27 november 2017
Scheutistenlaan
8500 Kortrijk
VTI Kortrijk


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit Vacatures
Constructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn

SpontaanCallewaert NV
Al meer dan 35 jaar is Callewaert een referentie in industriŽle elektriciteit. Grote en kleinere bedrijven, waaronder een aantal klinkende namen, waarderen de flexibiliteit, de professionaliteit, de directheid en de drive die eigen zijn aan ons familiebedrijf. Ons piekfijne maatwerk en onze 24/7 service zijn daar uiteraard niet vreemd aan.
SpontaanRENSON
RENSONģ creŽert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.
SpontaanDefensie
Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Bij ons staat teamwork altijd centraal en dankzij onze opleidingen en trainingen zijn we in staat opdrachten uit te voeren in het buitenland of verzekeren we de veiligheid in eigen land.  Je wordt uitstekend vergoed vanaf je eerste dag en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Soldaat hulptechnicus bewapening
Soldaat hulptechnicus voertuigen
Soldaat paracommandoWilly Naessens Group
De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciŽle ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.
Spontaan
Tekenaar
Aluminium plaatser
Grondwerker
TransportarbeiderRentec NV
Rentec NV is een Belgische machinebouwer met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van installaties voor afvalverkleining, machines voor de recyclage en valorisatie van slachtafval en voedings-overschotten, palmolie-installaties voor de evenaarsgebieden en autoclaven. Op deze website stellen wij ons bedrijf graag verder aan u voor: http://www.rentec.be/
Spontaan
Constructielasser
Monteur mechaniek binnendienst
Monteur mechaniek buitendienst
Draaier/frezerUNILIN
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4.900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Spontaan
Machinebediender
Elektromechanicien
Electricien
MechanicienWienerberger NV
Wienerberger is in BelgiŽ de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.  In BelgiŽ zijn we met in totaal meer dan 1.100 medewerkers (= kleikoppen), verspreid over 11 locaties. Op onze website http://www.wienerberger.be/ vind je enkele getuigenissen terug van mensen die bij Wienerberger werken, alsook al onze openstaande vacatures.
Spontaan
Metser
Onderhoudsmecanicien
Sales supportRecticel NV
Recticel is een Belgische beursgenoteerde groep gespecialiseerd in producten op basis van Polyurethaanschuim.
Spontaan
Techniekers
Machineoperatoren ( 2/3 ploegen, nacht)Aluvision NV
Aluvision nv is een jonge, dynamische en groeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays.
Creaplan NV is een internationaal gerenommeerd bedrijf en marktleider in standenbouw, displays en interieurdesign.
Spontaan
Vakkundig standenbouwer
CNC-operator
Schrijnwerker
KwaliteitscontroleurEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector.
SpontaanVOLYS STAR NV
Volys Star ontwikkelt, verwerkt en verkoopt wereldwijd kip en kalkoen, onder de vorm van charcuterie, culinaire en gepaneerde producten. Dit zowel in koeling als in diepvries voor retail, wholesale, foodservice en industrie.
Spontaan
Technieker
ProductiemedewerkerNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
SpontaanEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerTWE Meulebeke
Nonwovens.  Een specifiek soort 'textielmateriaal' dat noch gebreid noch geweven is.  Losse vezels worden op mechanische, thermische of chemische wijze aan elkaar gebonden tot een 'vlies'
Spontaan
StoringstechniekerPetersime
Petersime is wereldleider in de productie van broedmachines en broederij-uitrustingen en levert de nodige expertise en ondersteuning om een maximaal rendement op investering te garanderen. Vanuit vestigingen wereldwijd zet Petersime zich in voor een toegewijde klantenservice.
SpontaanComfort home
Comfort Home is dť specialist in ventilatie en rookgasafvoer. Wij doen verkoop, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen.
Spontaan
Monteur ventilatieScania Belgium
Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiŽle diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en AziŽ.
Spontaan
MecanicienTVH Group NV
TVH Group is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: TVH Parts en TVH Equipment. TVH Parts is  dť one-stop shop van onderdelen en toebehoren voor material handling, industrial en agricultural equipment. TVH Equipment bestaat uit 4 activiteiten: Verkoop, Verhuur, Service en Trade.
Spontaan
Technisch opzoeker
Zager

