JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
KTA Brugge


26 februari 2019
Rijselstraat 7
8200 Sint-Michiels

VOLZET voor de harde richtingen
 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.Spontaan


Hydro

Hydro bewerkt aluminium tot enerzijds buizen en anderzijds tot profielen voor treinen, ct-scanners, windmolens etc.


Spontaan
Productiemedewerker
Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden
Rolbrugbediener

Ardo

Ardo met in deze regio vestigingen in Ardooie, Koolskamp en Kortemark is de Europese nummer 1 in het produceren en verpakken van vers-ingevroren groenten, kruiden en fruit. We maken dit waar door - telkens opnieuw - toptechnologie en automatisering te combineren met de juiste mensen: een enthousiast team dat ons machinepark optimaal weet op te volgen, onderhouden en optimaliseren. Klant of werknemer: altijd staat de mens centraal in ons model om duurzame relaties op te bouwen!
SpontaanVerhelst Bouwmaterialen

“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE”
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt.

Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ......

Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.Spontaan
Bpost

Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.
Spontaan
Joris Ide nv
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen. Meer info op www.joriside.com

Spontaan
Shift supervisor
Plooibankbediende

Support engineer
Storingstechnieker

Heftruckbestuurder


AZ Sint-Jan

AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een open ziekenhuis waar elke patiënt terecht kan voor basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden.


SpontaanBEP Europe NV

BEP EUROPE nv is een wereldspeler op de markt van de eindelijn testmachines voor de automobielindustrie. Onze rollenbanken, spoorbanken, HLA systemen,… worden in onze vestiging volledig ontwikkeld en geproduceerd. Tot onze klanten behoren alle bekende, wereldwijd gevestigde autoconstructeurs.

Spontaan
Bordenbouwer
Mechanical Assembler
Machineoperator (boorder)
Machineoperator (draaier)
Lasser monteerder


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
Beveiligingsagent


PepsiCo

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Naked, Pepsi, Quaker, Smiths, Tropicana,... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. België telt 950 medewerkers op 3 locaties: HQ Zaventem en twee West-Vlaamse productie sites in Veurne (Lays&Doritos) en Zeebrugge (Tropicana).

We maken producten die de consumenten graag kopen en waarvan onze medewerkers trots zijn ze maken en te verkopen. Wij geloven heel sterk in het voortdurend verbeteren van onze producten en zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met ons volautomatisch machinepark. We zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde productie operatoren om deze machines in te stellen en om te bouwen en techniekers om de machines preventief en correctief te onderhouden.Spontaan
Logistiek operator
Productieoperator
Technieker Zeebrugge
Technisch Veurne
Technische operatoren


Algemene bouwonderneming Vandenbussche

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.


Spontaan
Polyvalente bekister
Bekister-torenkraanbestuurder

Bouwvakker


ICTS Services N.V.

Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.


Spontaan

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.

Spontaan
Atelier Dumon

Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen.
Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant.
Spontaan
Machine-monteur
Servicetechnieker
Machine-installateurFamiliehulp

Familiehulp helpt personen met diverse zorgbehoeften en hun omgeving. De zorgverlening gebeurt door verzorgenden, polyvalente basiswerkers in de thuiszorg die je bijstaan in persoonsverzorging, psychosociale ondersteuning, pedagogische of agogische ondersteuning en huishoudelijke hulp.


Spontaan
Jobpagina
MASELIS

Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe,Spontaan
Openstaande vacaturesWestvlees

Westvlees is sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd.

Spontaan
Medewerker verpakking
Medewerker snijzaal
Operator
Technieker
EtiketteerderGrafoc

GRAFOC is het vormingsfonds van de drukkerij industrie. Wij ondersteunen werknemers in hun opleidingsbeleid zodat ze sterker staan in hun bedrijf en in de industrie. Bedrijven ondersteunen we met het verhogen van de competenties van de werknemers door gepaste opleidingen aan te bieden en begeleiden we bedrijven met de instroom van nieuwe werknemers.

Spontaan
Jobsite
Offset
Prepass
Snijder
TypoCNH

In onze vestiging in Zedelgem worden oogstmachines (maaidorsers, hakselaars en balenpersen), hoofdzakelijk van het machinemerk New Holland Agriculture, geproduceerd. In totaal zijn ongeveer 2400 medewerkers aan de slag in de vele verschillende afdelingen: van ontwerp, productie, aankoop, financiën, IT en verkoop tot service-en trainingsondersteuning wereldwijd.Spontaan
Kwaliteitscontroleur
Mechanicien
Onderhoudstechnieker
Paintoperator
StellerbedienerMakkie cvba

Werken in een familiaal bedrijf met dienstencheques, voldoening van tevreden klanten na het poetsen van hun woning, sociaal contact en variatie, een werkrooster op uw maat


SpontaanWoodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan
JobsiteEducam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan
Technical trainerTE Connectivity

Bij TE Connectivity in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen onze 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de autoelektronica). Deze connectoren worden wereldwijd verstuurd naar klanten. Onze jobs zijn veel TE mooi om links te laten liggen. Ontdek ze allemaal op www.tejobs.beSpontaan
Technisch operator
Mechanieker
Matrijzenbouwer stamping
Matrijzenbouwer molding
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!