JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
26 november 2018
Scheutistenlaan 21
8500 Kortrijk

VOLZET
Guldensporencollege campus engineering Kortrijk


 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Van Marcke
Van Marcke is een groothandel en verdeelt alles wat met sanitair en chauffage te maken heeft. Wij stellen dus enerzijds technisch-commerciële mensen te werk voor onze verkoop naar professionele klanten en anderzijds interieurverkopers voor onze verkoop naar particuliere klanten.

Spontaan
Assitent-gerant
Technicus HVAC
Elektromechanieker automatisering


Vandorpe

Wij zijn een installatiebedrijf van HVAC, vooral gespecialiseerd in verwarming in openbare gebouwen, appartements- en partikuliere gebouwen

Spontaan
JobsiteScania Belgium

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.
              
Spontaan
Elektricien
Mechanicien
Mechanicien/elektricien
Revisiemonteur
Coördinator depannages


Ceratec NV

Ceratec is actief in de industriële elektriciteit, automatisering, machinebouw en handling&logistics.


Spontaan
Servicetechnieker
Elektricien
Monteur
Projectmedewerker
PLC-programmeurNV Bekaert SA

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in België en een gezamenlijke omzet van € 4,8 miljard.Spontaan
Openstaande vacatures
Productieoperator
OnderhoudstechniekerCallens & EMK
Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s.

Met 180 enthousiaste celebrities* en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrity (m/v)*: unieke beroemdheid die elke dag met veel goesting stoom komt aflaten, energiekeling die met zijn/haar talenten zichzelf en het team doet groeien en een krak in zijn vak die met de nodige fierheid terugblikt, uitkijkend om morgen terug volle ‘gazze’ te geven.

Spontaan
Lasser
Projectleider
Brandtechnieker
Onderhoudstechnieker
Werfleider warmtetechniekenNebim N.V.

Nebim groep is verantwoordelijk voor onder meer onderhoud en herstellingen van Volvo Trucks. We hebben in België 4 vestigingen Dendermonde (verhuist 2019 naar Zele), Harelbeke (verhuist 2019 naar Zwevegem), Gent en Ninove. Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks, Used Parts en Verhuur.Spontaan
Mechanieker
EEG nv

De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.

Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.Spontaan
Elektricien
Projectleider HVAC
Werfleider elektrotechniek
Servicetechnieker elektro
Monteur HVAC-sanitair

Galloo

Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio.

Recyclage, een ecologische aanpak. Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.


Spontaan
All-round mechanicien
Mecanicien rollend materieel
Elektricien
Lasser
WeegbrugbediendeWienerberger NV

Wienerberger is in België de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.


Spontaan
Medewerker binnendienst
Onderhoudsmechanicien
Elektrotechnieker
MatrijzenmakerRentec NV

RENTEC NV is een KMO gevestigd in Pittem met meer dan 30 jaar ervaring in de zware machinebouw. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren voornamelijk zware machines voor de afvalverwerking en voor de extractie van palmolie. Dankzij ons team van een 25-tal gedreven medewerkers, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Bovendien zijn wij een jong en dynamisch team dat streeft naar verdere groei door innovatie, kwaliteit en service.


Spontaan
Lasser
Servicetechnieker
Sales engineer
Mechanieker binnendienst
Waak vzw

Vanuit onze missie creëren wij duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking (doelgroepmedewerkers).Om dit te kunnen realiseren hebben we een team van enthousiaste collega's in ondersteunende en leidinggevende functies.

Naast een divers jobaanbod en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling is werkzekerheid één van onze grootste troeven. Daarbij wordt ook ruime aandacht besteed aan een goede work-life balans, wat WAAK tot een aantrekkelijke werkgever en mensgerichte onderneming maakt
Spontaan
Openstaande vacaturesUNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Spontaan
Onderhoudstechnieker
Mechanicien
Machinebediener
Onderhoudselektricien
Stage
Recticel Insulation

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het creëren van industriële en huishoudelijke toepassingen in 'polyurethaan'. Bij Recticel zijn we 100% begaan met het vehogen van het dagelijks comfort op verschillende terreinen (soepelschuim, isolatie, slaapcomfort en automotive).
Bij Recticel Insulation werk je mee aan een efficiënter energieverbruik, nu en voor de volgende generaties.Spontaan
Machineoperator
Spuiter

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn.

We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
TechniekerWilly Naessens Group

Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties.

Spontaan
Monteur
Metser
Chauffeur CE
Grondwerker
Schrijnwerker


Danis

Danis NV is een familiaal bedrijf dat streeft naar een duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, samen met lokale familiale landbouwers.
Wij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan op het vlak van varkens, voeder en soja producten.