Mechanieker atelier
OnderhoudsmedewerkerWAAK VZW
Oplossingen bieden op maat voor onze klant, via de creatie van aangepaste jobs voor onze medewerkers met een arbeidsbeperking. Dat is de essentie. Het maatwerkbedrijf WAAK creŽert al 50 jaar lang duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze 1 800 duurzame jobs creŽren reŽle toegevoegde waarde voor kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.
Spontaan
Insteller plooibank
Insteller zaagmachine
Machine operator 2 ploegen
OnderhoudsmecanicienFieuw Koeltechniek
Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in commerciŽle koeling en fruitkoeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en koelinstallaties op CO≤. Wij zijn steeds op zoek naar fantastische nieuwe collega's!
Spontaan
Elektriciens
KoeltechniekersTormans engineering
Detacheringsbureau actief in verschillende sectoren
Spontaan
Elektronisch tekenaar
Calculator
TechniekerCGK Group
Om een badkamer of keuken te kiezen ga je niet over een nacht ijs. Veel factoren spelen een rol: het design, de kleuren, het gemak. En wat met het uitgebreid aanbod aan toestellen? Bij Sanicomfort weten we er alles van. Een gezonde mix van jonge talenten en ervaren rotten staan je met raad en daad bij in de zoektocht naar de juiste match tussen schoonheid en functionaliteit.
Spontaan
Buisfitter buislasser
KunststoflasserMedgenix Benelux N.V.
Medgenix Benelux n.v. is een productiebedrijf van farmaceutische producten, gelegen aan het vliegveld in Wevelgem. Met onze 120 medewerkers maken we deel uit van de Amerikaanse groep Perrigo. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken. Spontaan
Inpak en afvuloperator 2 ploegen
Technieker 2 ploegen
Technieker dagEEG Group
EEG GROUP is een goed gestructureerde technologiegroep om de uitdagingen van morgen aan te gaan.  Door onze omvang en lokale aanwezigheid, garanderen we geÔntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten op lange termijn.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
Monteur HVAC
ElektricienAlpro NV
Onze visie is een wereld creŽren waarin meer van wat we eten afkomstig is van planten. Onze missie is de manier waarop de wereld eet, beter maken door lekkere, natuurlijk gezonde, plantaardige voedingsmiddelen te creŽren die optimaal bijdragen aan het welzijn van iedereen en met het grootste respect voor onze planeet worden gemaakt. Op die manier willen wij er in belangrijke mate toe bijdragen dat plantaardige voeding en dranken mainstream worden.
Spontaan
Technieker (2 ploegen)
Operator (2 ploegen)
Magazijnier
Callens & EMK
Callens & EMK is in BelgiŽ een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche.  Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriŽle buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKKís. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriŽle sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Spontaan
Monteur luchttechnische installaties
TIG buizenlasser
Brandentechnieker
Technieker ketelonderhoudTyphoon NV
Metaalverwerkend bedrijf voor het maken van zowel complete installaties als losse onderdelen voor (stof)afzuiging en pneumatisch transport. Typhoon heeft zowel oplossingen voor KMOís als voor grote internationale industriŽle bedrijven wereldwijd. Spontaan
Jonge plaatbewerker
Hulpmonteur

Industrieel TIG lasserVandorpe bvba
Wij zijn een installatiebedrijf gespecialiseerd in verwarming. Verder doen we alle aanverwante technieken zoals sanitair, ventilatie, kortom de volledige HVAC. Verschillende vacatures vind je op http://www.vandorpe.be/vacatures
Spontaan
Magazijnier
HVAC projectleider
Installateur centrale verwarming
Installateur sanitairVan Marcke
Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creŽren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.
SpontaanConstructie Vergauwe
Constructie Vergauwe is een bedrijf dat sinds 1979 actief is in de nieuwbouw en herstelling van transportmiddelen. Wij werken voor grote en kleinere transportfirma's en bedrijven met eigen vervoer.
SpontaanNV Bekaert SA
Bekaert is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieŽn. Door het continu creŽren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en -oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een globale onderneming die wereldwijd bijna 30 000 medewerkers telt, met hoofdzetel in BelgiŽ en een jaaromzet van Ä 4,4 miljard.
Spontaan
Productieoperator
Onderhoudsmechanieker
Logistiek medewerker
Elektrisch prototypebouwer
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58