20 februari 2018
Waalvest 1
8930 Menen
VTI + Sint-Joris Menen


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesWoodwize
/Constructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn.
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.
SpontaanYpes
Ypes, maakt deel uit van de SKT groep, en werd opgericht vanuit de vaststelling dat er in de regio van Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG lassers. Daarnaast staan wij ook sterk op vlak van industriŽle kablage; schakelkasten, PLC sturingen, sterktestroomaansluitingen, Ö van opbouw in het atelier tot in werking stelling van de elektrische installatie.

Spontaan
Service elektricien
MachinebouwerGalloo
Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in BelgiŽ, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak: Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.
Spontaan
Elektricien
Weegbrugbediende
Lasser-monteur
Machineoperator scheidingsinstallatieMulder Natural Foods
Mulder Natural Foods is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedselindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch: muesli, crunchy, granola, extrusieontbijtgranen en flakes.
Spontaan
Inpak operator
Technieker

ProductieoperatorDefensie
Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Bij ons staat teamwork altijd centraal en dankzij onze opleidingen en trainingen zijn we in staat opdrachten uit te voeren in het buitenland of verzekeren we de veiligheid in eigen land.  Je wordt uitstekend vergoed vanaf je eerste dag en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Soldaat hulptechnicus bewapening
Soldaat hulptechnicus voertuigen
Soldaat paracommandoUnilin
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4.900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Spontaan
Machinebediender
Elektromechanicien
Elektricien
MecanicienWienerberger NV
Wienerberger is in BelgiŽ de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.  In BelgiŽ zijn we met in totaal meer dan 1.100 medewerkers (= kleikoppen), verspreid over 11 locaties. Op onze website http://www.wienerberger.be/ vind je enkele getuigenissen terug van mensen die bij Wienerberger werken, alsook al onze openstaande vacatures.
Spontaan
Metser
Onderhoudsmecanicien
Sales supportRecticel NV
Recticel is een Belgische beursgenoteerde groep gespecialiseerd in producten op basis van Polyurethaanschuim.
Spontaan
Techniekers
Machineoperatoren (2/3 ploegen, nacht)Picanol Group
De Picanol group is een internationale, klantgerichte die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting soluctions and custom-made controllers.
SpontaanDecospan
Decospan is gekend als een modern en financieel gezond bedrijf waar er met passie gewerkt wordt in een familiale en eerlijke sfeer. Wij hebben een duidelijke missie: ďCreatief en innovatief, met respect voor de natuur en het milieu, producten op basis van gesneden hout ontwikkelen, produceren en vermarkten.Ē
SpontaanClarebout Potatoes NV
De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten(http://www.clarebout.com/nl/clarebout-potatoes)  is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1100 medewerkers die instaan voor een continue productie.
Spontaan
Technisch medewerker productie
Koeltechnieker
Magazijnier technisch magazijn
Elektricien/mecanicienMelexis
Melexis ontwikkelt en test microchips. Deze komen voornamelijk terecht in de automobielsector. Op wereldwijd niveau zitten er gemiddeld 8 microchips van Melexis in elke wagen. Melexis is een sterk groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals operatoren, techniekers en ingenieurs (focus op elektronica en elektromechanica).
Spontaan
Hardware en Maintenance operator
Hardware specialist
Technieker eindfase
OperatorMilcobel
Milcobel is de grootste zuivelverwerker van BelgiŽ.  In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1.4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk en andere.  In de verschillende productie-units in BelgiŽ, Nederland en Frankrijk werk in totaal zo'n 2000 medewerkers.  Dit team van enthousiaste en competente medewerkers realiseert samen een omzet van 1 miljard euro.
SpontaanEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerBerryAlloc
Als onderdeel van de Beaulieu International Group is BerryAlloc gespecialiseerd in de productie van laminaat vloerbekleding. BerryAlloc heeft 4 productiesites waarvan ťťn in Menen. Dankzij een zeer sterk geautomatiseerd machinepark zijn wij in staat onze klant een hoogwaardig afgewerkt product te bezorgen. Zin in een uitdagende job? Kom dan zeker eens langs!
SpontaanTVH Group NV
TVH Group is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: TVH Parts en TVH Equipment. TVH Parts is  dť one-stop shop van onderdelen en toebehoren voor material handling, industrial en agricultural equipment. TVH Equipment bestaat uit 4 activiteiten: Verkoop, Verhuur, Service en Trade.
Spontaan
Technisch opzoeker
Zager

