23 januari 2018
Cardijnlaan 2
8600 Diksmuide
VTI Diksmuide


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesWoodwize/constructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comitť voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn.
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.
SpontaanAswebo - WIllemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesJoris Ide NV
Joris Ide is een van de grootste Europese fabrikanten van dak- en gevelsystemen. De markten waarop wij hoofdzakelijk aanwezig zijn, zijn: BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongarije, RoemeniŽ, Rusland, Verenigd Koninkrijk en Ierland.
SpontaanDeprez construct
Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deprez Construct is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding, bulkgoederen & recyclage. SpontaanZorgcentrum Maria Ter Engelen
VZW Zorgcentrum Maria Ter Engelen staat in voor kwaliteitsvolle en professionele begeleiding, dagopvang en woonondersteuning van minder- en meerderjarigen met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsnood ťn voor ondersteuning van regionale zorgvragen met een minder intensieve ondersteuningsnood. Dit alles gebeurt binnen een warme en open sfeer.
Spontaanvoestalpine Sadef nv
Koudprofileren van staal en bijhorende oppervlaktebehandeling zijn onze core business en met meer dan 585 werknemers bedienen we dagdagelijks onze internationale klanten uit diverse sectoren, zoals automobiel, bouw, solar, veiligheidscabines, ... Onze technische en vernieuwende omgeving staat garant voor een boeiende loopbaan met doorgroeimogelijkheden.
Spontaan
Machineverantwoordelijke
Bediener nabewerkingmachines

Technieker mechanisch onderhoudTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorOCMW Diksmuide
Het OCMW van Diksmuide is een dynamische organisatie die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de stad.
Spontaan
Zorgkundige
VerpleegkundigeArdo
Onze corebusiness: het op een zeer moderne, geautomatiseerde manier produceren, verpakken en verhandelen van de beste en gezondste vriesverse groenten, kruiden en fruit!
SpontaanActum Services
Actum is een ambitieus en technisch georiŽnteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Brugge en Poperinge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van industriŽle onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies.
SpontaanDe Bruycker
De Bruycker werd gesticht in 1961 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de machines voor wegenbouw en grondverzet. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van machines en uitrustingen voor de bouw, grond- en wegenwerken en goederenbehandeling. De Bruycker vertegenwoordigt enkele van 's werelds belangrijkste merken op dit gebied zoals BOMAG, KOBELCO, BREINING, GOMACO, LEICA GEOSYSTEMS en ATLAS.
Spontaan
TechniekersWestvlees NV
Westvlees is onderdeel van de Belgian Pork Group. We zijn een vleesbewerkend bedrijf met een 1200-tal medewerkers. Op vandaag zijn wij op zoek naar zowel arbeiders als bedienden.
SpontaanPepsico
Veurne Snack Foods maakt deel uit van de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo en specialiseert zich in de productie en verpakking van chips en snacks. Met 8 productielijnen en een team van 480 medewerkers zijn wij toonaangevend op vlak van processen en technologie. Tropicana Zeebrugge behoort tot ook tot de bedrijvengroep PepsiCo. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 250 medewerkers. Met 8 volautomatische productielijnen staan we garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.
SpontaanFamiliehulp VZW
Familiehulp beschikt over een ruim aanbod aan zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp in Vlaanderen en Brussel. We bieden een oplossing op maat. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mensen met een zorgbehoefte en mantelzorgers: we zijn er voor iedereen.
SpontaanHulp in huis
Hulp in huis is een dienstenchequebedrijf dat huishoudhulp aanbiedt zowel voor poets- als strijkdiensten. Hulp in huis biedt tal van voordelen aan hun medewerkers zodat werken een passie wordt. Zin om ons team te vervoegen? Breng ons een bezoekje en we stellen onszelf graag uitgebreid aan je voor
SpontaanCrown Handling NV
Crown BelgiŽ maakt deel uit van Crown Equipment Corporation, ťťn van ís werelds grootste fabrikanten van heftrucks. Onze klanten kunnen bij ons rekenen op een totaalpakket: van ontwerp, tot productie, distributie en ondersteuning van al hun intern transport materieel. Zo tillen wij de productiviteit van onze klanten naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk!
Spontaan
Service technieker buitendienst
VZW De Hoeksteen

vzw De Hoeksteen is een samenwerkingsverband tussen 5 woonzorgcentra. De deelnemende voorzieningen zijn vzw Cassiers woon-en zorgcentrum uit Houthulst, VZW De Groene Verte woon en zorg uit Merkem en de vzw Blijvelde woon- en zorgcentrum te Kortemark. Alle woonzorgcentra staan voor kwaliteitsvolle ouderenzorg en bieden een waaier van diensten aan voor ouderen zoals woonzorgcentrum, assistentiewoningen, centrum voor kortverblijf, dagverzorgingscentra en lokaal dienstencentrum.

Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58