JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
20 november 2018
Zandstraat 138
8200 Sint-Andries

VOLZET
VTI Brugge


 
Bedrijf Activiteit VacaturesVan Marcke
Van Marcke is een groothandel en verdeelt alles wat met sanitair en chauffage te maken heeft. Wij stellen dus enerzijds technisch-commerciële mensen te werk voor onze verkoop naar professionele klanten en anderzijds interieurverkopers voor onze verkoop naar particuliere klanten.Spontaan
VT-INVEST
VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse bouwgerelateerde productievennootschappen controleert. Zo zijn wij bedreven in de industriebouw (Van de Walle IBC te Aalter en GC Cuylaerts in Lille), residentieel en utiliteitsbouw (Van Tornhaut te Aalter), Stut- en Schoringswerken (Stabil te Meulebeke en V-Systems te Nevele), prefabbeton (Cobatim te Komen), Grond- en Afbraakwerken (Monsere en Movarec te Ingelmunster). Meer info over de verschillende bedrijven vind je terug op www.vt-invest.be.
Spontaan
Chauffeur C/monteur
Monteur industriebouw
Monteur Stabil
Monteur VS
Bekister

CSP Zeebrugge Terminal
Wij laden en lossen containerschepen. Hiervoor maken wij gebruik van kaaikranen en mobiele kranen.

Spontaan


Willemen Infra (Aswebo)
Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.WILLEMEN INFRA (Willemen Infra regio West - tot voor kort Aswebo), beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton.

Spontaan


Geysen
Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.

Spontaan
Onderhoudstechnieker mechanica
Onderhoudstechnieker elektromechanica
Onderhoudstechnieker elektriciteit
Storingstechnieker

Hydro
Hydro bewerkt aluminium tot enerzijds buizen en anderzijds tot profielen voor treinen, ct-scanners, windmolens etc.

SpontaanGrandeco Wallfashion Group Belgium


Grandeco Wallfashion Group België is een toonaangevende producent van wandbekleding met hoofdzetel in Tielt. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van decoratieve muurbekleding en verkoopt haar producten in meer dan 80 landenSpontaan
Ardo
Ardo met in deze regio vestigingen in Ardooie, Koolskamp en Kortemark is de Europese nummer 1 in het produceren en verpakken van vers-ingevroren groenten, kruiden en fruit. We maken dit waar door - telkens opnieuw - toptechnologie en automatisering te combineren met de juiste mensen: een enthousiast team dat ons machinepark optimaal weet op te volgen, onderhouden en optimaliseren. Klant of werknemer: altijd staat de mens centraal in ons model om duurzame relaties op te bouwen!
               Spontaan

Verhelst Bouwmaterialen


“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE”
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt.
Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ......
Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet!
Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden.


Spontaan

Bpost
Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.Spontaan
Joris Ide nv

Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waar-onder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen. Meer info op www.joriside.com

Spontaan


AZ Sint-Jan
AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een open ziekenhuis waar elke patiënt terecht kan voor basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden.


SpontaanFluxys Belgium
Fluxys Belgium is de onafhankelijke beheerder van de vervoers- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. De onderneming is verder operator van de LNG-terminal in Zeebrugge. Dankzij onze first mover aanpak hebben we onze infrastructuur weten uit te bouwen tot de draaischijf bij uitstek van de internationale aardgasstromen in Noordwest-Europa.SpontaanOntex Eeklo
Met 600 medewerkers is Ontex Eeklo één van de grootste werkgevers in de regio. Door middel van 23 hoogtechnologische productielijnen worden er dagelijks miljoenen luiers, maandverbanden en inlegkruisjes geproduceerd. Aan de slag gaan bij Ontex Eeklo betekent tewerkgesteld worden in een hoogtechnologische productieomgeving

Spontaan
Polyvalent medewerker
Storingstechnieker

Elektricien
Operator

Ardovlam
Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie

Spontaan
Servicetechnieker West-Vlaanderen
Servicetechnieker Oost-VlaanderenBelmeko
Belmeko is een succesvolle fabrikant in de metaalsector gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van verfspuitcabines, industriële droog- en moffelovens en totale lakstraten in binnen- en buitenland.
Belmeko dankt haar succes door aan de klanten totaaloplossingen aan te bieden die enerzijds op maat zijn en anderzijds innovatief en energiebesparend.
SpontaanBEP Europe NV
BEP EUROPE nv is een wereldspeler op de markt van de eindelijn testmachines voor de automobielindustrie. Onze rollenbanken, spoorbanken, HLA systemen,… worden in onze vestiging volledig ontwikkeld en geproduceerd. Tot onze klanten behoren alle bekende, wereldwijd gevestigde autoconstructeurs.

Spontaan
Bordenbouwer
Mechanical Assembler
Machineoperator (boorder)
Machineoperator (draaier)

Lasser monteerder

Volvo Car Gent
Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om uw leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologieën en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn.
Spontaan
TechniekerDanis
Danis NV is een familiaal bedrijf dat streeft naar een duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, samen met lokale familiale landbouwers.
Wij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan op het vlak van varkens, voeder en soja producten.

Spontaan
Medewerker zeugenbedrijf
Technisch onderhoudsman

Operator 2 ploegen
Mecanicien
Technieker


Federale Politie
Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).

Spontaan
Jobsite
Inspecteur
BeveiligingsagentECS
2XL
ECS and 2XL zijn sinds kort één grote logistieke groep geworden.
ECS European Containers en 2XL zijn twee belangrijke spelers in de Europese logistiek met Belgische roots. ECS heeft een focus op palettenvervoer per gestandaardiseerde volle container van en naar Groot-Brittannië, Ierland en het Europese continent. 2XL staat sterk in warehousing en geïntegreerde logistieke diensten voor bedrijven actief in de EU en Groot-Brittannië.


