JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
12 februari 2019
Waalvest 1
8930 Menen
VTI + Sint-Joris Menen


 
Bedrijf Activiteit VacaturesBerryAlloc

BerryAlloc is gespecialiseerd in het produceren en commercialiseren van laminaat die zich kenmerkt in unieke designs en hoogwaardige kwaliteit. Als deel van de Beaulieu Inetrnational Group bieden wij onze werknemers een job in een hoogtechnologische omgeving met ruimte voor eigen inbreng, groeimogelijkheden en werkzekerheid op lange termijn.


Ceratec NV

Ceratec is actief in de industriële elektriciteit, automatisering, machinebouw en handling&logistics.

 NV Bekaert SA
Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in België en een gezamenlijke omzet van € 4,8 miljard.
 WZC Sint-Camillus

In ons woonzorgcentrum staat leven en wonen centraal. We streven naar de BESTE zorg. Binnen ons woonzorgcentrum zijn we op zoek naar medewerkers die het verschil willen maken en zin hebben om verantwoordelijkheid op te nemen en zo mee te bouwen aan een warme woon-, leef- en werkomgeving.

 EEG nv
                                             
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58