23 november 2017
Kortrijksesteenweg 1025
9081 Sint-Denijs-Westrem
Don Bosco Sint-Denijs-Westrem


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesGrafoc
GRAFOC is het Sectorfonds voor de Printmedia industrie (PC 130) voor de Vlaamse Gemeenschap. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden, onderwijs, Ö kunnen er terecht voor onafhankelijk advies, kennis en informatie inzake opleidingen en competentiegericht ondernemen.


Spontaan
Aswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachines
Besix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
SpontaanP&I Bvba
P&I BVBA is uw betrouwbare partner voor industriŽle elektriciteitswerken. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd als bordenbouwer, elektrotechnische werken, installeren van verhoogde vloeren, RF-systemen en ATEX materiaal.
Spontaan
Bordenbouwer
Werfelectricien
Deba NV
Deba nv heeft zich sinds 1979 gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, renovatie en het onderhoud van middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. We werken steeds met zorg voor kwaliteit en veiligheid.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerWycor NV
WYCOR biedt een totaalaanbod op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking. De volledige uitvoering, coŲrdinatie en opvolging wordt in eigen beheer georganiseerd.
SpontaanCominbel
Cominbel nv is gesticht in 1974 in aanvulling op de activiteiten van Baveco nv. Baveco nv, opgericht in 1953, was destijds een belangrijke vetsmelterij waar vooral dierlijke vetten geproduceerd werden voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Vandaag worden deze sectoren bevoorraad door onze zusterbedrijf Wouters N.V.
Spontaan
Chauffeur C/CE
Zelfstandig operator
Vrachtwagenmecanicien
OnderhoudstechniekerStad Gent
Meer dan 4000 personen zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat Gent een aangename stad is om in te wonen, in te werken en om te bezoeken. Stad Gent heeft een grote variatie aan functies. Je kan er aan de slag in zowel technische, sociale, administratieve als leidinggevende functies, in verschillende departementen. Gent gaat voluit voor gelijke kansen! Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten ongeacht leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap, nationaliteit, enz.
SpontaanActum Services NV
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
Spontaan
VT-Invest
VT-INVEST is de overkoepelende holding boven 8 (bouw)bedrijven: Van Tornhaut te Aalter (Residentieel/ Utiliteitsbouw), Van de Walle Industrial Building Contractor te Aalter (industriebouw), V-Systems te Nevele (stut- en schoringswerken), Stabil te Meulebeke (Stut- en schoringswerken), Cobatim te Komen (Prefabbetonfabriek), Movarec/Movatrans/Monsere te Ingelmunster (Grond- en afbraakwerken)
Spontaan
Kraanmachinist
Lasser
Projectleider bouw
Monteur beton staalbouwDenys NV
Bouwgroep Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.000 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers: diversificatie, innovatie en export. Innoveren doen we niet in ťťn specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken.
Spontaan
Mecanicien
Elektricien
Onderhoudstechnicus
LasserEEG NV, Divisie Van Braeckel
EEG nv is actief in het ontwerp, de realisatie, installatie en het onderhoud van elektrische totaalprojecten, klimmaattechnieken en sanitair in diverse sectoren.
Spontaan
Monteur sanitair
Onderhoudstechnieker
Elektricien
WerfleiderArtes Depret/Woudenberg
Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Artes Depret is, als algemene aannemer, hoofdzakelijk actief in het domein van de Gebouwen, de Burgerlijke bouw en Waterwerken. Artes Depret en Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in het produceren van Prefab en Projectontwikkeling.
Spontaan
Ploegbaas metsers
Schrijnwerker restauratie
Metser restauratieSoleras Advanced Coatings
We zijn een hightech, dynamische onderneming waar mensen centraal staan. Stuk voor stuk delen we een hart voor technologie, een passie voor machinebouw, maar bovenal de overtuiging dat elk van ons het verschil maakt. Dankzij een goed gevuld orderboek en technologie gedreven producten in een markt die niet stil staat, behoren we tot de top en zijn we de referentie als het gaat over ultra dunne optische coatings. Dagelijks kom je in contact met de eindproducten, gemaakt met onze systemen. Zo vind je deze terug in & op jouw smartphone, in het glas van de ramen in je huis & auto en misschien wel in de zonnecellen op je dak, enzÖ
Spontaan
Draaier/frezer
(Elektro)mechanisch monteurATS Group
ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creŽren van een duurzame, innovatieve en efficiŽnte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren.

SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt SpontaanD'Hondt NV
Wij zijn een 100% Belgische familiebedrijf, producent en van binnendeuren, trappen, parket en interieurs. Het totaalconcept is belangrijk.
SpontaanElektro Services Andrť
Elektro technisch installateur van totaal installaties voor de industriele en tertaire sector, met ook voor KMO en particuliere klanten een totale oplossing voor hun project.Met een innovatieve werkomgeving in een familiale sfeer.
SpontaanIvago
Intergemeentelijke vereniging voor afvalbeheer in Gent en omstreken.
IVAGO staat als dienstverlenend bedrijf in voor het realiseren van een duurzaam afval- en materialenbeheer bij huisgezinnen en bedrijven: van preventie tot verwerking en opwekking van energie.
SpontaanVictor Buyck Steel Construction
Victor Buyck Steel Construction is een vooraanstaande Europese speler op het vlak van ontwerp en realisatie van complexe en zware staalconstructies. Het bedrijf legt zich toe op de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en de staalskeletstructuren voor industriebouw en hoogbouw.
Spontaan
Monteur werf
Lasser
Samensteller

MachinebedienaarGraphius
Graphius Group is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven.
Meer dan 300 gemotiveerde werknemers staan dagelijks in voor het tijdig afleveren van hoogkwalitatief drukwerk.
De integrale productie gebeurt intern op onze 113 recente Heidelberg druktorens en de volledig geÔntegreerde boekbinderij.
Spontaan
Operator afwerkingsmachine
Offsetdrukker
OrderbegeleiderWoninGent
WoninGent is de tweede grootste sociale huisvestigingsmaatschappij van Vlaanderen. We verhuren meer dan 9.000 wooneenheden (appartement en huizen). Een groot deel van het onderhoud en herstellingen voeren wij zelf uit. WoninGent heeft dan ook een groot aantal technische stielmannen in dienst. Zowel elektriciens, schrijnwerkers, schilders, vakmannen sanitair zijn bij ons werkzaam.
Spontaan
Elektricien
SchrijnwerkerJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekerRPC bpi
De RPC group is wereldspeler op het gebied van kunststofverpakkingen en heeft meer dan 22.000 medewerkers wereldwijd. In Zele werken we met een 175tal medewerkers en maken we 2 types folie: enerzijds maken we stretchfolie voor de landbouw en daarnaast hebben we een drukkerij. In onze drukkerij zijn we gespecialiseerd in bedrukte PE folie voor diepvriesgroenten, frieten en voor de drankenindustrie. Klanten zijn bijvoorbeeld Mc Cain, Ice Tea, Arco, Heineken etc.
Spontaan
Flexodrukker 2 ploegenADF- TIB
Wij zijn gespecialiseerd in industriŽle buisleidingen, onze klanten komen vooral uit de petrochemische sector. In onze sector zijn zo wel voor ons als onze klanten kwaliteit en veiligheid topprioriteiten.
SpontaanRPC Promens Industrial
RPC Promens Industrial Belgium (220 medewerkers) behoort tot de RPC Groep en is toonaangevend op de Europese markt in de vervaardiging van kunststof flessen. De vestiging in Gent telt ongeveer 140 medewerkers en ontwikkelt sinds meer dan 50 jaar een indrukwekkend gamma aan kunststof verpakkingen voor klanten in de (agro)chemische-, smeermiddelen-, levensmiddelen- en onderhoudsproducten industrie.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58