JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
29 november 2018
Grote Hulststraat 28
8700 Tielt

VOLZET
VTI Tielt


 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Hydro

Hydro bewerkt aluminium tot enerzijds buizen en anderzijds tot profielen voor treinen, ct-scanners, windmolens etc.

Spontaan
Productiemedewerker
Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden

Rolbrugbediener


Grandeco Wallfashion Group Belgium

Grandeco Wallfashion Group België is een toonaangevende producent van wandbekleding met hoofdzetel in Tielt. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van decoratieve muurbekleding en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen


Spontaan
JobsiteArdo

Ardo met in deze regio vestigingen in Ardooie, Koolskamp en Kortemark is de Europese nummer 1 in het produceren en verpakken van vers-ingevroren groenten, kruiden en fruit. We maken dit waar door - telkens opnieuw - toptechnologie en automatisering te combineren met de juiste mensen: een enthousiast team dat ons machinepark optimaal weet op te volgen, onderhouden en optimaliseren. Klant of werknemer: altijd staat de mens centraal in ons model om duurzame relaties op te bouwen!


Spontaan
Lijnoperator
Onderhoudstechnieker
Storingstechnieker
Technieker
Rentec NV

RENTEC NV is een KMO gevestigd in Pittem met meer dan 30 jaar ervaring in de zware machinebouw. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren voornamelijk zware machines voor de afvalverwerking en voor de extractie van palmolie. Dankzij ons team van een 25-tal gedreven medewerkers, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Bovendien zijn wij een jong en dynamisch team dat streeft naar verdere groei door innovatie, kwaliteit en service.


Spontaan
Lasser
Servicetechnieker
Sales engineer
Mechanieker binnendienst
Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen. Meer info op www.joriside.com
SpontaanUNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Mechanicien
Machinebediener
Onderhoudselektricien
StageDeba nv

Deba nv is actief binnen de holding Het Veer nv. Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real estate, met vestigingen over heel België en een centrale ligging in Nevele. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep kan Deba nv een sleutel op de deur concept afleveren naar onze klanten.
ONDERNEMEND- PROFESSIONEEL- KWALITEIT- ONDERSCHEIDEND - ENTHOUSIAST - RESPECTVOL - SAFETY FIRST zijn waarden die ons bedrijf nauw aan het hart liggen. Deze waarden weerspiegelen de voordelen van een KMO alsook de ondersteuning binnen een grotere bedrijvengroep.
Door onze sterke groei op de internationale markt kunnen wij verschillende uitdagende functies aanbieden die je in contact brengen met diverse culturen op wereldwijd niveau. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar meer gespecialiseerde technische functies. Of heb je eerder de ambitie om een hands-on managementfunctie met helikopterview aan te nemen? Verschillende opties zijn mogelijk afhankelijk van jouw persoonlijke ambities.
Ben je op zoek naar een job waar de focus ligt op techniek, waar afwisseling aanwezig is en waar ruimte is voor eigen initiatief? Maar vooral waar jij als persoon en werknemer de kans krijg om te groeien? Weerspiegelt deze slagzin jouw ingesteldheid: “ IF IT IS TO BE - IT IS UP TO ME”
Dan ben jij misschien wel die nieuwe collega waarnaar wij op zoek zijn!
Spontaan
Jobsite

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn.

We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
Technieker


Comfort Home

Installatie en montage van ventilatiesystemen en kanalen. Daarnaast voeren wij ook onderhouden en interventies uit aan ventilatiesystemen.

Spontaan
Installateur ventilatie


Altez

Bouwbedrijf actief in industriesector, agrarische sector en hippische sector.

Spontaan
Prefab monteurs
Projectvoorbereiding
CalculatorDanis

Danis NV is een familiaal bedrijf dat streeft naar een duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, samen met lokale familiale landbouwers.
Wij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan op het vlak van varkens, voeder en soja producten.

Spontaan
Medewerker zeugenbedrijf
Technisch onderhoudsman
Operator 2 ploegen
Mecanicien
TechniekerSioen Industries

Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.Spontaan


Kartonnage Lefevere-Beel

Wij zijn een karton verwerkend bedrijf. Alle verpakkingen uit golfkarton, vlakkarton met of zonder bedrukking.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde machinebedieners.


Spontaan

Volys Star

Volys willen we het u heerlijk gemakkelijk maken met onze veelzijdige kip- en kalkoenproducten inspireren we zowel consumenten als professionele gebruikers. Het gevogelte van Volys is lekker, gezond en betrouwbaar.

Als dynamisch team werken we elke dag met enthousiasme en liefde voor het vak aan onze producten en service voor onze klanten en consumenten. We zoeken voortdurend naar nieuwe producten en toepassingen en garanderen de hoogste kwaliteitszorg, zodat elke bereiding van Volys een extra vleugje genot is voor elke consument, zowel bij dagelijkse als feestelijke gerechten.

Spontaan
Jobsite


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent


Algemene bouwonderneming Vandenbussche

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.SpontaanMeat & More

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 160 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.

Spontaan
Assistent technieker
Diagnosetechnieker
Magazijnier
Projectleider
TechniekerCreaplan

Aluvision is een wereldwijde verdeler van modulaire aluminium kadersystemen voor standenbouwers. Ons systeem laat onze klanten toe om hun beursontwerpen op een efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame manier op te bouwen.

Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in beursstanden, displays en interieurs. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie.


Spontaan
Project coördinator
Accountmanager
StandenbouwerMulder Natural Foods

Wie bij Mulder start komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega’s. In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu.
Zin in een crunchy career?
        
Spontaan
Jobsite
Procesoperator
Elektromechanicien
Meestergast 2 ploegenStrukton Rail

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.


Spontaan
Arbeider
Elektricien
MonteurDelamillieure

Delamillieure NV is een toeleveringsbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in CNC-automatendraaiwerk in kleine diameters (van 2mm tot 32mm), in een grote verscheidenheid aan materialen (inox, staal, messing, aluminium, kunststof). Volledige afwerking en eventuele nabewerking, van kleine tot heel grote hoeveelheden, en een grote flexibiliteit in leveringstermijnen.Spontaan

Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan
Jobsite


Constructiv


Sectorfonds van de bouw (pc 124)

Spontaan
Interieurbouwer
Renovatie
Schrijnwerker


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainer
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!