JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
22 november 2018
Kortrijksesteenweg 1025
9081 Sint-Denijs-Westrem

VOLZET
Don Bosco Sint-Denijs-Westrem


 
Bedrijf Activiteit VacaturesVan Marcke

Van Marcke is een groothandel en verdeelt alles wat met sanitair en chauffage te maken heeft. Wij stellen dus enerzijds technisch-commerciële mensen te werk voor onze verkoop naar professionele klanten en anderzijds interieurverkopers voor onze verkoop naar particuliere klanten.Spontaan
VT-INVEST

VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse bouwgerelateerde productievennootschappen controleert. Zo zijn wij bedreven in de industriebouw (Van de Walle IBC te Aalter en GC Cuylaerts in Lille), residentieel en utiliteitsbouw (Van Tornhaut te Aalter), Stut- en Schoringswerken (Stabil te Meulebeke en V-Systems te Nevele), prefabbeton (Cobatim te Komen), Grond- en Afbraakwerken (Monsere en Movarec te Ingelmunster). Meer info over de verschillende bedrijven vind je terug op www.vt-invest.be.


Spontaan
Chauffeur C/monteur
Monteur industriebouw
Monteur Stabil
Monteur VS
Bekister


Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s.

Met 180 enthousiaste celebrities* en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrity*: unieke beroemdheid die elke dag met veel goesting stoom komt aflaten, energiekeling die met zijn/haar talenten zichzelf en het team doet groeien en een krak in zijn vak die met de nodige fierheid terugblikt, uitkijkend om morgen terug volle ‘gazze’ te geven.
Spontaan
Lasser
Projectleider
Brandtechnieker
Onderhoudstechnieker
Werfleider warmtetechniekenArcelorMittal Belgium

Arcelor Mittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal Gent beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit dit staal.

Spontaan
Operator staal
Elektrotechnicus
Mechanicien
Electricien
Operator gloeierij
Stora Enso

Stora Enso is de wereldwijde voorloper op het vlak van papier-, biomaterialen- houtproducten- en verpakkingsindustrie. In België heeft Stora Enso 5 entiteiten met een 600-tal medewerkers.

In de Gentse haven gevestigd: Stora Enso Langerbrugge, een toonaangevende fabriek voor de productie van kranten- en magazinepapier op basis van 100% gerecycleerd papier. De vestiging produceert jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling en exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en >70% van de elektriciteitsbehoefte.Spontaan
Procesoperator
Storingstechnieker
Walsenslijper
Operator
Chauffeur

Willemen Infra (Aswebo)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie…
Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin.We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.Spontaan
Betonarbeider
Machinist
Wegen/grondwerker
Onderhoudsmechanicien
Werfleider

EEG nv

De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.

Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.

Spontaan

Graphius

Graphius is een toonaangevend bedrijf op de Europese markt voor de productie van boeken, catalogi en tijdschriften. Door permanent te innoveren en verticaal te integreren slaagt Graphius erin haar positie te versterken en verder uit te breiden.

Met meer dan 300 medewerkers, een verbruik van meer dan 15.000 ton papier per jaar en haar 4 sites in Oostakker en Beersel, Nazareth en Parijs, is Graphius een van de grootste vellendrukkerijen van Europa.

De integrale productie, van een brochure tot een hardcover boek, gebeurt intern waardoor er een maximale controle is op kwaliteit, budget en doorlooptijd.

Spontaan
Operator afwerking
Operator vouw
HulpdrukkerP&I BVBA

P&I bvba is een dynamisch bedrijf in Wetteren, gespecialiseerd in bordenbouw en het engineeren & plaatsen van elektrotechnische installaties. Als bedrijf besteden we veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid (VCA).

Door de sterke groei zijn we op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken.Spontaan
Werfelectricien
Bordenbouwer

Bpost

Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen.

Bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.

Spontaan


Aelectrics

Elektro technisch installaties bedrijf, gespecialiseerd in datanetwerken. Actief in de industrieel, tertiaire en residentiële sector.


