JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
PTI Ninove, Atheneum Ninove en Liedekerke


03 mei 2019
Centrumlaan 160
9400 Ninove
 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Sarens

Sarens is een wereldspeler in de heavy lifting : crane rental en engineered transport. Voor onze afdelingen in België zijn wij op zoek naar kandidaat rigger/monteurs en mobiele kraanmachinisten, special equipment operators en techniekers. Via gerichte opleiding en/of een begeleid doorlooptraject on the job kan je verder gaan groeien in jouw rol.

Spontaan
Elektrotechnieker
Kraanmachinist
Woodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan
Interieurbouwer
Schrijnwerker
Sanitair - cv
Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Technical trainer


Bourdheaud'hui


Bourdeaud’hui BVBA is een algemene schrijnwerkerij die zowel binnen - en buitenschrijnwerk als interieurprojecten uitvoert.
Bij Bourdeaud’hui BVBA ligt de nadruk op maatwerk en is vooral actief op de renovatiemarkt.

Spontaan
Daktimmerwerker
Schrijnwerker
Schrijnwerker - plaatser
Calculator en werkvoorbereider

Colruyt Group

Colruyt Group is meer dan een winkel.Met je technische opleiding kan je bij ons aan de slag binnen HVAC, electriciteit, beveiliging, bouw en automatisaties.

Spontaan
Servicetechnieker
Technieker manipulatietoestellen

Elektricien
Technieker garages zwaar rollend materieel

Engie
ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.

Spontaan
Elektrisch onderhoudstechnieker
OnderhoudstechniekerScania Belgium

Als technologisch hoogstaand product is iedere Scania vrachtwagen een droom om aan te sleutelen en te onderhouden. In onze werkplaatsen zijn veiligheid en het welzijn van onze medewerkers focus nummer één. Juist dan kan alle kwaliteit gericht worden op onze klanten.

Audi Brussels

Audi Brussels is een productiefaciliteit in het hart van Europa en maakt tevens deel uit van de Audi groep. In 2010 zijn we gestart met de exclusieve productie van de A1 en sindsdien hebben exact 909.164 A1's onze fabriek verlaten. Sinds 2018 is Audi Brussels de eerste en enige Audi-site die naast een volledig elektrische wagen, de e-tron, ook zelf instaat voor de productie van hoogvolt batterijen.

Spontaan
Analist
Finisseur
Mechanotronieker
Installatie technieker

Technieker destructieve analyse

Aquafin
Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. Geen drinkwater dus voor de mens, maar wel voor vissen, vogels en amfibieën.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
Operator/technieker

De Jonge Luc nv

De Jonge Luc NV is een firma gespecialiseerd in elektrische installaties, (grote en kleinere projecten/gebouwen (sporthallen, scholen, appartementsgebouwen, rusthuizen, etc) maar ook residentiele projecten zoals als huizen van particulieren,. Verder doen wij databekabeling, domotica en beveiliging (branddetectie, alarm en toegangscontrole). Wij maken deel uit van de ATS groep te Merelbeke en zijn een dynamisch firma, waar de menselijke factor de belangrijkste troef is. De Jonge Luc NV stelt een 30-tal medewerkers tewerk. Wij werken nauw samen met scholen voor stage en Duaal Leren en verwelkomen graag jonge enthousiaste mensen die een hart hebben voor elektriciteit.


SpontaanDelta engineering

Delta Engineering is een machinebouwer en biedt automatisatie-oplossingen voor de blaasindustrie. We ontwikkelen en produceren machines om allerlei geautomatiseerde handelingen uit te voeren op lege plastiek flessen. Mogelijke geautomatiseerde handelingen zijn: transport van flessen (kettingtransportbanden, tapijttransportbanden, rollenbanen, hoekoverzetters,…), kwaliteitscontrole (lektesten, verlopen kop affrezen,...), verpakkingsmachines, coaten van flessen,....

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Spontaan


L-Building NV


INTERIEUR. RENOVATIE. TOTAALPROJECT.

Spontaan


Inex
 
Spontaan


Refresco

Refresco Benelux is een van de business units van Refresco Holding, een toonaangevende Europese producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter-) nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 1,9 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 500 miljoen euro met behulp van ca. 1100 medewerkers. De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Veiligheid en kwaliteit zijn prioritair, wij engageren ons als groep tot 0 arbeidsongevallen en zetten alles in het werk dit te realiseren en te borgen.

Spontaan
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!