JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
21 november 2018
Boeschepestraat 44
8970 Poperinge

VOLZET
VTI Poperinge


Bedrijf Activiteit Vacatures
Greenyard Frozen Belgium NV

Greenyard Frozen is een wereldwijde marktleider in diepgevroren voedingsmiddelen. We verwerken vers geoogste groenten en fruit tot producten die eenvoudig bewaard en bereid kunnen worden. Onze producten spelen in op de behoeften van de hedendaagse consumenten die willen genieten van gezond en smaakvol eten met een minimale bereidingstijd. We bieden onze klanten - waaronder retailers, foodservicebedrijven en de voedingsindustrie - een uitgebreid assortiment van innovatieve en kwaliteitsvolle producten, een uitstekende service en een geavanceerde logistiek.
Spontaan

Galloo

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio.

Recyclage, een ecologische aanpak
Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.Spontaan
All-round mecanicien
Macanicien rollend materieel
Elektricien
Lasser
Weegbrugbediende
Clarebout potatoes

Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. De productiesites van Clarebout Potatoes liggen in Nieuwkerke en Waasten. Beide productie-units beschikken over de meest moderne technologieën.

SpontaanMelexis

Spreken technologie en ecologie jou aan? Dan ben je bij Melexis aan het juiste adres. Melexis is een hoogtechnologisch bedrijf met een jaarlijkse sterke groei. We produceren microchips die zowel in de automotive industrie als in diverse andere sectoren worden toegepast.


SpontaanWestlandia vzw

Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst).
Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing,
voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.
Spontaan
Milcobel

Milcobel is de grootste Belgische zuivelgroep en behoort tot de top van de Europese zuivelproducenten. In haar verschillende productie-units gevestigd te Langemark, Moorslede, Kallo en Schoten wordt op meer dan 1,5 miljard liter liter melk verwerkt tot diverse eindproducten (melkpoeder, boter, drinks, kaas- en weiderivaten, roomijs) waarbij een omzet van 1,025 mia euro wordt gerealiseerd.
SpontaanYpes
Ypes, maakt deel uit van de SKT groep, en werd opgericht vanuit de vaststelling dat er in de regio van Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG lassers. Daarnaast staan wij ook sterk op vlak van industriële kablage; schakelkasten, PLC sturingen, sterktestroomaansluitingen, … van opbouw in het atelier tot in werking stelling van de elektrische installatie.


Spontaan
Lasvoorbereider
Tiglasser
Service ElectricienPicanol Group

De Picanol Group omvat de activiteiten van Picanol, Proferro en Psicontrol. Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines. Proferro levert gietijzeren onderdelen voor machinebouwers in diverse sectoren. Psicontrol ontwikkelt en produceert elektronica-oplossingen voor klanten in uiteenlopende sectoren.Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
BeveiligingsagentAviko

Aviko Belgium NV produceert een breed assortiment hoogwaardige aardappelspecialiteiten waaronder frieten, puree, gratin en ook snacks. De Nederlandse Aviko Groep behoort tot de wereldtop in de productie en verkoop van aardappelproducten. Wereldwijd telt Aviko zo'n 2.100 medewerkers, voor elk wat wils dus.
Spontaan
Operator verpakking
Onderhoudstechnieker


Stad Poperinge
Groendienst Stad Poperinge
Spontaan


Stad Ieper

De groendienst staat in voor de aanleg, het onderhoud en renovatie van al het openbaar groen in Ieper en deelgemeenten. Ook het algemeen dierenwelzijn, het beheer van sport- en speelpleinen, het beheer van de begraafplaatsen en de zorg voor de netheid van de stad zijn onze verantwoordelijkheid.


Spontaan
Openstaande vacatures
 
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!