8 februari 2018
Roze 131
9900 Eeklo
PTI Eeklo


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesVandemoortele Eeklo
Vandemoortele is een Belgisch familiebedrijf.  Goede smaak en genieten zijn onze passie, al sinds 1899. Vandemoortele heeft twee business lines; een in bakkerijproducten en de andere in margarines, culinaire oliŽn en vetten.

Spontaan
OnderhoudstechniekerAswebo - Willemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachines
Besix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
Spontaan
Lotus Bakeries
Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in BelgiŽ, is een dynamische en internationaal georiŽnteerde onderneming met productievestigingen in BelgiŽ, Nederland, Frankrijk en Zweden, en zeventien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en AziŽ.
Spontaan
Technieker ( 2 ploegen/nacht)
Operator fabricatieVerstraete in mould labels
Verstraete in mould labels is wereldmarktleider in het produceren van hoogwaardig bedrukte etiketten in kunststof voor In Mould Labelling (IML). Dagelijks produceren we in onze twee vestigingen te Maldegem en Ursel meer dan 45 miljoen etiketten voor onze internationale klanten.
Spontaan
Drukker
Productiemedewerker standsafdelingDeba NV
Deba nv heeft zich sinds 1979 gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, renovatie en het onderhoud van middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. We werken steeds met zorg voor kwaliteit en veiligheid.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorCobot vzw
Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie.
SpontaanActum Services
Actum Services is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor diverse technische opdrachten. Dit zowel voor mechanische als voor elektrische opdrachten.
SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker AntwerpenStora Enso Langerbrugge
Stora Enso Langerbrugge produceert jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling. Stora Enso Langerbrugge exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en >70% van de elektriciteitsbehoefte.
Spontaan
Storingstechnieker 5 ploegen
Procesoperator 5 ploegenGeysen NV
Geysen NV is een servicebedrijf in hart en nieren. Met ons team van meer dan 100 gemotiveerde medewerkers leveren we sinds jaar en dag kwalitatief technisch onderhoud, dit aan bedrijven over gans Vlaanderen. Onze technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.) en dit zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch gebied.
SpontaanTormans engineering
Detacheringsbureau actief in verschillende sectoren
Spontaan
Elektrisch tekenaar
Calculator
TechniekerVT-Invest
VT-INVEST is de overkoepelende holding boven 8 (bouw)bedrijven: Van Tornhaut te Aalter (Residentieel/ Utiliteitsbouw), Van de Walle Industrial Building Contractor te Aalter (industriebouw), V-Systems te Nevele (stut- en schoringswerken), Stabil te Meulebeke (Stut- en schoringswerken), Cobatim te Komen (Prefabbetonfabriek), Movarec/Movatrans/Monsere te Ingelmunster (Grond- en afbraakwerken)
Spontaan
Kraanmachinist
Lasser
Projectleider bouw
Monteur beton staalbouwDenys NV
Bouwgroep Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.000 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers: diversificatie, innovatie en export. Innoveren doen we niet in ťťn specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken.
Spontaan
Mecanicien
Elektricien
Onderhoudstechnicus
LasserSyndus Group
De hoofdactiviteiten van de syndus group zijn te verdelen in vier branches; de bouw van staalstructuren (Ferris), de verhuur van verticaal en horizontaal industrieel equipment (Arentis), levering van glasvezelversterkte epoxy buissystemen (Amerplastics) en de productie van GVK roosters en GVK constructies (Fiberstruct).