Spontaan
Medewerker zeugenbedrijf
Technisch onderhoudsman
Operator 2 ploegen
Mecanicien
TechniekerSioen Industries

Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel. Verticale en horizontale integratie, diversificatie en permanente groei zijn een solide basis voor een beloftevolle toekomst.Spontaan
Volys Star

Volys willen we het u heerlijk gemakkelijk maken met onze veelzijdige kip- en kalkoenproducten inspireren we zowel consumenten als professionele gebruikers. Het gevogelte van Volys is lekker, gezond en betrouwbaar.

Als dynamisch team werken we elke dag met enthousiasme en liefde voor het vak aan onze producten en service voor onze klanten en consumenten. We zoeken voortdurend naar nieuwe producten en toepassingen en garanderen de hoogste kwaliteitszorg, zodat elke bereiding van Volys een extra vleugje genot is voor elke consument, zowel bij dagelijkse als feestelijke gerechten.
Spontaan
Jobsite


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent


Vandewiele

Van de Wiele (met hoofdzetel in Kortrijk) is marktleider wat betreft ontwerp en fabricage van hoogtechnologische machines en oplossingen voor de textielindustrie. Wij produceren machines voor het gehele productieproces: van het maken van garens tot de uiteindelijke afwerking van de textielproducten.

Spontaan
CNC bediener
Customer service technician
Monteerder
Onderhoudstechnieker
Operator lasrobot


Aluvision

Aluvision nv is een innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standenbouw. Ons team telt ondertussen 70 enthousiaste medewerkers en samen staan we voor innovatie, kwaliteit en service. De expertise van ons gedreven team zorgt voor topprestaties bij klanten wereldwijd.

Spontaan
CNC operator
Technisch medewerker
Calculator

Typhoon NV

Luchttechniek is ons métier! Al ruim een halve eeuw bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriële kmo's - systemen voor industriële ontstoffing en transport op basis van luchttechniek. Al onze maatoplossingen binnen de procesindustrie hebben als doel om bedrijven stofvrij te maken en te houden, zowel de productievloer zelf als de ruime omgeving. Met een eigen engineeringteam, productiefaciliteiten, montagediensten en onderhoudsploegen kunnen we onze klanten in binnen- en buitenland innovatieve en energiezuinige oplossingen aanreiken waarmee we echt het verschil maken en voor de lange termijn. 


Spontaan
Hulpmonteur
Onderhoudstechnieker
Plaatbewerker
Operator plaat/rol/plooi
TIG-lasser samensteller


Valtech Group

Valtech Group is een groep van onafhankelijke bedrijven die top-technologische oplossingen brengen binnen hun domein. Dankzij een team van meer dan 300 medewerkers realiseert de groep maatwerk projecten voor machinebouw over de hele wereld.

Spontaan
Ontwerpingenieur
Lasser
Monteur
PLC-programmeur
Bordenbouwer

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters.

ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.
Spontaan
Mechanisch technieker
Technieker elektriciteit
Strukton Rail

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan we in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railinfrastructuur.

Spontaan
Arbeider
Elektricien
MonteurCallewaert nv

Al meer dan 35 jaar is Callewaert een referentie in industriële elektriciteit. Grote en kleinere bedrijven, waaronder een aantal klinkende namen, waarderen de flexibiliteit, de professionaliteit, de directheid en de drive die eigen zijn aan ons familiebedrijf. Ons piekfijne maatwerk en onze 24/7 service zijn daar uiteraard niet vreemd aan.Spontaan
Renson

Renson heeft als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen de ambitie om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler. Daarvoor kunnen we als dynamisch familiebedrijf intussen rekenen op liefst 1000 medewerkers.
Wist je trouwens dat Renson genomineerd werd voor Onderneming van het Jaar, een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet. Als groeibedrijf kijken we steeds uit naar m/v voor diverse functies.


Spontaan
Medewerker lakstraat
Operator
Monteur
FrezerAlpro

Alpro is marktleider van drinks en voedingsproducten op basis van soja, amandelen, hazelnoten, cashew, rijst, haver en kokosnoot.
We bieden plantaardige alternatieven voor yoghurt, room, desserts en margarines. Alpro heeft een grote productiesite in Wevelgem, maar ook in Frankrijk en Engeland. Professionele groei door training en opleiding staan bij Alpro centraal!Spontaan

Crown Handling nv

Heftrucks verkoop, verhuur, onderhoud en herstellingen.

Spontaan
Service techniekers

Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.

Spontaan
Jobsite


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainer


Cobot vzw

Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie.
Wij organiseren opleidingen, maar verzamelen ook alle vacatures die momenteel open staan in de sector. Deze kan je vinden op www.wildvantextiel.be


Spontaan
Openstaande vacatures
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!