22 november 2017
Boeschepestraat 44
8970 Poperinge
VTI Poperinge


Bedrijf Activiteit Vacatures
Constructiv/Woodwize
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw als de werknemersorganisaties vallen. Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. zie www.woodwize.be SpontaanEurofreez/Aviko
Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frieten en een van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko Eurofreez te Proven biedt een doordacht en compleet assortiment aan diepvries frieten,  aardappelspecialiteiten, partysnacks en hapjes.
Spontaan
Onderhoudstechnieker 2 ploegen
Operator
InpakkerYpes
Ypes, maakt deel uit van de SKT groep, en werd opgericht vanuit de vaststelling dat er in de regio van Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG lassers. Daarnaast staan wij ook sterk op vlak van industriŽle kablage; schakelkasten, PLC sturingen, sterktestroomaansluitingen, Ö van opbouw in het atelier tot in werking stelling van de elektrische installatie.
.
Spontaan
Service elektricien
MachinebouwerGreenyard Frozen
Greenyard Frozen (vroeger Pinguin) is een pionier en een marktleider in gezonde voedingsproducten. 50 jaar lang al verwerken we een breed assortiment vers geoogste groenten en fruit tot vriesverse producten (groenten, kruiden, fruit en gebruiksklare maaltijden) voor retail, foodservice en de industrie.
Spontaan
Koeltechnieker
Servicetechnieker
Technieker 2-ploegenGalloo
Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in BelgiŽ, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak: Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.
Spontaan
Elektricien
Weegbrugbediende
Lasser-monteur
Machineoperator scheidingsinstallatieWestlandia VZW
Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst en schilderen). Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing, voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij zoeken jaarlijks ook steeds jobstudenten! Zin om samen met meer dan 800 collega's te bouwen aan een gezonde, duurzame en sociale onderneming?
Spontaan
Insteller CNC
Hulpwerkleider elektrisch
Onderhoudstechnicus-monteurPicanol group
De Picanol group is een internationale, klantgerichte die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting soluctions and custom-made controllers.
SpontaanClarebout Potatoes NV
De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten(http://www.clarebout.com/nl/clarebout-potatoes)  is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1100 medewerkers die instaan voor een continue productie.
Spontaan
Technisch medewerker productie
Koeltechnieker
Magazijnier technisch magazijn
Elektricien/mecanicienMelexis
Melexis ontwikkelt en test microchips. Deze komen voornamelijk terecht in de automobielsector. Op wereldwijd niveau zitten er gemiddeld 8 microchips van Melexis in elke wagen. Melexis is een sterk groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals operatoren, techniekers en ingenieurs (focus op elektronica en elektromechanica).
Spontaan
Hardware en Maintenance operator
Hardware specialist
Technieker eindfase
OperatorEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerMondi Poperinge NV
Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de verkoop en productie van papieren zakken met grote inhoud voor industriŽle klanten. Wij zijn onderdeel van een internationale groep.
Spontaan
Elektromechanicien 2 ploegenActum services NV
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanEDUplus vzw
EDUplus is het sectoraal opleidingsfonds voor de groene sectoren. Onze kerntaak is het organiseren van opleidingen voor werknemers in de groene sectoren.
SpontaanWestvlees NV
Westvlees is onderdeel van de Belgian Pork Group. We zijn een vleesbewerkend bedrijf met een 1200-tal medewerkers. Op vandaag zijn wij op zoek naar zowel arbeiders als bedienden.
Spontaan
>> Keuzeformulier leerlingen
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58