Spontaan
Pijpfitter
Werkvoorbereider
Montagemedewerker
Onderhoudsmonteur
Elektrotechniek Van Hecke
ELEKTRISCHE INSTALLATIES vr industrie en KMO * STUDIE en ONTWERP (vermogenmeting;kabelberekening;korstluitmeting;thermografie; lichtberekening;uitwendige invloedsfactoren; risico analyses van elek instal) - BORDENBOUW - netwerken: DATAbekabeling - AUTOMATISATIES (proces;toegang;domotica) - AANVULLENDE TECHNIEKEN *  (inbraakbeveiliging;brandbeveiliging;toegangscontrole;camerabewaking;instrumentatie) * DIENST na VERKOOP * VERHUUR
SpontaanPepsiCo Belux
Veurne Snack Foods maakt deel uit van de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo en specialiseert zich in de productie en verpakking van chips en snacks. Met 8 productielijnen en een team van 480 medewerkers zijn wij toonaangevend op vlak van processen en technologie. Tropicana Zeebrugge behoort tot ook tot de bedrijvengroep PepsiCo. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 250 medewerkers. Met 8 volautomatische productielijnen staan we garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.
SpontaanVictor Buyck Steel Construction
Victor Buyck Steel Construction is een vooraanstaande Europese speler op het vlak van ontwerp en realisatie van complexe en zware staalconstructies. Het bedrijf legt zich toe op de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en de staalskeletstructuren voor industriebouw en hoogbouw.
Spontaan
Monteur werf
Lasser
Samensteller
MachinebedienaarMeyland NV
Meyland wil bekend staan als innoverend bedrijf met kennis, stiptheid en goede nazorg in de ontwikkeling, productie en verkoop van klantgerichte oplossingen voor alle bulkgoederenverhandeling en - behandeling met zorg voor het te behandelen product en oog voor de veiligheid en het milieu in een goede werksfeer.
SpontaanWoninGent
WoninGent is de tweede grootste sociale huisvestigingsmaatschappij van Vlaanderen. We verhuren meer dan 9.000 wooneenheden (appartement en huizen). Een groot deel van het onderhoud en herstellingen voeren wij zelf uit. WoninGent heeft dan ook een groot aantal technische stielmannen in dienst. Zowel elektriciens, schrijnwerkers, schilders, vakmannen sanitair zijn bij ons werkzaam.
Spontaan
Elektricien
SchrijnwerkerJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekerArcellor Mittal
Onze ArcelorMittal-sites in BelgiŽ (Gent, Luik, Geel en Genk) behoren tot de ArcelorMittal-groep. Samen maken we innovatieve en duurzame staalproducten voor de meest uiteenlopende toepassingen in het dagelijkse leven. Met de expertise en motivatie van onze 5.800 medewerkers maken we dagelijks het verschil voor onze klanten en dragen we bij tot een betere maatschappij. Dat is onze missie.
Spontaan
Mecanicien
Operator warmwalserij
KraanmanOntex BVBA Eeklo
Ontex produceert slimme hygiŽneoplossingen. Van luiers tot inlegkruisjes, altijd geÔnspireerd door het comfort voor de klant. Onze producten rollen over de toonbank in 110 landen. En dat danken we aan onze medewerkers. Want zij vormen het kloppende hart van onze organisatie. Laat jij het nog sneller slaan?
SpontaanEHS Timmermans
Timmerman produceert en installeert luchtgekoelde warmtewisselaars en shell & tube warmtewisselaars voor de industrie. Met meer dan 40 jaar ervaring is Timmerman een ervaren en betrouwbare partner voor de installatie van industriŽle buisleidingen voor diverse druktoepassingen (stoom, water, olie, perslucht, ...)
SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
SpontaanRamen Blondeel
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc. Wij hebben een moderne toonzaal om dit uitgebreide gamma te tonen. We zijn ook aanbieder van zonwering , poorten en rolluiken.  We doen zowel nieuwbouw als renovatie . Samen met de verkoper wordt het juiste raam voor de klant zijn project uitgekozen. De opmeter neemt de juiste maten en zorgt ervoor dat alles past.  Samen met de werfleider wordt de plaatsing georganiseerd. Onze plaatsers gaan het buitenschrijnwerk plaatsen en afwerken bij onze klanten. Nadien kan de klant rekenen op ons om de nodige service te verlenen.
SpontaanIntegral Interiors NV
Integral ontwerpt, produceert en installeert interieur en koeling op maat voor bakkerijen, slagerijen, restaurants, hotels etc.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58