Spontaan
JobsiteDeba nv

Deba nv is actief binnen de holding Het Veer nv. Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real estate, met vestigingen over heel België en een centrale ligging in Nevele. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep kan Deba nv een sleutel op de deur concept afleveren naar onze klanten.
ONDERNEMEND- PROFESSIONEEL- KWALITEIT- ONDERSCHEIDEND - ENTHOUSIAST - RESPECTVOL - SAFETY FIRST zijn waarden die ons bedrijf nauw aan het hart liggen. Deze waarden weerspiegelen de voordelen van een KMO alsook de ondersteuning binnen een grotere bedrijvengroep.
Door onze sterke groei op de internationale markt kunnen wij verschillende uitdagende functies aanbieden die je in contact brengen met diverse culturen op wereldwijd niveau. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar meer gespecialiseerde technische functies. Of heb je eerder de ambitie om een hands-on managementfunctie met helikopterview aan te nemen? Verschillende opties zijn mogelijk afhankelijk van jouw persoonlijke ambities.
Ben je op zoek naar een job waar de focus ligt op techniek, waar afwisseling aanwezig is en waar ruimte is voor eigen initiatief? Maar vooral waar jij als persoon en werknemer de kans krijg om te groeien? Weerspiegelt deze slagzin jouw ingesteldheid: “ IF IT IS TO BE - IT IS UP TO ME”
Dan ben jij misschien wel die nieuwe collega waarnaar wij op zoek zijn!Spontaan
Jobsite
Jungheinrich

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We bieden het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die machines, systemen en processen aan elkaar koppelen. Jungheinrich België telt ongeveer 250 werknemers, waarvan meer dan 100 buitendiensttechniekers die werken in eigen regio. Het takenpakket van een buitendiensttechnieker bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen.
Spontaan
Servicetechnieker
Ontex Eeklo

Met 600 medewerkers is Ontex Eeklo één van de grootste werkgevers in de regio. Door middel van 23 hoogtechnologische productielijnen worden er dagelijks miljoenen luiers, maandverbanden en inlegkruisjes geproduceerd. Aan de slag gaan bij Ontex Eeklo betekent tewerkgesteld worden in een hoogtechnologische productieomgeving

Spontaan
Polyvalent medewerker
Storingstechnieker

Elektricien
Operator
ATS

ATS Groep, de bedrijvengroep rond moederbedrijf A.T.S. nv, is een multidisciplinaire technologiegroep met diverse locaties verspreid over België. ATS Groep biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector. A.T.S. nv is na jaren van interne groei, overnames en consolidaties het technologisch aanspreekpunt geworden voor tal van klanten.


Spontaan
Bordenbouwer
Elektricien

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
Technieker
VPK Packiging Group

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samegreat to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch bedrijf met Belgische verankering. De groep omvat meer dan 45 vestigingen verspreid over 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.


Spontaan
Customer service medewerker
Technieker mechanisch
Technieker elektrisch
Operator
Dispatcher


Stad en OCMW Gent

Stad Gent en OCMW Gent stellen samen meer dan 6000 mensen tewerk om het beleid te vertalen naar een optimale dienstverlening. Maak ook jij binnenkort deel uit van dit team?

Spontaan
Jobsite


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent


Lotus Bakeries

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en achttien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië.

Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.500 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten.
Spontaan
Lijnoperator inpak
Technisch operator
Deeginsteker
Machinebediener inpak
Techniekers


Algemene bouwonderneming Vandenbussche

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.


Spontaan
Bouwvakker


ICTS Services N.V.

Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.


Spontaan
TechniekerMeat & More

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en BonAp - met meer dan 160 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.

Spontaan
Assistent technieker
Diagnosetechnieker
Magazijnier
Projectleider
Technieker


Wycor

Degelijke technische know-how, een eigen tekenbureau en een modern machinepark stellen WYCOR nv in staat de meest diverse producten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Deze producten worden door een ploeg van bekwame arbeiders op de werf gemonteerd en geïnstalleerd. Daarnaast werkt WYCOR nv regelmatig samen met gespecialiseerde onderaannemers.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Schrijnwerker
Machinebediener
Metser
Meubelmaker

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.


Spontaan
Mechanisch technieker Gent
Mechanisch technieker Brussel
Technieker elektrisch Brussel

Technieker elektrisch AntwerpenStrukton Rail

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.


Spontaan
Arbeider
Elektricien
Monteur


Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan
Jobsite
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!