JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
31 januari 2019
Papebrugstraat 8A
8820 Torhout

VOLZET


VTI Torhout


 
Bedrijf Activiteit VacaturesScania Belgium

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.


Spontaan
Mecanieker/Elektricien
Technisch adviseur
Mecaniciens

IT specialist
Voestalpine SADEF NV

Voestalpine Sadef produceert stalen profielen op 35 profileerlijnen voor verscheidene toepassingen in diverse sectoren zoals kabinebouw, rekkenbouw, vrachtwagenbouw…
Vanuit Gits zorgen wij met onze 600 medewerkers voor de toelevering van innovatieve profielen naar onze klanten. Dagelijks proberen wij ons motto ‘if you can dream it we can make it’ toe te passen.

Spontaan
Profileerder
Onderhoudstechnieker
Bediener nabewerkingmachines

CSP Zeebrugge Terminal

Wij laden en lossen containerschepen. Hiervoor maken wij gebruik van kaaikranen en mobiele kranen.

Spontaan
Willemen Infra (Aswebo)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, …

Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.
Spontaan
Wegenwerker/grondwerker
Werfleider burgerlijke bouwkunde


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.SpontaanEEG nv

De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro. Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.

Spontaan
Elektricien Oost- en West-Vlaanderen
Werfleider HVAC-SAN

Werfleider elektrotechniek
Service technieker Elektro

Monteur HVAC - SanitairHydro

Hydro bewerkt aluminium tot enerzijds buizen en anderzijds tot profielen voor treinen, ct-scanners, windmolens etc.

Spontaan
Productiemedewerker
Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden
Rolbrugbediener
Ardo

Ardo met in deze regio vestigingen in Ardooie, Koolskamp en Kortemark is de Europese nummer 1 in het produceren en verpakken van vers-ingevroren groenten, kruiden en fruit. We maken dit waar door - telkens opnieuw - toptechnologie en automatisering te combineren met de juiste mensen: een enthousiast team dat ons machinepark optimaal weet op te volgen, onderhouden en optimaliseren. Klant of werknemer: altijd staat de mens centraal in ons model om duurzame relaties op te bouwen!
SpontaanVerhelst Bouwmaterialen

“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE”
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt.

Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ......

Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.Spontaan
Rentec NV

RENTEC NV is een KMO gevestigd in Pittem met meer dan 30 jaar ervaring in de zware machinebouw. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren voornamelijk zware machines voor de afvalverwerking en voor de extractie van palmolie. Dankzij ons team van een 25-tal gedreven medewerkers, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Bovendien zijn wij een jong en dynamisch team dat streeft naar verdere groei door innovatie, kwaliteit en service.
Spontaan
Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen. Meer info op www.joriside.com

Spontaan
Shift supervisor
Support engineer
Plooibankbediende
Storingstechnieker
HeftruckbestuurderFieuw Koeltechniek

Fieuw is al meer dan 35 jaar uw trouwe partner in koeltechnieken. Want dat is veel meer dan het verhaal van de eenvoudige koelcel in de supermarkt of de slagerstoog. Onze slogan is Fieuw energy, more cooling, dit zegt alles wat we doen. Fieuw stuurt elke koelunit aan met groene energie en probeert zo zijn steentje bij te dragen aan een betere natuur.Spontaan


Danis

Danis NV is een familiaal bedrijf dat streeft naar een duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, samen met lokale familiale landbouwers.
Wij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan op het vlak van varkens, voeder en soja producten.


Spontaan
Laadkaai verantwoordelijke
Mecanicien
Medewerker zeugenbedrijf
Technieker exportslachthuis
Technisch onderhoudsman varkensstallenSioen Industries

Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.Spontaan


Deprez Construct

Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deprez Construct is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding, bulkgoederen & recyclage.


Spontaan
Monteur
All-round operator lasser
Braem

Braem staat voor professionalisme, klantentevredenheid en vertrouwen. Ons uitgebreid team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die de materie beheersen. Op elke dienst en afdeling wordt specifieke vakkennis dag op dag opnieuw ingezet.
Er zijn ruim 400 vrachtwagens en bouwmachines in stock. Onze vrachtwagens zijn grondig geïnspecteerd. Vrachtwagens worden bij ons verkocht ‘in de staat’, of aangepast aan de behoeften van de klant. Wij bieden een aangename en dynamische werkomgeving in een bloeiende familiale onderneming. Nieuwe medewerkers worden intern degelijk opgeleid en gecoacht, met ruimte voor groei.
Spontaan
Arbeider afbraak vrachtwagens
Mechanieker constructie


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).


Spontaan


KwadrO ramen en deuren

KwadrO ramen & deuren is een snelgroeiende speler in de markt van buitenschrijnwerk. Wij plaatsen ramen en deuren in PVC, aluminium en hout, en dit zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Voor ons filiaal in Torhout, zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs.


Spontaan


ICTS Services N.V.

Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.


SpontaanMulder Natural Foods

Wie bij Mulder start komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega’s. In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu.
Zin in een crunchy career?Spontaan
Jobsite
Procesoperator
Technieker
Technisch operator


Marine Harvest Pieters

Marine Harvest Pieters is een visverwerkend bedrijf waar vooral verse vis wordt verpakt. We werken ook met hoogtechnologische machines.


Spontaan

Gardec

GARDEC is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen wij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen. Gardec blinkt uit in diversiteit, wij bieden alle diensten en oplossingen aan die onze klanten reders, scheepsagenten, havenbedrijven. Naast service en herstelling realiseert GARDEC ook volledige nieuwbouw projecten. Gaande van zware metaalconstructie, nieuwbouw van machinekamers, afbouw van schepen tot industriële constructies... Het hele projecttraject vindt plaats binnenshuis. Vanaf ontwerp op de tekentafel tot uitvoering in onze goed uitgeruste moderne werkplaatsen.

               Spontaan

Artes Depret & Woudenberg

Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in Burgerlijke bouw, Waterwerken, Gebouwen, het produceren van Prefab en Projectontwikkeling.

Bij Restauratie, het herstellen van gebouwen in hun oorspronkelijke staat, is vakkennis, ervaring en respect voor de geschiedenis van het bouwwerk van groot belang.
Er wordt steeds getracht om zo veel mogelijk oorspronkelijk materiaal te behouden en zo weinig mogelijk schade te berokkenen aan het, meestal beschermde, monument en dit met behulp van materialen en technieken, zoals die oorspronkelijk ook werden gebruikt of uitgevoerd. Woudenberg, in 2011 overgenomen door de Artes Group, is gespecialiseerd in het restaureren van zowel geklasseerde monumenten als niet-geklasseerde gebouwen. Binnen de restauratiesector bekleedt Artes Woudenberg een voorname plaats in België, omwille van haar jarenlange ervaring en vakmanschap.

Spontaan


Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan
JobsiteEducam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan
Technical trainer


Constructiv


Sectorfonds van de bouw (pc 124)


SpontaanTE Connectivity

Bij TE Connectivity in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen onze 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de autoelektronica). Deze connectoren worden wereldwijd verstuurd naar klanten. Onze jobs zijn veel TE mooi om links te laten liggen. Ontdek ze allemaal op www.tejobs.beSpontaan
Technisch operator
Mechanieker
Matrijzenbouwer stamping
Matrijzenbouwer molding
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!