JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
Sint-Catharina College Geraardsbergen


14 maart 2019
Kleine Karmelietenstraat 3
9500 Geraardsbergen
 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.Spontaan


Ardovlam

Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie.


Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).


SpontaanStrukton Rail

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.Spontaan


Familiehulp vzw

Familiehulp helpt personen met diverse zorgbehoeften en hun omgeving. De zorgverlening gebeurt door verzorgenden, polyvalente basiswerkers in de thuiszorg die je bijstaan in persoonsverzorging, psychosociale ondersteuning, pedagogische of agogische ondersteuning en huishoudelijke hulp.


Spontaan
WoodwizeSectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.Spontaan
JobsiteEducam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan
Technical trainerColruyt Group Services

Colruyt Group, dat is meer dan je denkt
Colruyt Group ken je natuurlijk van zijn winkels als Colruyt, Spar, OKay ... Maar wist je dat je er ook aan de slag kan in tal van technische functies? En dat telkens met leuke collega's, een interessante werk-privébalans en impact op je omgeving.
Ontdek op jobs. colruytgroup.com hoe jouw talenten bij ons het beste tot hun recht komen.


Spontaan
Servicetechnieker
Technicus manipulatietoestellen
Technieker sanitair
Elektricien
Technicus garage zwaar rollend materieel


Bourdheaud'hui BVBABourdeaud' hui BVBA is een algemene schrijnwerkerij die zowel binnen - en buitenschrijnwerk als interieurprojecten uitvoert.
Bij Bourdeaud'hui BVBA ligt de nadruk op maatwerk en zijn we vooral actief op de renovatiemarkt.


Spontaan


Consulting Frederic-Friant (DVV)


Bank en Verzekeringskantoor.


Spontaan
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!