30 november 2017
Grote Hulststraat 28
8700 Tielt
VTI Tielt


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesNV Bekaert SA
Bekaert is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieŽn. Door het continu creŽren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in BelgiŽ en een jaaromzet van Ä 4,4 miljard.
Spontaan
Productieoperator
Onderhoudsmechanieker
Logistiek medewerker

Elektrisch prototypebouwerMulder Natural Foods
Mulder Natural Foods is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedselindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch: muesli, crunchy, granola, extrusieontbijtgranen en flakes.
Spontaan
Inpakoperator
Technieker

ProductieoperatorEmmanuel Fraeye
Van een huis een thuis maken, dat is onze passie. We ontwerpen een interieur dat past bij de stijl, de gezinssituatie en de levensfase van onze klant.   Al drie generaties zit bij Emmanuel Fraeye het vakmanschap in de genen. Bert en Pieter Fraeye blijven de knowhow van hun grootvader verder ontwikkelen door authenticiteit te rijmen met innovatie.
SpontaanDefensie
Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Bij ons staat teamwork altijd centraal en dankzij onze opleidingen en trainingen zijn we in staat opdrachten uit te voeren in het buitenland of verzekeren we de veiligheid in eigen land.  Je wordt uitstekend vergoed vanaf je eerste dag en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Soldaat hulptechnicus bewapening
Soldaat hulptechnicus voertuigen
Soldaat paracommando
Rentec NV
Rentec NV is een Belgische machinebouwer met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van installaties voor afvalverkleining, machines voor de recyclage en valorisatie van slachtafval en voedings-overschotten, palmolie-installaties voor de evenaarsgebieden en autoclaven. Op deze website stellen wij ons bedrijf graag verder aan u voor: http://www.rentec.be/
Spontaan
Constructielasser
Monteur mechaniek binnendienst
Monteur mechaniek buitendienst
Draaier/frezerUNILIN
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4.900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Spontaan
Machinebediender
Elektromechanicien
Electricien
MecanicienCobot vzw
Cobot is het sectoraal opleidingscentrum voor de textielindustrie.
SpontaanDeba NV
Deba nv heeft zich sinds 1979 gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, renovatie en het onderhoud van middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. We werken steeds met zorg voor kwaliteit en veiligheid.
SpontaanTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorJoris Ide NV
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geÔsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriŽle en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen.
Spontaan
Technisch tekenaar
Storingstechnieker
Plooibankbedienaar
Machineoperator profileerlijnVOLYS STAR NV
Volys Star ontwikkelt, verwerkt en verkoopt wereldwijd kip en kalkoen, onder de vorm van charcuterie, culinaire en gepaneerde producten. Dit zowel in koeling als in diepvries voor retail, wholesale, foodservice en industrie.
Spontaan
Productiemedewerker
TechniekerSioen Industries
Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliŽn en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.
SpontaanEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerTWE Meulebeke
Nonwovens.  Een specifiek soort 'textielmateriaal' dat noch gebreid noch geweven is.  Losse vezels worden op mechanische, thermische of chemische wijze aan elkaar gebonden tot een 'vlies'
Spontaan
StoringstechniekerGrandeco Wallfashion Belgium Group
Bij Grandeco Wallfashion Belgium Group NV te Tielt maken we samen het verschil, elke dag opnieuw. Met ons gedreven team van 270 medewerkers vinden we het behang telkens opnieuw uit voor nog mooiere resultaten.
Spontaan
Colorist
Lijnverantwoordelijke
Technieker
Machine-operatorArdo
Onze corebusiness: het op een zeer moderne, geautomatiseerde manier produceren, verpakken en verhandelen van de beste en gezondste vriesverse groenten, kruiden en fruit!


SpontaanComfort Home
Comfort Home is dť specialist in ventilatie en rookgasafvoer. Wij doen verkoop, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen.
Spontaan
Monteur ventilatieMaenhout Automotive
Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Roeselare. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.
SpontaanActum services NV
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanFieuw Koeltechniek
Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in commerciŽle koeling en fruitkoeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en koelinstallaties op CO≤. Wij zijn steeds op zoek naar fantastische nieuwe collega's!
Spontaan
Elektriciens
KoeltechniekersDanis NV
Groep Danis is een familiaal bedrijf dat streeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbieden van innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor de verschillende belanghebbenden.
Spontaan
Technieker
Mecanicien
Polyvalent arbeider met doorgroeimogelijkheden
Procesoperator 2 ploegBeaulieu International Group
Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in BelgiŽ. Deze industriŽle groep neemt vandaag een stevige marktpositie in, zowel in de productie van grondstoffen en halffabricaten, als in een ruim aanbod perfect afgewerkte vloerbekleding.In totaal telt Beaulieu International Group 4.519 medewerkers in 25 vestigingen, 14 verkoopskantoren en distributiecentra, verspreid over 15 landen. In 2016 haalde Beaulieu International Group een omzet van 1,7 miljard euro.
Spontaan
Technieker 2 ploegen
Mecanicien
PLC programmeurWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
SpontaanCallewaert Industries NV
Onderhoud & Outsourcing voor een gesmeerd verloop, constructiewerk voor een krachtige ondersteuning en piping projects voor een constante process flow.
SpontaanMaselis NV
Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieŽn in huis voor de transformatie van graan tot ingrediŽnten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maÔsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maÔsgries tot geparelde tarwe, "you name it, we have it".
Spontaan
Analist-programmeur
Onderhoudstechnieker elektriciteit
MecanicienAltez
Met de oprichting van bouw- en coŲrdinatiekantoor Agrinbo in 1991 legden 4 vennoten de fundamenten van de Altez Group. Meer dan een kwarteeuw later is Altez uitgegroeid tot een internationaal actief bouwbedrijf, gespecialiseerd in agrarische bou <http://www.altez.eu/nl/Agro>w(stallenbouw) en industriebouw <http://www.altez.eu/nl/Industrie>. Vandaag is Altez Group een vaste waarde in de sector en worden we geprezen door ontelbare tevreden klanten. Altez is een bouwgroep die leeft en die iedere dag wint aan ervaring. Ervaring die wij maar al te graag delen met u.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58