JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
21 november 2018
Boeschepestraat 44
8970 Poperinge

VOLZET
VTI Poperinge


Bedrijf Activiteit Vacatures




Greenyard Frozen Belgium NV

Greenyard Frozen is een wereldwijde marktleider in diepgevroren voedingsmiddelen. We verwerken vers geoogste groenten en fruit tot producten die eenvoudig bewaard en bereid kunnen worden. Onze producten spelen in op de behoeften van de hedendaagse consumenten die willen genieten van gezond en smaakvol eten met een minimale bereidingstijd. We bieden onze klanten - waaronder retailers, foodservicebedrijven en de voedingsindustrie - een uitgebreid assortiment van innovatieve en kwaliteitsvolle producten, een uitstekende service en een geavanceerde logistiek.




Spontaan





Galloo

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio.

Recyclage, een ecologische aanpak
Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.





Spontaan




Clarebout potatoes

Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. De productiesites van Clarebout Potatoes liggen in Nieuwkerke en Waasten. Beide productie-units beschikken over de meest moderne technologieën.





Spontaan



Melexis

Spreken technologie en ecologie jou aan? Dan ben je bij Melexis aan het juiste adres. Melexis is een hoogtechnologisch bedrijf met een jaarlijkse sterke groei. We produceren microchips die zowel in de automotive industrie als in diverse andere sectoren worden toegepast.


Spontaan



Westlandia vzw

Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst).
Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing,
voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.




Spontaan




Milcobel

Milcobel is de grootste Belgische zuivelgroep en behoort tot de top van de Europese zuivelproducenten. In haar verschillende productie-units gevestigd te Langemark, Moorslede, Kallo en Schoten wordt op meer dan 1,5 miljard liter liter melk verwerkt tot diverse eindproducten (melkpoeder, boter, drinks, kaas- en weiderivaten, roomijs) waarbij een omzet van 1,025 mia euro wordt gerealiseerd.




Spontaan



Ypes
YPES nv werd in januari 1998 opgericht, vanuit de vaststelling dat er in de regio Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG-lassers. Ook bij de industriële kablage konden wij ons steentje bijdragen. Eerst huurde YPES een atelier, maar we groeiden al snel uit naar een eigen nieuwbouw dankzij de van in het begin toegepaste filosofie: werken met top-teams. Dit zowel in het atelier als op de werf, zowel in binnen- als buitenland.



Spontaan



Picanol Group

De Picanol Group omvat de activiteiten van Picanol, Proferro en Psicontrol. Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines. Proferro levert gietijzeren onderdelen voor machinebouwers in diverse sectoren. Psicontrol ontwikkelt en produceert elektronica-oplossingen voor klanten in uiteenlopende sectoren.



Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent



Aviko

Aviko Belgium NV produceert een breed assortiment hoogwaardige aardappelspecialiteiten waaronder frieten, puree, gratin en ook snacks. De Nederlandse Aviko Groep behoort tot de wereldtop in de productie en verkoop van aardappelproducten. Wereldwijd telt Aviko zo'n 2.100 medewerkers, voor elk wat wils dus.




Spontaan


Woodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan


Constructiv

Sectorfonds van de bouw (pc 124)


Spontaan
Interieurbouwer
Renovatie

Schrijnwerker


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan
 
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!