30 januari 2018
Papebrugstraat 8A
8820 Torhout
VTI Torhout


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesConstructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn

Spontaan
Aswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesBMT Aerospaece
BMT Aerospace International manufactures precision gears, transmissions and actuators for the aerospace industry and has subsidiaries in Belgium (Oostkamp), the United States (Fraser, Michigan) and Romania (Iasi).
SpontaanDeprez construct
Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deprez Construct is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding, bulkgoederen & recyclage. Spontaan
APM Terminals
APM Terminals Zeebrugge maakt deel uit van de Deense A.P. MÝller-Mśrsk groep, een geÔntegreerd transport & logistiek bedrijf en is een wereldwijde leider in containerscheepvaart en havens.
APM Terminals is een belangrijke speler op de internationale markt van de containerafhandeling en exploitatie van containerterminals. APM Terminals staat dus voornamelijk in voor volgende activiteiten: laden en lossen van containerschepen, bijkomende dienstverlening op container terminals, ontwikkeling van vrijhandelszone, fungeren als havenautoriteit, ....
Spontaan
Koeltechnieker
OnderhoudstechniekerMulder Natural Foods
Mulder Natural Foods is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedselindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch: muesli, crunchy, granola, extrusieontbijtgranen en flakes.
Spontaan
Inpak operator
Technieker

ProductieoperatorSpie Belgium NV
SPIE is gespecialiseerd in elektrotechniek, mechanica, klimaatbeheersing, energie, communicatienetwerken en infrastructuren. Wij bieden onze klanten een globaal aanbod van multitechnische diensten.


Spontaan
Industrieel elektricien
Mecanicien
Pijpfitter
TIG lasser


Groep Verhelst
ďCHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFEĒ
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.
SpontaanRentec NV
Rentec NV is een Belgische machinebouwer met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van installaties voor afvalverkleining, machines voor de recyclage en valorisatie van slachtafval en voedings-overschotten, palmolie-installaties voor de evenaarsgebieden en autoclaven. Op deze website stellen wij ons bedrijf graag verder aan u voor: http://www.rentec.be/
Spontaan
Constructielasser
Monteur mechaniek binnendienst
Monteur mechaniek buitendienst
Draaier/frezerSapa Precision Tubing
Met meer dan 60 jaar ervaring specialiseert Sapa Precision Tubing Lichtervelde zich in hoog precisie gelaste buizen voor verschillende toepassingen (HVAC&R installaties, ladders, steigers, tuinmeubels, kampeermateriaal, antennes, rolgordijnen, telescopische stelen, transportbanden, ... ).
Dankzij onze in-house gieterij, walserij, slitter en buizenmachines kunnen wij onze klanten een uitgebreid gamma aan producten op maat aanbieden.
Spontaanvoestalpine Sadef nv
Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met meer dan 585 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines, ... Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Machineverantwoordelijke
Bediener nabewerkingmachines
Technieker mechanisch onderhoudTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorJoris Ide NV
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geÔsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriŽle en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen.
Spontaan
Technisch tekenaar
Storingstechnieker
Plooibankbedienaar
Machineoperator profileerlijnBrugs palettenbedrijf
Bij Brupal uit Zedelgem (Brugge) kan u terecht voor: De aankoop en verkoop van palets, europaletten, blokpaletten en opzetranden; Paletten & kisten op maat; Nieuwe & gebruikte kunststofpaletten; Fytosanitaire behandeling van palletten e.a. houten verpakkingen; Recyclage en herstelling van gebruikte palletten; Opruiming met OVAM-erkenning/samenwerking met VAL-I-PAC.
SpontaanSioen Industries
Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliŽn en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.
SpontaanBelmeko
Belmeko is een machinebouwer in Oostkamp.  We maken spuitcabines, totale laklijnen en industriŽle ovens.  Alles is maatwerk, waardoor elke job de nodige variatie heeft. SpontaanArdo
Onze corebusiness: het op een zeer moderne, geautomatiseerde manier produceren, verpakken en verhandelen van de beste en gezondste vriesverse groenten, kruiden en fruit!
SpontaanIveco-Maenhout
Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Roeselare. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.
SpontaanScania Belgium
Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiŽle diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en AziŽ.
Spontaan
MecanicienMarine Harvest Pieters NV
Marine Harvest Pieters behoort tot de groep Marine Harvest, ťťn van de grootste seafood bedrijven ter wereld en de grootste producent van Atlantische zalm. Bij Pieters zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat.
SpontaanActum Services
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanDe Bruycker
De Bruycker werd gesticht in 1961 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de machines voor wegenbouw en grondverzet. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van machines en uitrustingen voor de bouw, grond- en wegenwerken en goederenbehandeling. De Bruycker vertegenwoordigt enkele van 's werelds belangrijkste merken op dit gebied zoals BOMAG, KOBELCO, BREINING, GOMACO, LEICA GEOSYSTEMS en ATLAS.
Spontaan
TechniekersGeysen H.O.
Geysen is een servicebedrijf waar de klant koning, en de werknemer keizer is. Onze gespecialiseerde technici halen alles uit de kast om onze klanten te helpen in hun operationele efficiŽntie, bij het voorkomen van pannes, voor grote onderhoudsoperaties, enzÖ Ze zijn flexibel, goed opgeleid, hebben ervaring en staan 24/7 ter beschikking.
SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
SpontaanDanis NV
Groep Danis is een familiaal bedrijf dat streeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbieden van innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor de verschillende belanghebbenden.
Spontaan
Technieker
Mecanicien
Polyvalent arbeider met doorgroeimogelijkheden
Procesoperator 2 ploegBEP Europe
BEP EUROPE nv is ťťn van de grootste spelers op de markt van de eindelijn testmachines voor de automobielindustrie. Onze rollenbanken, spoorbanken, HLA systemen enz worden volledig in onze vestiging ontwikkeld en geproduceerd. Tot onze klanten behoren alle bekende, wereldwijd gevestigde autoconstructeurs. Dank zij de technische know-how, innovatieve instelling en inzet van onze mensen breid ons gamma zich stelselmatig uit.
Spontaan
Elektrisch monteur
Lasser
Machine operator draaier
Machine operator frezerMaselis NV
Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieŽn in huis voor de transformatie van graan tot ingrediŽnten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maÔsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maÔsgries tot geparelde tarwe, "you name it, we have it".
Spontaan
Analist-programmeur
Onderhoudstechnieker elektriciteit

Mecanicien
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58