KTA Brugge


13 maart 2018
Rijselstraat 7
8200 Sint-Michiels
>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesConstructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn

SpontaanAswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesBMT Aerospaece
BMT Aerospace International manufactures precision gears, transmissions and actuators for the aerospace industry and has subsidiaries in Belgium (Oostkamp), the United States (Fraser, Michigan) and Romania (Iasi).
SpontaanDeprez construct
Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deprez Construct is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding, bulkgoederen & recyclage. SpontaanDefensie
Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Bij ons staat teamwork altijd centraal en dankzij onze opleidingen en trainingen zijn we in staat opdrachten uit te voeren in het buitenland of verzekeren we de veiligheid in eigen land.  Je wordt uitstekend vergoed vanaf je eerste dag en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden.
Spontaan


Groep Verhelst
ďCHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFEĒ
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.
SpontaanTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorJoris Ide NV
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geÔsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriŽle en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen.
Spontaan
Technisch tekenaar
Storingstechnieker
Plooibankbedienaar
Machineoperator profileerlijnEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical construct
Technical trainerBelmeko
Belmeko is een machinebouwer in Oostkamp.  We maken spuitcabines, totale laklijnen en industriŽle ovens.  Alles is maatwerk, waardoor elke job de nodige variatie heeft. SpontaanIveco-Maenhout
Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Roeselare. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.
SpontaanMarine Harvest Pieters
Marine Harvest Pieters behoort tot de groep Marine Harvest, ťťn van de grootste seafood bedrijven ter wereld en de grootste producent van Atlantische zalm. Bij Pieters zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat.
Spontaan
Operator lijnverantwoordelijke
Teamleader
Technieker
Magazijnier frigoActum Services
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanGeysen H.O.
Geysen is een servicebedrijf waar de klant koning, en de werknemer keizer is. Onze gespecialiseerde technici halen alles uit de kast om onze klanten te helpen in hun operationele efficiŽntie, bij het voorkomen van pannes, voor grote onderhoudsoperaties, enzÖ Ze zijn flexibel, goed opgeleid, hebben ervaring en staan 24/7 ter beschikking.
SpontaanAZ Sint-Jan
Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV heeft drie campussen (Sint-Jan en Sint-Franciscus Xaverius in Brugge en Henri Serruys in Oostende) en biedt optimale zorg. Wij zoeken enthousiaste en professionele medewerkers voor onze Technische dienst te versterken.
SpontaanTremec
TREMEC DRIVELINE MECHATRONICS, maakt deel uit van de internationale TREMEC TRANSMISSIONS groep met ruim 1600 medewerkers. In onze entiteit in Zedelgem (nabij Brugge) staan onze meer dan 200 ingenieurs en collegaís in voor de ontwikkeling, testing en (prototype-) productie van hoogtechnologische transmissies en deelsystemen voor hoogperformante topklassevoertuigen.
Spontaan
Prototype monteur
Wasser
Lab mecanicien
Testlabo technieker
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58