Mechanieker atelier
OnderhoudsmedewerkerWaak vzw
Oplossingen bieden op maat voor onze klant, via de creatie van aangepaste jobs voor onze medewerkers met een arbeidsbeperking. Dat is de essentie. Het maatwerkbedrijf WAAK creŽert al 50 jaar lang duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze 1 800 duurzame jobs creŽren reŽle toegevoegde waarde voor kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.
Spontaan
Insteller plooibank
Insteller zaagmachine
Machine operator 2-ploegen
OnderhoudsmecanicienActum Services NV
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanOCMW Menen
Het OCMW heeft 2 woonzorgcentra, woonzorgcentrum Andante met 180 woongelegenheden en het woonzorgcentrum Sint-Gerardus met 92 woongelegenheden. 
Spontaan
ZorgkundigeMedgenix Benelux N.V.
Medgenix Benelux n.v. is een productiebedrijf van farmaceutische producten, gelegen aan het vliegveld in Wevelgem. Met onze 120 medewerkers maken we deel uit van de Amerikaanse groep Perrigo. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken. Spontaan
Inpak en afvuloperator 2 ploegen
Technieker 2 ploegen
Technieker dagEEG Group
EEG GROUP is een goed gestructureerde technologiegroep om de uitdagingen van morgen aan te gaan.  Door onze omvang en lokale aanwezigheid, garanderen we geÔntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten op lange termijn.
SpontaanLidl Belgium
Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Maar die groei is nog maar het begin. Het is onze droom om nog meer harten van klanten te winnen met onze verse groenten en ons lekker brood. Elke dag opnieuw. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 7.000 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Door hun inzet en hun ideeŽn, maken zij elke dag het verschil en doen zij Lidl groeien. Zin om mee te groeien? Lidl staat voor klantvriendelijkheid en duurzame, gezonde producten aan de juiste prijs. Elke dag maakt ons personeel het verschil door hun gedrevenheid en oog voor detail. Deze onmisbare Lidl-mentaliteit is de succesformule van onze winkels en die instelling zoeken we ook bij jou!
SpontaanWzc Sint-Camillus
We willen een woonzorgvoorziening zijn, waar het goed is om te wonen voor de bewoners en goed is om te werken voor onze medewerkers.
SpontaanFamiliehulp vzw
Familiehulp beschikt over een ruim aanbod aan zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp in Vlaanderen en Brussel. We bieden een oplossing op maat. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mensen met een zorgbehoefte en mantelzorgers: we zijn er voor iedereen.
SpontaanWzc Mater Amabilis
WZC Mater Amabilis te Wervik staat garant voor een deskundige en warme zorg. Wij zijn steeds op zoek naar bezielde medewerkers die doordrenkt zijn met passie voor de sector. Samen met de familie gaan wij op zoek naar de aangepaste zorg op maat van onze bewoners.
SpontaanWzc O.L.V. Middelares
Wij zijn een woonzorgcentrum waar 113 residenten, zorgbehoevende ouderen, in een huiselijke setting een thuis vinden. Kwaliteit van zorg en wonen daar staan we voor. We zoeken dan ook medewerkers zorgkundigen om ons team te versterken.
Wil je gaan voor kwaliteit, kom dan gerust langs op de expo.
SpontaanNV Bekaert SA
Bekaert is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieŽn. Door het continu creŽren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in BelgiŽ en een jaaromzet van Ä 4,4 miljard.
Spontaan
Productieoperator
Onderhoudsmecanicien
Logistiek medewerker
Elektrisch prototypebouwerHet Gulle Heem & Elckerlyc
Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem Gullegem Ouderenzorg en dienstencentrum Elckerlyc Wevelgem
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58