29 januari 2018
Emiel Van Winckellaan 6
9200 Dendermonde
Oscar Romerocollege domein techniek en engineering - Dendermonde


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesBesix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.

SpontaanCobot vzw
Cobot is het sectoraal opleidingscentrum voor de textielindustrie.
SpontaanDurabrik NV
Nieuwbouw woningen/projecten/appartementen.  Renovatie. Ecopuur, Duurzame technieken in de woninbouw.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
Spontaan
Educam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerAdvanced Machinery
Advanced Machinery is business partner van enkele grote Italiaanse machineconstructeurs.  Wij verkopen, installeren en onderhouden extrusielijnen, flexodrukmachines, rollen snij-en wikkelmachines + bijhorende randapparatuur zoals baansturingen, videocontrole systemen, snijsystemen....  Wij zijn regelmatig op zoek naar service engineers om ons gemotiveerd team te vervolledigen. 
Spontaan
Service EngineerScania Belgium
Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiŽle diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en AziŽ.
Spontaan
MecanicienArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker Antwerpen
Puratos NV
Wil je je carriŤre een magische boost geven? Wereldwijd zijn consumenten zich meer en meer bewust van de kwaliteit van hun voeding. Puratos ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma aan ingrediŽnten voor bakkers, patissiers en chocolatiers, die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen. Sinds zijn oprichting in BelgiŽ in 1919 kende Puratos een voortdurende groei, en telt vandaag meer dan 7000 werknemers in 68 landen. In 2016 bedroeg onze geconsolideerde omzet meer dan 1,7 miljard euro. Onze passie voor innovatie, onze pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie. Dit, samen met het engagement naar onze partners, is wat werken bij Puratos zo magisch maakt.
Spontaan
OnderhoudstechniekersMagnetrol International NV
Magnetrol is een wereldwijde producent van hoogkwalitatieve apparatuur voor niveau- en debietmeting. Onze voornaamste afzetmarkten zijn de olie- en gas industrie en de chemische industrieŽn.
Spontaan
Magazijnier
Technisch ingenieur binnendienst
CNC-draaier
Inpakker industriŽle goederenVPK Packaging Group
VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 47 vestigingen verspreid over meer dan 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zoín 5000 werknemers.
SpontaanJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekerSARENS
SARENS is een wereldbedrijf in de heavy lifting. We zijn actief in heel uiteenlopende industrieŽn waar onze gekwalificeerde mensen en hun enorme equipmentvloot heel veel verschillende lifitingprojecten realiseren. Vanuit onze waarden: brilliant solutions, dedication to safety, zeal for excellence, love for traditions, en global spirit willen wij dť referentie zijn in heavy lifting!
SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
SpontaanVan Marcke
Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creŽren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water. SpontaanOntex Buggenhout
Ontex Buggenhout stond aan de wieg van Ontex en blijft tot op heden de belangrijkste vestiging voor de productie van incontinentieproducten. De voorbije jaren hebben we voortdurend geÔnvesteerd in nieuwe machines en de automatisering van verpakkingslijnen. Hierdoor heeft Ontex Buggenhout zich ontwikkeld tot een hoogtechnologische productiefaciliteit. Dankzij de 500 opgeleide medewerkers draait de productie 24 uur per dag, 7 dagen per week. We nodigen u graag uit om bij ons te komen werken en deel uit te maken van ons succesverhaal.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58