JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
13 november 2018

Toekomststraat 75
8790 Waregem

VOLZET
VTI Waregem


 
 
Bedrijf Activiteit Vacatures
Scania Belgium

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers.
De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.


Spontaan
Elektricien
Mechanicien
Mechanicien/elektricien
Revisiemonteur
Coördinator depannages
NV Bekaert SA

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in België en een gezamenlijke omzet van € 4,8 miljard.
Spontaan
Openstaande vacatures
Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s.

Met 180 enthousiaste celebrities* en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrity: unieke beroemdheid die elke dag met veel goesting stoom komt aflaten, energiekeling die met zijn/haar talenten zichzelf en het team doet groeien en een krak in zijn vak die met de nodige fierheid terugblikt, uitkijkend om morgen terug volle ‘gazze’ te geven


Spontaan
Lasser
Projectleider
Brandtechnieker
Onderhoudstechnieker
Werfleider warmtetechniekenSamsonite Europe nv

Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieën en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeëvenaarde producten te creëren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger
.


Spontaan
Monteur
CNC-operator
OnderhoudselektricienNebim N.V.

Nebim groep is verantwoordelijk voor onder meer onderhoud en herstellingen van Volvo Trucks. We hebben in België 4 vestigingen Dendermonde (verhuist 2019 naar Zele), Harelbeke (verhuist 2019 naar Zwevegem), Gent en Ninove. Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks, Used Parts en Verhuur.Spontaan
VrachtwagenmecaniekerGrondwerken GLK

GLK Grondwerken is een modern en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grond- en afbraakwerken in de breedste zin van het woord. De dag vandaag biedt deze sector een bijzonder brede waaier aan mogelijkheden en uitdagingen op het vlak van recyclage, nieuwe materialen, vernieuwde technieken, het reduceren van CO2-uitstoot ...


Spontaan
Kraanman
Werfvoorbereider
Grondwerker handlanger


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.


Spontaan
Onderhoudstechnieker mechanica
Onderhoudstechnieker elektromechanica
Onderhoudstechnieker elektriciteit
Storingstechnieker

EEG nv

De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.
Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.Spontaan
Elektricien
Projectleider HVAC
Werfleider elektrotechniek
Servicetechnieker elektro
Monteur HVAC-sanitair
Soleras Advanced Coatings

Soleras Advanced Coatings is leider op wereldvlak voor het vervaardigen van hoog technologische, fijne, specifieke apparatuur en verbruiksproducten .
De toepassingsgebieden van onze klanten zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen en dergelijke meer.
Precisie en kwaliteit van onze hoog technologische producten is essentieel.


Spontaan
CNC draaier/frezer
Draaier/frezer
Automation engineer
Service engineer (EM)
Mechanical design engineerWienerberger NV

Wienerberger is in België de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.

Spontaan
Medewerker binnendienst
Onderhoudsmechanicien
Elektrotechnieker
MatrijzenmakerMc Three carpets

Mc Three Carpets België is een toonaangevend bedrijf in de textiel vloerbekleding. We produceren tapijten met de meest geavanceerde productietechnologieën en met milieuvriendelijke materialen. We volgen de evoluties op de markt op de voet, en we investeren in de nieuwste productietechnologieën om onze klanten tapijten te kunnen bieden met de beste garenkwaliteit, een perfecte weefstructuur en een aangename tactiliteit.

Spontaan
Stopster
Hersteltafel
Wever
Onderhoudstechnieker

Waak vzw

Vanuit onze missie creëren wij duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking (doelgroepmedewerkers).Om dit te kunnen realiseren hebben we een team van enthousiaste collega's in ondersteunende en leidinggevende functies.
Naast een divers jobaanbod en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling is werkzekerheid één van onze grootste troeven. Daarbij wordt ook ruime aandacht besteed aan een goede work-life balans, wat WAAK tot een aantrekkelijke werkgever en mensgerichte onderneming maakt.
Spontaan
Openstaande vacaturesUNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Mechanicien
Machinebediener
Onderhoudselektricien
Stage
Recticel Insulation

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het creëren van industriële en huishoudelijke toepassingen in 'polyurethaan'. Bij Recticel zijn we 100% begaan met het vehogen van het dagelijks comfort op verschillende terreinen (soepelschuim, isolatie, slaapcomfort en automotive).
Bij Recticel Insulation werk je mee aan een efficiënter energieverbruik, nu en voor de volgende generaties.Spontaan
Machineoperator
Spuiter
Deba nv

