VTI Ieper


8 maart 2018
Augustijnenstraat 58
8900 Ieper
>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesConstructiv/Woodwize
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn. Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.


SpontaanYpes
Ypes, maakt deel uit van de SKT groep, en werd opgericht vanuit de vaststelling dat er in de regio van Ieper een gebrek was aan gekwalificeerde TIG lassers. Daarnaast staan wij ook sterk op vlak van industriŽle kablage; schakelkasten, PLC sturingen, sterktestroomaansluitingen, Ö van opbouw in het atelier tot in werking stelling van de elektrische installatie.

Spontaan
Service elektricien
MachinebouwerGreenyard Frozen
Greenyard Frozen (vroeger Pinguin) is een pionier en een marktleider in gezonde voedingsproducten. 50 jaar lang al verwerken we een breed assortiment vers geoogste groenten en fruit tot vriesverse producten (groenten, kruiden, fruit en gebruiksklare maaltijden) voor retail, foodservice en de industrie.
Spontaan
Koeltechnieker
Servicetechnieker

Technieker 2 ploegenGalloo
Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in BelgiŽ, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak: Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.
Spontaan
Elektricien
Weegbrugbediende

Lasser-monteur
Machineoperator scheidingsinstallatieWestlandia VZW
Westlandia is een toeleveringsbedrijf in Ieper en biedt activiteiten en diensten op heel wat diverse domeinen (metaal, montage, verpakking, groen, enclave, poetsdienst en schilderen). Als maatwerkbedrijf bieden we aangepaste tewerkstelling en kansen tot zelfontplooiing, voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij zoeken jaarlijks ook steeds jobstudenten! Zin om samen met meer dan 800 collega's te bouwen aan een gezonde, duurzame en sociale onderneming?
Spontaan
Insteller CNC
Hulpwerkleider elektrisch
Onderhoudstechnicus-monteurCeratec N.V.
Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf. De groep biedt kant-en-klare oplossingen op 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. De Ceratec groep stelt momenteel 458 gemotiveerde technici en ingenieurs tewerk die elke dag op de werf, in eigen studiebureaus en in meer dan 20.000 m≤ moderne magazijnen en werkplaatsen machines en systemen op maat produceren en installeren. In 2016 behaalden we een omzet van 91 miljoen euro en in 2017 zijn we actief in 19 landen Spontaan
Tekenaar
Elektricien
Industrieel informaticus
Programmeur PLCBTV Control
BTV, afkorting van Technisch Bureau Verbrugghen, is een Externe Dienst voor Technische Controle (EDTC) en erkend controleorganisme. Wij hebben de wettelijke opdracht de (arbeids-) veiligheid te onderzoeken door het uitvoeren van wettelijk verplichte controles op machines en installaties, zowel bij particulieren als professionelen.
Spontaan
Inspecteur elektrische en industriŽle installaties
Inspecteur hijs en hefwerktuigen
VeiligheidscoŲrdinatorPicanol Group
De Picanol group is een internationale, klantgerichte die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting soluctions and custom-made controllers.
SpontaanClarebout Potatoes NV
De groep Clarebout, gevestigd in Heuvelland (Nieuwkerke) en Waasten(http://www.clarebout.com/nl/clarebout-potatoes)  is een toonaangevende producent van diepgevroren aardappelproducten. Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro zijn wij een voornaam toeleverancier voor de Europese voedingsindustrie. Hiertoe beschikken wij over een modern productieapparaat en een gemotiveerd team van meer dan 1100 medewerkers die instaan voor een continue productie.
Spontaan
Technisch medewerker productie
Koeltechnieker
Magazijnier technisch magazijn

Elektricien/mecanicien
Melexis
Melexis ontwikkelt en test microchips. Deze komen voornamelijk terecht in de automobielsector. Op wereldwijd niveau zitten er gemiddeld 8 microchips van Melexis in elke wagen. Melexis is een sterk groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals operatoren, techniekers en ingenieurs (focus op elektronica en elektromechanica).
Spontaan
Hardware en Maintenance operator
Hardware specialist
Technieker eindfase
OperatorMilcobel
Milcobel is de grootste zuivelverwerker van BelgiŽ.  In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1.4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk en andere.  In de verschillende productie-units in BelgiŽ, Nederland en Frankrijk werk in totaal zo'n 2000 medewerkers.  Dit team van enthousiaste en competente medewerkers realiseert samen een omzet van 1 miljard euro.
SpontaanEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerMondi Poperinge NV
Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de verkoop en productie van papieren zakken met grote inhoud voor industriŽle klanten. Wij zijn onderdeel van een internationale groep.
Spontaan
Elektromechanicien 2 ploegenActum Services NV
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanFieuw koeltechniek
Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in commerciŽle koeling en fruitkoeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en koelinstallaties op CO≤. Wij zijn steeds op zoek naar fantastische nieuwe collega's!
Spontaan
Elektriciens
KoeltechniekersAlpro NV
Onze visie is een wereld creŽren waarin meer van wat we eten afkomstig is van planten. Onze missie is de manier waarop de wereld eet, beter maken door lekkere, natuurlijk gezonde, plantaardige voedingsmiddelen te creŽren die optimaal bijdragen aan het welzijn van iedereen en met het grootste respect voor onze planeet worden gemaakt. Op die manier willen wij er in belangrijke mate toe bijdragen dat plantaardige voeding en dranken mainstream worden.
Spontaan
Technieker(2 ploegen)
Operator(2 ploegen)
MagazijnierWestvlees NV
Westvlees is onderdeel van de Belgian Pork Group. We zijn een vleesbewerkend bedrijf met een 1200-tal medewerkers. Op vandaag zijn wij op zoek naar zowel arbeiders als bedienden.
Spontaan
 
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58