29 januari 2018
Emiel Van Winckellaan 6
9200 Dendermonde
Oscar Romerocollege domein techniek en engineering - Dendermonde


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesBesix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.

SpontaanCobot vzw
Cobot is het sectoraal opleidingscentrum voor de textielindustrie.
SpontaanDurabrik NV
Nieuwbouw woningen/projecten/appartementen.  Renovatie. Ecopuur, Duurzame technieken in de woninbouw.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
Spontaan
Educam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coŲrdineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerAdvanced Machinery
Advanced Machinery is business partner van enkele grote Italiaanse machineconstructeurs.  Wij verkopen, installeren en onderhouden extrusielijnen, flexodrukmachines, rollen snij-en wikkelmachines + bijhorende randapparatuur zoals baansturingen, videocontrole systemen, snijsystemen....  Wij zijn regelmatig op zoek naar service engineers om ons gemotiveerd team te vervolledigen. 
SpontaanScania Belgium
Scania is een internationaal bedrijf dat verkoop en services biedt in ruim honderd landen. We bieden in veel markten ook financiŽle diensten en hebben productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Amerika en AziŽ.
SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker Antwerpen
Puratos NV
Wil je je carriŤre een magische boost geven? Wereldwijd zijn consumenten zich meer en meer bewust van de kwaliteit van hun voeding. Puratos ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma aan ingrediŽnten voor bakkers, patissiers en chocolatiers, die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen. Sinds zijn oprichting in BelgiŽ in 1919 kende Puratos een voortdurende groei, en telt vandaag meer dan 7000 werknemers in 68 landen. In 2016 bedroeg onze geconsolideerde omzet meer dan 1,7 miljard euro. Onze passie voor innovatie, onze pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie. Dit, samen met het engagement naar onze partners, is wat werken bij Puratos zo magisch maakt.
Spontaan
OnderhoudstechniekersMagnetrol International NV
Magnetrol is een wereldwijde producent van hoogkwalitatieve apparatuur voor niveau- en debietmeting. Onze voornaamste afzetmarkten zijn de olie- en gas industrie en de chemische industrieŽn.
Spontaan
Magazijnier
Technisch ingenieur binnendienst
CNC-draaier
Inpakker industriŽle goederenVPK Packaging Group
VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 47 vestigingen verspreid over meer dan 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zoín 5000 werknemers.
SpontaanJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich ťťn van ís werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In BelgiŽ telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58