JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
5 februari 2019
L. Declercqstraat
9800 Deinze

VOLZET
VTI Deinze


Bedrijf Activiteit VacaturesVT-INVEST
VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse bouwgerelateerde productievennootschappen controleert. Zo zijn wij bedreven in de industriebouw (Van de Walle IBC te Aalter en GC Cuylaerts in Lille), residentieel en utiliteitsbouw (Van Tornhaut te Aalter), Stut- en Schoringswerken (Stabil te Meulebeke en V-Systems te Nevele), prefabbeton (Cobatim te Komen), Grond- en Afbraakwerken (Monsere en Movarec te Ingelmunster). Meer info over de verschillende bedrijven vind je terug op www.vt-invest.be.
D'Hondt nv
D’Hondt NV bestaat meer dan 100 jaar en is een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken en verkopen van trendy interieurschrijnwerk op maat: deuren, trappen, parket en volledige interieurs tot zelfs keukens.. Dit organiseren wij tot nu toe vooral vanuit België vanuit onze 15 toonzalen, zowel aan particuliere klanten als professionals. Mede door onze sterke groei zijn wij voortdurend op zoek naar technische en administratieve talenten.
 Scania Belgium
Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.  

Ceratec NV
Ceratec is actief in de industriële elektriciteit, automatisering, machinebouw en handling&logistics.
 Samsonite Europe nv
Samsonite is wereldwijd marktleider in hoogstaande bagage, door een opmerkelijke stijl te combineren met de laatste technologieën en met voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een erfenis van meer dan 100 jaar heeft Samsonite zich erop toegelegd om ongeëvenaarde producten te creëren die voldoen aan de reis- en lifestyle behoeften van de geavanceerde reiziger.
 ArcelorMittal Belgium
Arcelor Mittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal Gent beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit dit staal.  
Nebim N.V.
Nebim groep is verantwoordelijk voor onder meer onderhoud en herstellingen van Volvo Trucks. We hebben in België 4 vestigingen Dendermonde (verhuist 2019 naar Zele), Harelbeke (verhuist 2019 naar Zwevegem), Gent en Ninove. Daarnaast is Nebim groep actief op het gebied van Used Trucks, Used Parts en Verhuur.
 Grondwerken GLK
GLK Grondwerken is een modern en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grond- en afbraakwerken in de breedste zin van het woord. De dag vandaag biedt deze sector een bijzonder brede waaier aan mogelijkheden en uitdagingen op het vlak van recyclage, nieuwe materialen, vernieuwde technieken, het reduceren van CO2-uitstoot ...  Willemen Infra (Aswebo)
Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin.We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.  

Geysen
Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.
 EEG nv
De EEG group is een innovatieve integrator van gebouwentechnieken en lange termijn partner voor klanten, medewerkers en leveranciers die comfort en meerwaarde biedt van concept tot en met nazorg.
De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep vormen samen een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.
Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van onze medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.
 

Soleras Advanced Coatings
Soleras Advanced Coatings is leider op wereldvlak voor het vervaardigen van hoog technologische, fijne, specifieke apparatuur en verbruiksproducten .
De toepassingsgebieden van onze klanten zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen en dergelijke meer.
Precisie en kwaliteit van onze hoog technologische producten is essentieel.

 


Grandeco Wallfashion Group Belgium
Grandeco Wallfashion Group België is een toonaangevende producent van wandbekleding met hoofdzetel in Tielt. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van decoratieve muurbekleding en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen
 


Bpost
Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.
 
Rentec NV
RENTEC NV is een KMO gevestigd in Pittem met meer dan 30 jaar ervaring in de zware machinebouw. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren voornamelijk zware machines voor de afvalverwerking en voor de extractie van palmolie. Dankzij ons team van een 25-tal gedreven medewerkers, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Bovendien zijn wij een jong en dynamisch team dat streeft naar verdere groei door innovatie, kwaliteit en service.
 
Joris Ide nv


Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen. Meer info op www.joriside.com
 

Aelectrics
Elektro technisch installaties bedrijf, gespecialiseerd in datanetwerken. Actief in de industrieel, tertiaire en residentiële sector.  UNILIN
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.  Deba nv

Sinds 1979 is Deba gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, aanpassing, renovatie en het onderhoud van middenspannings-installaties van 3 tot 24 kV voor binnen- en buitenopstelling. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf dat in de voorbije decennia marktleider is geworden in België. Vandaag maakt Deba deel uit van de verticaal geïntegreerde groep Het Veer, een gevolg van een compromisloos streven naar kwaliteit en duurzaamheid.
 

Jungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We bieden het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die machines, systemen en processen aan elkaar koppelen. Jungheinrich België telt ongeveer 250 werknemers, waarvan meer dan 100 buitendiensttechniekers die werken in eigen regio. Het takenpakket van een buitendiensttechnieker bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen.
 Ontex Eeklo
Met 600 medewerkers is Ontex Eeklo één van de grootste werkgevers in de regio. Door middel van 23 hoogtechnologische productielijnen worden er dagelijks miljoenen luiers, maandverbanden en inlegkruisjes geproduceerd. Aan de slag gaan bij Ontex Eeklo betekent tewerkgesteld worden in een hoogtechnologische productieomgeving
 
Ardovlam Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie  De Patrijs
De Patrijs nv:
- enerzijds: garage vrachtwagens: onderhoud, airco, tachograaf, remservice, revisie motor en versnellingsbak, keuring, allerhande onderhouds + herstellings/ verbeteringswerken
-anderzijds: constructie opbouw vrachtwagens, diverse projecten: containersysteem, laadbakken, kranen op vrachtwagens, speciale werken: klimtoren Belgische Leger, multifunctioneel voertuig Zuidpool expeditie... zie website www.depatrijs.be
 Petersime
Petersime is wereldleider in de productie van broedmachines en broederij-uitrustingen en levert de nodige expertise en ondersteuning om een maximaal rendement op investering te garanderen. Vanuit vestigingen wereldwijd zet Petersime zich in voor een toegewijde klantenservice.  

Volvo Car Gent
Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.  Willy Naessens Group
Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties.  

Gearcraft-Vanhoutte
De firma Gearcraft is actief in de metaalsector en het vervaardigen van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken.
Onze sterke en grote specialisatie is dat we alles in maatwerk en kleine reeksen kunnen leveren. Het handelsmerk van de firma Gearcraft is een goede, persoonlijk en correcte service. Ons bedrijf is gelegen langs de industrieas "Lille-Antwerpen" te Waregem. Als ervaren specialist in aandrijving biedt Gearcraft u een sterk en complementair gamma van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken. We zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van niet-standaard tandwielen. Ons klantenbestand omvat spelers uit de petrochemie, de energie- en textielsector en de medische en maritieme sector. We zijn actief in heel België, Noord-Frankrijk, West-Duitsland en Nederland.
 


Danis
Danis NV is een familiaal bedrijf dat streeft naar een duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, samen met lokale familiale landbouwers.
Wij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan op het vlak van varkens, voeder en soja producten.
 


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).
 
Creaplan

Aluvision is een wereldwijde verdeler van modulaire aluminium kadersystemen voor standenbouwers. Ons systeem laat onze klanten toe om hun beursontwerpen op een efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame manier op te bouwen.
Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in beursstanden, displays en interieurs. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie.

 
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!