6 februari 2018
L. Declercqstraat
9800 Deinze
VTI Deinze


Bedrijf Activiteit VacaturesAswebo - WIllemen Infra
ASWEBO is ťťn van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (WalloniŽ). 1.000 medewerkers in BelgiŽ.


Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachines
Besix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
SpontaanGearcraft-Vanhoutte NV
De firma Gearcraft is een familiebedrijf die actief is in de metaalsector en in het vervaardigen van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van niet-standaard tandwielen, waarbij we ook kleine reeksen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.
Spontaan
CNC draaier
CNC frezerGalloo
Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in BelgiŽ, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio. Recyclage, een ecologische aanpak: Galloo heeft een industrieel verwerkingsproces uitgedacht om afgedankte consumptiegoederen (auto's, bruin- en witgoed, ...) en fabrieksschroot op een ecologische manier te recycleren. Door afvalproducten om te zetten in secondaire grondstoffen werken wij mee aan een schoner leefmilieu.
Spontaan
Elektricien
Weegbrugbediende
Lasser-monteur
Machineoperator scheidingsinstallatieRENSON
RENSONģ creŽert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.
SpontaanWilly Naessens Group
De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciŽle ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.
Spontaan
Tekenaar
Aluminium plaatser
Grondwerker
TransportarbeiderCeratec N.V.
Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf. De groep biedt kant-en-klare oplossingen op 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. De Ceratec groep stelt momenteel 458 gemotiveerde technici en ingenieurs tewerk die elke dag op de werf, in eigen studiebureaus en in meer dan 20.000 m≤ moderne magazijnen en werkplaatsen machines en systemen op maat produceren en installeren. In 2016 behaalden we een omzet van 91 miljoen euro en in 2017 zijn we actief in 19 landen.
Spontaan
Tekenaar
Elektricien
Industrieel informaticus
Programmeur PLCDe Patrijs
De Patrijs : garagebedrijf vrachtwagens: onderhoud, keuring, revisie motor en versnellingsbak. Mercedes  De Patrijs afdeling constructie: kippers, laadbakken, laadkranen monteren, speciale werken: klimtoren maken, takelwagen opbouwen, vrachtwagen voor op treinrails te rijden.. enz.
SpontaanGLK Grondwerken
Grondwerken GLK voert grond- en sloopwerken uit in de breedste zin van het woord; uitvoeren betonnerings-, riolerings-, nivellerings-, funderingswerken, aanleggen opritten en parkings, slopingswerken.
Spontaan
Onderhoudmechanieker
Werfleider
Centralist
GrondwerkerUNILIN
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4.900 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Spontaan
Machinebediender
Elektromechanicien
Electricien
MecanicienBio Dynamics
Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriŽle of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.
Spontaan
Bekister biogasinstallaties
Technisch talent voor plaatsing biogasinstallatiesAluvision NV
Aluvision nv is een jonge, dynamische en groeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays.
Creaplan NV is een internationaal gerenommeerd bedrijf en marktleider in standenbouw, displays en interieurdesign.
Spontaan
Vakkundig standenbouwer
CNC-operator
Schrijnwerker
KwaliteitscontroleurDeba NV
Deba nv heeft zich sinds 1979 gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, renovatie en het onderhoud van middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. We werken steeds met zorg voor kwaliteit en veiligheid.
SpontaanEngie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus
VerwarmingstechnicusTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt. SpontaanJoris Ide NV
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geÔsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriŽle en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen.
Spontaan
Technisch tekenaar
Storingstechnieker

Plooibankbedienaar
Machineoperator profileerlijnNebim N.V.
Nebim N.V. is een jong dynamisch bedrijf die vooral instaat voor onderhoud en herstellingen van Volvo vrachtwagens. Naast het onderhoud en herstellen van vrachtwagens zijn we ook verantwoordelijk voor onder meer de Verkoop en Service van Volvo Trucks.  Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks en Verhuur.
SpontaanSamsonite Europe NV
Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieŽn en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeŽvenaarde producten te creŽren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger.
Spontaan
Onderhoudstechnieker
CNC operator
Onderhoudselektricien productie
MonteurGrandeco Wallfashion Group Belgium
Bij Grandeco Wallfashion Belgium Group NV te Tielt maken we samen het verschil, elke dag opnieuw. Met ons gedreven team van 270 medewerkers vinden we het behang telkens opnieuw uit voor nog mooiere resultaten.
Spontaan
Colorist
Lijnverantwoordelijke
Technieker

Machine-operatorPetersime
Petersime is wereldleider in de productie van broedmachines en broederij-uitrustingen en levert de nodige expertise en ondersteuning om een maximaal rendement op investering te garanderen. Vanuit vestigingen wereldwijd zet Petersime zich in voor een toegewijde klantenservice.
SpontaanComfort Home
Comfort Home is dť specialist in ventilatie en rookgasafvoer. Wij doen verkoop, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen.
Spontaan
Monteur ventilatieIveco-Maenhout
Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Roeselare. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.
SpontaanFunico
Waar de huidige groepsproductie 90.000 uitvaartkisten bedraagt, is de ambitie dit naar 125.000 tot 150.000 kisten te brengen binnen vijf jaar. Het kleine atelier van weleer is na 50 jaar uitgegroeid tot een volwaardige KMO, die een 100-tal werknemers te werk stelt.
Spontaan
Schrijnwerker montage - schuurder
Machineoperator - schrijnwerker ploegStad Gent
Meer dan 4000 personen zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat Gent een aangename stad is om in te wonen, in te werken en om te bezoeken. Stad Gent heeft een grote variatie aan functies. Je kan er aan de slag in zowel technische, sociale, administratieve als leidinggevende functies, in verschillende departementen. Gent gaat voluit voor gelijke kansen! Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten ongeacht leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap, nationaliteit, enz.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ∑  All Rights reserved  ∑  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58