JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
VTS Sint-Niklaas


3 december 2018
Breedstraat 152
9100 Sint-Niklaas

VOLZET
 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Van Kasteren Volvo Cars

Van Kasteren is Volvo-dealer personenwagens in het Waasland en Dendermonde. De garage omvat 2 concessies (Sint-Niklaas en Dendermonde) en stelt een 35-tal mensen te werk. Technici werken in team aan premium wagens met de meest vooruitstrevende technologie. Daarvoor wordt een constant opleidingstraject voorzien doorheen verschillende niveaus.


Spontaan
Jobsite


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.


Spontaan
Onderhoudstechnieker mechanica
Onderhoudstechnieker elektromechanica
Onderhoudstechnieker elektriciteit
StoringstechniekerArcelorMittal Belgium

Arcelor Mittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal Gent beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit dit staal.

Spontaan
Operator staal
Elektronicus
Mechanicien
Elektricien
Operator gloeierijNebim N.V.

Nebim groep is verantwoordelijk voor onder meer onderhoud en herstellingen van Volvo Trucks. We hebben in België 4 vestigingen Dendermonde (verhuist 2019 naar Zele), Harelbeke (verhuist 2019 naar Zwevegem), Gent en Ninove. Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks, Used Parts en Verhuur.Spontaan
Vrachtwagenmekaniekers
Service-coördinator

Chocolaterie Guylian nv

CHOCOLATERIE GUYLIAN N.V., gevestigd in Sint-Niklaas, is sinds meer dan 50 jaar een belangrijke producent van fijne Belgische chocoladespecialiteiten en pralines.Guylian is in de eerste plaats wereldwijd bekend en geliefd om zijn verrukkelijke zeevruchten in Belgische witte, donkere en melkchocolade met hazelnootpraliné vulling.Dankzij de unieke combinatie van de beste ingrediënten, in huis bereide vullingen, efficiënte productiemethodes, gemotiveerd personeel, doorgedreven kwaliteitscontroles en een goed georganiseerde logistiek, is Guylian vandaag een internationaal toonaangevend Belgisch merk van chocoladespecialiteiten.


Spontaan
Storingstechnieker
Bpost


Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.
SpontaanSamoco

Samoco is een servicebedrijf gespecialiseerd in mechanische (de)montage - en industriële verhuis werkzaamheden voor verschillende partners (Voeding, Kerncentrale Doel, Petrochemie, Havenkranen,...) Via gerichte opleidingen en een begeleid doorlooptraject kan je verder groeien in jouw rol (sleutelwerken, aanslaan en uitwijzen van lasten, besturen hijswerktuigen,...)Spontaan
Jobsite

Jungheinrich

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We bieden het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die machines, systemen en processen aan elkaar koppelen. Jungheinrich België telt ongeveer 250 werknemers, waarvan meer dan 100 buitendiensttechniekers die werken in eigen regio. Het takenpakket van een buitendiensttechnieker bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen.
Spontaan
ServicetechniekersArdovlam


Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie


Spontaan
Servicetechnieker West-Vlaanderen
Servicetechnieker Oost-Vlaanderen

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
Technieker
VPK Packiging Group

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samegreat to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch bedrijf met Belgische verankering. De groep omvat meer dan 45 vestigingen verspreid over 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.


Spontaan
Customer service medewerker
Technieker/mecanicien
Technieker/elektricien
Field operator
Dispatcher


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.


Spontaan
Mechanisch technieker Gent
Mechanisch technieker Brussel
Technieker elektrisch Brussel
Technieker elektrisch AntwerpenFluvius

Fluvius wordt het grootste intergemeentelijk bedrijf van Vlaanderen en levert nutsvoorzieningen aan overheden, gezinnen en bedrijven in alle 308 Vlaamse gemeenten. We zijn actief als beheerder van de distributienetten voor aardgas en elektriciteit, riolering, kabeldistributie en warmte

Spontaan
Technieker elektriciteit Waasland
Technieker elektriciteit Gent
Bediende GIS tekenaar