Deba nv is actief binnen de holding Het Veer nv. Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real estate, met vestigingen over heel België en een centrale ligging in Nevele. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep kan Deba nv een sleutel op de deur concept afleveren naar onze klanten.
ONDERNEMEND- PROFESSIONEEL- KWALITEIT- ONDERSCHEIDEND - ENTHOUSIAST - RESPECTVOL - SAFETY FIRST zijn waarden die ons bedrijf nauw aan het hart liggen. Deze waarden weerspiegelen de voordelen van een KMO alsook de ondersteuning binnen een grotere bedrijvengroep.
Door onze sterke groei op de internationale markt kunnen wij verschillende uitdagende functies aanbieden die je in contact brengen met diverse culturen op wereldwijd niveau. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar meer gespecialiseerde technische functies. Of heb je eerder de ambitie om een hands-on managementfunctie met helikopterview aan te nemen? Verschillende opties zijn mogelijk afhankelijk van jouw persoonlijke ambities.
Ben je op zoek naar een job waar de focus ligt op techniek, waar afwisseling aanwezig is en waar ruimte is voor eigen initiatief? Maar vooral waar jij als persoon en werknemer de kans krijg om te groeien? Weerspiegelt deze slagzin jouw ingesteldheid: “ IF IT IS TO BE - IT IS UP TO ME”
Dan ben jij misschien wel die nieuwe collega waarnaar wij op zoek zijn!
Spontaan
JobsiteDe Patrijs

De Patrijs nv:
- enerzijds: garage vrachtwagens: onderhoud, airco, tachograaf, remservice, revisie motor en versnellingsbak, keuring, allerhande onderhouds + herstellings/ verbeteringswerken
-anderzijds: constructie opbouw vrachtwagens, diverse projecten: containersysteem, laadbakken, kranen op vrachtwagens, speciale werken: klimtoren Belgische Leger, multifunctioneel voertuig Zuidpool expeditie... zie website www.depatrijs.beSpontaanDelrue Group

De bedrijvengroep Delrue Group, reeds meerdere generaties in beheer van de familie Delrue, is actief in verschillende sectoren, zoals • Sanitair en verwarming • Bouw • Automotive • Energie en Ecologie • Patrimonium
en heeft verschillende vestigingen verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Deze dynamische KMO is constant op zoek naar gedreven werknemers/collega's om onze activiteiten in alle sectoren verder uit te bouwen.


Spontaan
Service engineer
Installateur sanitair en verwarming
Automecanicien/garagist
Koetswerkhersteller/carrossierPetersime

Petersime is wereldleider in de productie van broedmachines en broederij-uitrustingen en levert de nodige expertise en ondersteuning om een maximaal rendement op investering te garanderen. Vanuit vestigingen wereldwijd zet Petersime zich in voor een toegewijde klantenservice.

Spontaan
Magazijnier
Montage wagenlijn
Medewerker elektriciteitsafdelingConcordia Textiles

Concordia Textiles, opgericht in 1925, is een producent van synthetische stoffen voor eindgebruik in professionele beschermkledij, mode en klantspecifieke oplossingen. Als verticaal geïntegreerde textielproducent beheersen wij de value chain door de uitvoering van volgende activiteiten: weven, verven, printen, afwerken, coaten en lamineren.

Als global textile technology application partner met productiefaciliteiten verspreid over twee continenten (Europa en Azië) bieden we een optimale en flexibele service om tegemoet te komen aan de globale vereisten van onze klanten. Als groeiend bedrijf met een geconsolideerde jaaromzet van 70 miljoen euro wensen wij ons team van 250 enthousiaste medewerkers te versterken met een:Spontaan
Jobsite

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
Technieker
Willy Naessens Group

Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties.

Spontaan
Monteur
Technieker garage
Grondwerker
Metser
Schrijnwerker


CGK Group

CGK Group maakt constructies in kunststof en metelen alsook het plaatsen op werven- leidingwerk, isolatie.


Spontaan
Benoit Elektronica

Benoit Elektronika (www.benoit.be) is reeds meer dan 40 jaar specialist in het leveren van totaaloplossingen voor elektronische beveiligingssystemen voor KMO's, residenties & overheden. Wij verwezenlijken als erkende beveiligingsonderneming projecten in inbraak- en branddetectie, camerabewaking, buitenbeveiliging & toegangscontrole. Wij zijn erkend beveiligingsadviseur en leveren studies en concepties voor beveiligingsprojecten. Als professioneel installateur zijn wij INCERT & BOSEC gecertificeerd en beschikken ook over de kwaliteit- en veiligheidslabels ISO & VCA.Spontaan
Service engineer branddetectie
Gearcraft-Vanhoutte

Onze sterke en grote specialisatie is dat we alles in maatwerk en kleine reeksen kunnen leveren. Het handelsmerk van de firma Gearcraft is een goede, persoonlijk en correcte service. Ons bedrijf is gelegen langs de industrieas "Lille-Antwerpen" te Waregem. Als ervaren specialist in aandrijving biedt Gearcraft u een sterk en complementair gamma van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken. We zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van niet-standaard tandwielen. Ons klantenbestand omvat spelers uit de petrochemie, de energie- en textielsector en de medische en maritieme sector. We zijn actief in heel België, Noord-Frankrijk, West-Duitsland en Nederland.Spontaan
CNC draaier
CNC frezer


Balta Industries


Balta is de grootste producent van textielvloerbekleding in Europa.

