontaanBalta
Balta is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. Balta heeft een geconsolideerde netto omzet van 668 miljoen euro (PF 2016) en de producten worden geŽxporteerd naar meer dan 100 landen wereldwijd. Balta omvat: geweven karpetten (balta home), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de residentiŽle markt (balta carpets en ITC), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de contract markt (arc edition, modulyss en Bentley) en naaldvilt en technische non-wovens (Captiqs).
Spontaan
Onderhoudselektricien
Kwaliteitsmedewerker
Productiemedewerker weverij
Preventie-adviseur niveau 2NV Bekaert SA
Bekaert is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieŽn. Door het continu creŽren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in BelgiŽ en een jaaromzet van Ä 4,4 miljard Spontaan
Productieoperator
Onderhoudsmechanieker
Logistiek medewerker
Elektrisch prototypebouwer
Soleras Advanced Coatings
We zijn een hightech, dynamische onderneming waar mensen centraal staan. Stuk voor stuk delen we een hart voor technologie, een passie voor machinebouw, maar bovenal de overtuiging dat elk van ons het verschil maakt. Dankzij een goed gevuld orderboek en technologie gedreven producten in een markt die niet stil staat, behoren we tot de top en zijn we de referentie als het gaat over ultra dunne optische coatings. Dagelijks kom je in contact met de eindproducten, gemaakt met onze systemen. Zo vind je deze terug in & op jouw smartphone, in het glas van de ramen in je huis & auto en misschien wel in de zonnecellen op je dak, enzÖ
Spontaan
(Elektro)mechanisch monteur
Draaier/frezerFieuw koeltechniek
Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in commerciŽle koeling en fruitkoeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en koelinstallaties op CO≤. Wij zijn steeds op zoek naar fantastische nieuwe collega's!
Spontaan
Elektriciens
KoeltechniekersDelrue Sanitair & Verwarming
Om een badkamer of keuken te kiezen ga je niet over een nacht ijs. Veel factoren spelen een rol: het design, de kleuren, het gemak. En wat met het uitgebreid aanbod aan toestellen? Bij Sanicomfort weten we er alles van. Een gezonde mix van jonge talenten en ervaren rotten staan je met raad en daad bij in de zoektocht naar de juiste match tussen schoonheid en functionaliteit.
Spontaan
Installateur sanitaire installaties
Polyvalent arbeider
Autotechnicus
Magazijnier toonbankverkoopAbriso
ABRISO is gespecialiseerd in de extrusie van PE-schuim,  luchtkussenfolie en polystyreen.We produceren voornamelijk voor de verpakkings- en bouwindustrie. Sinds onze oprichting in 1985 hebben we stilaan onze sterke positie binnen de Europese markt van verpakkings- en isolatiematerialen weten te veroveren. Inmiddels beschikken we over zeven productievestigingen in BelgiŽ, Frankrijk, Polen, Slowakije, RomeniŽ, UkraÔne en Hongarije. Deze evenwichtige geografische spreiding, een modern productieapparaat en meer dan 100.000 m≤ bedrijfsgebouwen zijn onze troeven om de klant te allen tijde een optimale service te garanderen.
Spontaan
Technieker 2 ploegenEEG Group
EEG GROUP is een goed gestructureerde technologiegroep om de uitdagingen van morgen aan te gaan.  Door onze omvang en lokale aanwezigheid, garanderen we geÔntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten op lange termijn.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
Monteur HVAC
ElektriciensCallens & EMK
Callens & EMK is in BelgiŽ een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche.  Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriŽle buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKKís. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriŽle sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Spontaan
Monteur luchttechnische installaties
TIG buizenlasser
Brandentechnieker
Technieker ketelonderhoudTyphoon NV
Metaalverwerkend bedrijf voor het maken van zowel complete installaties als losse onderdelen voor (stof)afzuiging en pneumatisch transport. Typhoon heeft zowel oplossingen voor KMOís als voor grote internationale industriŽle bedrijven wereldwijd. Spontaan
Jonge plaatbewerker
Hulpmonteur

Industrieel TIG lasserBeaulieu International Group
Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in BelgiŽ. Deze industriŽle groep neemt vandaag een stevige marktpositie in, zowel in de productie van grondstoffen en halffabricaten, als in een ruim aanbod perfect afgewerkte vloerbekleding.
In totaal telt Beaulieu International Group 4.519 medewerkers in 25 vestigingen, 14 verkoopskantoren en distributiecentra, verspreid over 15 landen. In 2016 haalde Beaulieu International Group een omzet van 1,7 miljard euro.
Spontaan
Techniekers 2 ploegen
Mecanicien
PLC ProgrammeurAluvision
Aluvision nv is een jonge, dynamische en groeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays.
Spontaan
Vakkundig standenbouwer
CNC-operator
Schrijnwerker
KwaliteitscontroleurAquafin
Propere waterlopen voor de volgende generaties en een leefomgeving in harmonie met water! Daar werken meer dan 1000 medewerkers bij Aquafin elke dag aan.
Spontaan
Operator technieker waterzuivering
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58