Durabrik

Woningbouw - renovatie en duurzame energietechnieken


Spontaan
Installateurs:
- Sanitair & verwarming
- Zonnepanelen
- Ventilatie


Aquafin

Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. Geen drinkwater dus voor de mens, maar wel voor vissen, vogels en amfibieën.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Operator technieker Waregem
Operator technieker Sint-Niklaas
Operator technieker Gent


Jan De Nul afdeling Soetaert

Baggeren, Off-shore construties (windturbines, kabelleggen), Civiele bouw, herstel en onderhoud schepen en zwaar materieel

Spontaan
Technieker werfvoertuigen
Werftechnieker
Werftechnieker (fundering)


Advanced Machinery

Advanced Machinery is een gespecialiseerde distributeur van premium machines en apparatuur voor de converting industry. Wij bieden onze klanten een volledige technische ondersteuning bij aankoop, ombouw en optimalisatie van hun machinepark.

Spontaan
Jobsite
Service engineer

Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan
Jobsite


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainer


Robusto


Spontaan
AteliermedewerkerJobco

Een van onze grootste branches binnen JOBCO BVBA is Carro Natural Pools. waar wij zwembaden fabriceren uit PPC materiaal (= een vorm van zeer sterke resistente plastic). Wij zijn vooral op zoek naar lassers of schrijnwerkers. We werken hier wel met PPC materiaal maar de handelingen blijven hetzelfde. We zijn voornamelijk op zoek naar jobstudenten die stage kunnen lopen bij ons of naar leerlingen die onder leercontract zouden willen starten. Officieel vallen wij onder de metaalsector.


Spontaan
Lasser
SchrijnwerkerCammaert Trucks Waasland

De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Gooik, Antwerpen, Temse en St Lievens Houtem.Spontaan
De Bruycker-Kemp
De Bruycker-Kemp (Reesink Construction Equipment Belgium BVBA) is distributeur in België van onder andere de merken Atlas, Kobelco, Bomag en Schaeff en levert vanuit 3 vestigingen in België kwalitatief hoogwaardige spoorweg-, grondverzet-, wegenbouw-, overslag- en recyclingmachines. Onder de vlag van Royal Reesink vormen De Bruycker-Kemp, de Kemp Groep, Hans van Driel B.V en Huur&Stuur samen Reesink Construction Equipment (RCE).

Royal Reesink is een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, grond-, weg- en waterbouw en logistiek. De onderneming biedt afnemers een portfolio van bekende A-merken, waaronder Amazone, Atlas, Bomag, Claas, Horsch, Kobelco, Kuhn, Linde, Mac Don, Schaeff en Toro, veelal op exclusieve basis. Daarnaast levert Royal Reesink hydraulische systemen die deels complementair zijn aan het machineaanbod en (bewerkt) staal.

Royal Reesink realiseert meerwaarde door een gediversificeerd machineaanbod te combineren met specialistische kennis van het product en de markt en een hoge servicegraad. Dit vertaalt zich in een krachtig totaalconcept met innovatieve en duurzame oplossingen dat is gebouwd rondom de volledige levenscyclus van een machine of machinepark. Op deze wijze wordt ingespeeld op de toenemende complexiteit en connectiviteit van machines, de voorkeur van afnemers voor één distributeur en de sterkere sturing op total cost of ownership.
Spontaan
Mekanieker elektrotechniek


Boven Yvo

Sedert meer dan 40 jaar zijn wij als familiebedrijf staan wij gekend voor productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.

Spontaan
Monteur
Plaatser


Stora Enso Lumipaper


Wij versnijden rollen papier naar vellen. Deze vellen worden gebruikt door drukkerijen.

Spontaan
Mechanicien-elektricien
MecanicienAutobedrijf Jacobs

Autobedrijf Jacobs is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in het Waasland als Erkend Concessiehouder en Servicepunt voor Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. Ons bloeiend familiebedrijf werd opgericht in 1963 en wordt vandaag geleid door de derde generatie. Wij stellen 150 medewerkers te werk, verspreid over twee vestigingen te Lokeren en te Sint-Niklaas.


Spontaan
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!