JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
12 februari 2019
Waalvest 1
8930 Menen

VTI Menen VOLZET
VTI + Sint-Joris Menen


 
Bedrijf Activiteit VacaturesBerryAlloc

BerryAlloc is gespecialiseerd in het produceren en commercialiseren van laminaat die zich kenmerkt in unieke designs en hoogwaardige kwaliteit. Als deel van de Beaulieu Inetrnational Group bieden wij onze werknemers een job in een hoogtechnologische omgeving met ruimte voor eigen inbreng, groeimogelijkheden en werkzekerheid op lange termijn.Spontaan


Ceratec NV

Ceratec is actief in de industriële elektriciteit, automatisering, machinebouw en handling&logistics.SpontaanNV Bekaert SA

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in België en een gezamenlijke omzet van € 4,8 miljard.
SpontaanWZC Sint-Camillus

In ons woonzorgcentrum staat leven en wonen centraal. We streven naar de BESTE zorg. Binnen ons woonzorgcentrum zijn we op zoek naar medewerkers die het verschil willen maken en zin hebben om verantwoordelijkheid op te nemen en zo mee te bouwen aan een warme woon-, leef- en werkomgeving.
Spontaan

EEG nv

De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.
Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.

Spontaan

Galloo

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio.

Recyclage, een ecologische aanpak
Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.

Spontaan


Wienerberger NV

Wienerberger is in België de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.


Spontaan
Waak vzw

Vanuit onze missie creëren wij duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking (doelgroepmedewerkers).Om dit te kunnen realiseren hebben we een team van enthousiaste collega's in ondersteunende en leidinggevende functies.

Naast een divers jobaanbod en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling is werkzekerheid één van onze grootste troeven. Daarbij wordt ook ruime aandacht besteed aan een goede work-life balans, wat WAAK tot een aantrekkelijke werkgever en mensgerichte onderneming maakt.
SpontaanUNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.SpontaanRecticel Insulation

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het creëren van industriële en huishoudelijke toepassingen in 'polyurethaan'. Bij Recticel zijn we 100% begaan met het vehogen van het dagelijks comfort op verschillende terreinen (soepelschuim, isolatie, slaapcomfort en automotive).
Bij Recticel Insulation werk je mee aan een efficiënter energieverbruik, nu en voor de volgende generaties.SpontaanClarebout potatoes

Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. De productiesites van Clarebout Potatoes liggen in Nieuwkerke en Waasten. Beide productie-units beschikken over de meest moderne technologieën.Spontaan


Melexis

Spreken technologie en ecologie jou aan? Dan ben je bij Melexis aan het juiste adres. Melexis is een hoogtechnologisch bedrijf met een jaarlijkse sterke groei. We produceren microchips die zowel in de automotive industrie als in diverse andere sectoren worden toegepast.


Spontaan


Decospan

Decospan is een familiebedrijf dat intussen 40 jaar actief is in de verwerking van fineer. We zijn marktleider en willen blijven groeien, we investeren in een heel geautomatiseerd machinepark en hebben vacatures voor operatoren en technisch geschoolde medewerkers.


SpontaanMilcobel

Milcobel is de grootste Belgische zuivelgroep en behoort tot de top van de Europese zuivelproducenten. In haar verschillende productie-units gevestigd te Langemark, Moorslede, Kallo en Schoten wordt op meer dan 1,5 miljard liter liter melk verwerkt tot diverse eindproducten (melkpoeder, boter, drinks, kaas- en weiderivaten, roomijs) waarbij een omzet van 1,025 mia euro wordt gerealiseerd.SpontaanYpes

Ypes, maakt deel uit van de SKT groep, en werd opgericht vanuit de vaststelling dat er in de regio van Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG lassers. Daarnaast staan wij ook sterk op vlak van industriële kablage; schakelkasten, PLC sturingen, sterktestroomaansluitingen, … van opbouw in het atelier tot in werking stelling van de elektrische installatie.Spontaan
Tiglasser
Lasvoorbereider
Service Electricien

Picanol Group

De Picanol Group omvat de activiteiten van Picanol, Proferro en Psicontrol. Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines. Proferro levert gietijzeren onderdelen voor machinebouwers in diverse sectoren. Psicontrol ontwikkelt en produceert elektronica-oplossingen voor klanten in uiteenlopende sectoren.Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).


SpontaanVandewiele

Van de Wiele (met hoofdzetel in Kortrijk) is marktleider wat betreft ontwerp en fabricage van hoogtechnologische machines en oplossingen voor de textielindustrie. Wij produceren machines voor het gehele productieproces: van het maken van garens tot de uiteindelijke afwerking van de textielproducten.SpontaanMulder Natural Foods

Wie bij Mulder start komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega’s. In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu.
Zin in een crunchy career?SpontaanValtech Group

Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 300 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.Spontaan


Alpro

Alpro is marktleider van drinks en voedingsproducten op basis van soja, amandelen, hazelnoten, cashew, rijst, haver en kokosnoot.
We bieden plantaardige alternatieven voor yoghurt, room, desserts en margarines. Alpro heeft een grote productiesite in Wevelgem, maar ook in Frankrijk en Engeland. Professionele groei door training en opleiding staan bij Alpro centraal!


SpontaanWoodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.Spontaan
JobsiteEducam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan


Constructiv


Sectorfonds van de bouw (pc 124)

Spontaan
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!