JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
7 februari 2019
Roze 131
9900 Eeklo

VOLZET
PTI Eeklo


 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Syndus Group

Syndus Group is een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vier branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris) en de productie van kunststof looproosters en - constructies (Fiberstruct). Met ruim 380 medewerkers zijn wij actief in heel Europa en leveren onze producten en diensten aan eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen.Spontaan
Onderhoudsmonteur
Leerling kunstofbewerker
Constructiebankwerker - lasser
Tekenaar


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.


Spontaan
Jobsite
ArcelorMittal Belgium

Arcelor Mittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal Gent beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit dit staal.
Spontaan


Stora Enso


Stora Enso is de wereldwijde voorloper op het vlak van papier-, biomaterialen- houtproducten- en verpakkingsindustrie. In België heeft Stora Enso 5 entiteiten met een 600-tal medewerkers.

In de Gentse haven gevestigd:
Stora Enso Langerbrugge, een toonaangevende fabriek voor de productie van kranten- en magazinepapier op basis van 100% gerecycleerd papier. De vestiging produceert jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling en exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en >70% van de elektriciteitsbehoefte.


Spontaan
Procesoperator
Storingstechnieker
Walsenslijper 3 ploegen

Operator

Willemen Infra (Aswebo)

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, …

Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.

Spontaan
Wegenwerker/grondwerker
Werfleider burgerlijke bouwkunde


Grandeco Wallfashion Group Belgium

Grandeco Wallfashion Group België is een toonaangevende producent van wandbekleding met hoofdzetel in Tielt. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van decoratieve muurbekleding en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen


Spontaan
Jobsite

Bpost

Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.

SpontaanOntex Eeklo

Met 600 medewerkers is Ontex Eeklo één van de grootste werkgevers in de regio. Door middel van 23 hoogtechnologische productielijnen worden er dagelijks miljoenen luiers, maandverbanden en inlegkruisjes geproduceerd. Aan de slag gaan bij Ontex Eeklo betekent tewerkgesteld worden in een hoogtechnologische productieomgevingSpontaan
Schoonmaakmedewerk(st)er
Storingtechnieker
Heftruckbestuurder
Elektricien


Ardovlam

Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie


Spontaan

Volvo Car Gent

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.

Spontaan
Technieker


Meyland N.V.

Meyland ontwerpt, bouwt en onderhoudt installaties voor het interne transport van stuk- en bulkgoederen.


Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).


Spontaan


Lotus Bakeries

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en achttien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.500 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten.
Spontaan
Lijnoperator inpak
Technisch operator
Deeginsteker
Machinebediener inpak
Techniekers


Algemene bouwonderneming Vandenbussche

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.


Spontaan
Bouwvakker
Polyvalente bekister
Bekister-torenkraanbestuurder


ICTS Services N.V.

Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.


Spontaan


Meat & More

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en BonAp - met meer dan 160 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.


Spontaan
Actum Services
Actum Services is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en op het vervaardigen van staalconstructies.

De hoofdactiviteiten van Actum Services zijn: onderhoud en herstellingen van installaties: elektrische storingen oplossen, aanpassen van productieprocessen, maken en plaatsen van metaalstructuren, laswerkzaamheden uitvoeren, monteren van productielijnen, industriële verhuizingen en installeren van industriële buisleidingen.

Spontaan

Monteur
Storingstechnieker
Accountmanager
Polyvalent tig lasser
Industrieel elektricien
Decat energy services

Decat is een installatiebedrijf dat tot doel heeft om totaalprojecten uit te voeren van A tot Z. Wij specialiseren ons in elektriciteit, hernieuwbare energie, ventilatie, verwarming, sanitair,... Kortom alle technieken die zich bevinden na de fase van de ruwbouw. Kwaliteit en service drijven de aanpak.Spontaan
Roxell

Roxell is een toonaangevende producent en wereldspeler op het vlak van automatische voer-, drink- en verwarmingssystemen voor pluimvee en varkens. Wij genieten een superieure reputatie door onze uitgesproken innovativiteit, een gezond investeringsbeleid en de gedreven inzet van onze 300 werknemers en van meer dan 180 distributeurs in alle continenten. Met een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro, gerealiseerd vanuit de verschillende locaties (België, USA, Maleisië en Rusland) en een excellente winstgevendheid is Roxell een belangrijke pijler binnen de Amerikaanse groep CTB Inc.Spontaan
Technisch operator
Machine operator
Insteller


Vandemoortele Eeklo nv

Vandemoortele is a leading European food group that manufactures and sells high-quality food products. Vandemoortele has two business lines; one in frozen bakery products and one in margarines, culinary oils and fats.


Spontaan

Foré - Inschrichtingen - Schijnwerken

Al meer dan honderd jaar bundelen wij ervaring en vakmanschap op vlak van creaties in hout. Inrichtingen - Schrijnwerken - Houthandel
eigen productie - eigen montage -Maatwerk.


SpontaanTimmerman-EHS

Timmerman werkt al sinds 1972 aan een ijzersterke reputatie als bouwer van piping projecten en drukapparaten. Wij zijn vooral aan het werk bij groeibedrijven in de chemie, energie en voedingssector. Onze mensen werken heel zelfstandig in hechte kleine teams aan de meest veeleisende projecten. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze 80 medewerkers enorm snel kunnen doorgroeien en bekend staan als de betere vakmensen in ons gebied.


Spontaan
Draaier plaatbewerker
Onderhoudsmecanicien
Pijpfitter
TIG-lasserWoodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.Spontaan
Jobsite


Oleon

Oleon brings you a natural Chemistry... Wij vertrekken van plantaardige oliën en dierlijke vetten en zetten die om in vetzuren en glycerine. Deze vind je terug in tal van toepassingen zoals detergenten, voeding, ...


Spontaan
Onderhoudsmechanicus
ProcesoperatorTE Connectivity

Bij TE Connectivity in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen onze 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de autoelektronica). Deze connectoren worden wereldwijd verstuurd naar klanten. Onze jobs zijn veel TE mooi om links te laten liggen. Ontdek ze allemaal op www.tejobs.beSpontaan
Technisch operator
Mechanieker
Matrijzenbouwer stamping
Matrijzenbouwer molding


Integral Interiors


Projectinrichting maatmeubilair en koeltechniek


Spontaan
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!