Spontaan
JobsiteSioen Industries

Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.Spontaan


Kartonnage Lefevere-Beel

Wij zijn een karton verwerkend bedrijf. Alle verpakkingen uit golfkarton, vlakkarton met of zonder bedrukking.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde machinebedieners.


Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
BeveiligingsagentVandewiele

Van de Wiele (met hoofdzetel in Kortrijk) is marktleider wat betreft ontwerp en fabricage van hoogtechnologische machines en oplossingen voor de textielindustrie. Wij produceren machines voor het gehele productieproces: van het maken van garens tot de uiteindelijke afwerking van de textielproducten.

Spontaan
CNC bediener
Customer service technician
Monteerder
Onderhoudstechnieker
Operator lasrobot


Aluvision

Aluvision nv is een innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standenbouw. Ons team telt ondertussen 70 enthousiaste medewerkers en samen staan we voor innovatie, kwaliteit en service. De expertise van ons gedreven team zorgt voor topprestaties bij klanten wereldwijd.

Spontaan
CNC operator
Technisch medewerker
Calculator


SOBINCO

SOBINCO is toonaangevend producent in hang- en sluitwerk voor aluminium ramen, deuren en schuifdeuren.
Alle productieprocessen, van grondstof tot afgewerkt product, worden binnen het bedrijf uitgevoerd.


Spontaan
CNC frezer insteller
Elektromechanieker
Conventioneel frezer
Typhoon NV

Luchttechniek is ons métier!
Al ruim een halve eeuw bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriële kmo's - systemen voor industriële ontstoffing en transport op basis van luchttechniek. Al onze maatoplossingen binnen de procesindustrie hebben als doel om bedrijven stofvrij te maken en te houden, zowel de productievloer zelf als de ruime omgeving. Met een eigen engineeringteam, productiefaciliteiten, montagediensten en onderhoudsploegen kunnen we onze klanten in binnen- en buitenland innovatieve en energiezuinige oplossingen aanreiken waarmee we echt het verschil maken en voor de lange termijn. 


Spontaan
Hulpmonteur
Onderhoudstechnieker
Plaatbewerker
Operator plaat/rol/plooi
TIG-lasser samensteller
Publi Tony

Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig creëren van visuele binnen- en buitenreclame, met als doel creativiteit, deskundigheid en hedendaagse technieken te combineren tot een origineel product.

Met een team aan vakmensen staan we garant voor een perfecte afwerking en service, ook mede door onze ruime werkplaatsen voor stofvrije en geklimatiseerde montage.


Spontaan
Openstaande vacatures

Cras Woodgroup

Cras Woodgroup (https://craswoodgroup.be) is de belangrijkste speler op de Belgische houtmarkt. Cras importeert, bewerkt en exporteert naaldhout, tropisch hardhout en plaatmaterialen uit alle hoeken van de wereld. Daarnaast is dit familiebedrijf een betrouwbare leverancier van hout, halffabricaten en afgewerkte producten voor de houtvakman. Dankzij recente overnames telt de groep nu +/- 15 vestigingen, over het hele land verspreid, waaronder onze Woodshops, Dubois-Parquet (massief parket en plankenvloeren), Collstrop (tuinhout met 25 jaar garantie), Brems Doors (deuren) en WOW (wood on walls, gevel- en wandbekleding). Om de continue groei in de toekomst te garanderen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers in alle takken van ons bedrijf!Spontaan
CNC programmeur
Onderhoudstechnieker
Operator opdeelzaag
Operator schaverij
Slijper
Renson

Renson heeft als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen de ambitie om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler. Daarvoor kunnen we als dynamisch familiebedrijf intussen rekenen op liefst 1000 medewerkers.Wist je trouwens dat Renson genomineerd werd voor Onderneming van het Jaar, een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet.Als groeibedrijf kijken we steeds uit naar m/v voor diverse functies.Spontaan
Medewerker lakstraat
Operator
Monteur
FrezerAlpro

Alpro is marktleider van drinks en voedingsproducten op basis van soja, amandelen, hazelnoten, cashew, rijst, haver en kokosnoot.
We bieden plantaardige alternatieven voor yoghurt, room, desserts en margarines. Alpro heeft een grote productiesite in Wevelgem, maar ook in Frankrijk en Engeland.
Professionele groei door training en opleiding staan bij Alpro centraal!Spontaan


Abriso

ABRISO is gespecialiseerd in de extrusie van PE-schuim,
luchtkussenfolie en polystyreen.

Spontaan
Inpakker
Onderhoudstechnieker


Aquafin


Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. Geen drinkwater dus voor de mens, maar wel voor vissen, vogels en amfibieën.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Operator technieker Waregem
Operator technieker Sint-Niklaas
Operator technieker Gent

Constructiv

Sectorfonds van de bouw (pc 124)

Spontaan
Interieurbouwer
Renovatie
Sanitair cv
Schrijnwerker


Woodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan
Jobsite


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainer
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!