Spontaan
Chauffeur binnenland
Chauffeur yard & parking
Magazijnier nacht
Magazijnier 2 ploegen
Operator


KwadrO ramen en deuren
KwadrO ramen & deuren is een snelgroeiende speler in de markt van buitenschrijnwerk. Wij plaatsen ramen en deuren in PVC, aluminium en hout, en dit zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Voor ons filiaal in Torhout, zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs.


Spontaan


Algemene bouwonderneming Vandenbussche
Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.


Spontaan


ICTS Services N.V.
Wij hebben twee hoofdactiviteiten: verhuur van trailers en opleggers aan klanten en onderhoud/herstelling van trailers en opleggers. Zowel voor onze vestiging in Gent en Zeebrugge zoeken wij onderhoudsmecaniciens.

Spontaan
Shunter CE
Technieker Zeebrugge
Carrossier Zeebrugge

Technieker Gent


Marine Harvest Pieters
Marine Harvest Pieters is een visverwerkend bedrijf waar vooral verse vis wordt verpakt. We werken ook met hoogtechnologische machines.


Spontaan
ENGIE
ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.


Spontaan
Mechanisch technieker
Technieker elektriciteitCallewaert nv
Al meer dan 35 jaar is Callewaert een referentie in industriële elektriciteit. Grote en kleinere bedrijven, waaronder een aantal klinkende namen, waarderen de flexibiliteit, de professionaliteit, de directheid en de drive die eigen zijn aan ons familiebedrijf. Ons piekfijne maatwerk en onze 24/7 service zijn daar uiteraard niet vreemd aan.
Spontaan


Gardec
GARDEC is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen wij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen. Gardec blinkt uit in diversiteit, wij bieden alle diensten en oplossingen aan die onze klanten reders, scheepsagenten, havenbedrijven. Naast service en herstelling realiseert GARDEC ook volledige nieuwbouw projecten. Gaande van zware metaalconstructie, nieuwbouw van machinekamers, afbouw van schepen tot industriële constructies... Het hele projecttraject vindt plaats binnenshuis. Vanaf ontwerp op de tekentafel tot uitvoering in onze goed uitgeruste moderne werkplaatsen.


Spontaan


Actum services
Actum Services is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en op het vervaardigen van staalconstructies.
De hoofdactiviteiten van Actum Services zijn:
Onderhoud en herstellingen van installaties
Elektrische storingen oplossen
Aanpassen van productieprocessen
Maken en plaatsen van metaalstructuren
Laswerkzaamheden uitvoeren
Monteren van productielijnen
Industriële verhuizingen
Installeren van industriële buisleidingen


Spontaan

Atelier Dumon
Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen.
Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant.


SpontaanDecat energy technics
Decat is een installatiebedrijf dat tot doel heeft om totaalprojecten uit te voeren van A tot Z. Wij specialiseren ons in elektriciteit, hernieuwbare energie, ventilatie, verwarming, sanitair,... Kortom alle technieken die zich bevinden na de fase van de ruwbouw. Kwaliteit en service drijven de aanpak.


Spontaan
Electricien
Installateur verwarming/sanitair
Koeltechnieker
LoodgieterRoxell
Roxell is een toonaangevende producent en wereldspeler op het vlak van automatische voer-, drink- en verwarmingssystemen voor pluimvee en varkens. Wij genieten een superieure reputatie door onze uitgesproken innovativiteit, een gezond investeringsbeleid en de gedreven inzet van onze 300 werknemers en van meer dan 180 distributeurs in alle continenten. Met een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro, gerealiseerd vanuit de verschillende locaties (België, USA, Maleisië en Rusland) en een excellente winstgevendheid is Roxell een belangrijke pijler binnen de Amerikaanse groep CTB Inc.Spontaan
Jobsite
MASELIS
Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe,Spontaan
Jobsite
Openstaande vacatures

Votquenne Foundations nv
Votquenne Foundations is een jonge KMO die in 2006 werd opgericht om naast de reeds beschikbare manuele technieken ook de machinale technieken te kunnen aanbieden. Nationaal toonaangevend zijn in het aanreiken van pasklare, kwalitatieve en klantgerichte totaaloplossingen inzake beschoeiings-en funderingstechnieken vormt de missie van onze bedrijf. Persoonlijk engagement en alles bespreekbaar en uitvoerbaar maken, staan centraal in onze bedrijfsvoering. Telkens opnieuw proberen we te beantwoorden aan de noden en eisen van de klant zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder onze equipe waar we dagelijks kunnen op rekenen.

Spontaan
Werfleider
Betonpompbedienaar
Junior projectingenieur
Sondeermeester
Hulpman/machinist

Jan De Nul afdeling Soetaert
Baggeren, Off-shore construties (windturbines, kabelleggen), Civiele bouw, herstel en onderhoud schepen en zwaar materieel

Spontaan


Artes Woudenberg & Depret
Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in Burgerlijke bouw, Waterwerken, Gebouwen, het produceren van Prefab en Projectontwikkeling.
Bij Restauratie, het herstellen van gebouwen in hun oorspronkelijke staat, is vakkennis, ervaring en respect voor de geschiedenis van het bouwwerk van groot belang. Er wordt steeds getracht om zo veel mogelijk oorspronkelijk materiaal te behouden en zo weinig mogelijk schade te berokkenen aan het, meestal beschermde, monument en dit met behulp van materialen en technieken, zoals die oorspronkelijk ook werden gebruikt of uitgevoerd. Woudenberg, in 2011 overgenomen door de Artes Group, is gespecialiseerd in het restaureren van zowel geklasseerde monumenten als niet-geklasseerde gebouwen..SpontaanWestvlees
Westvlees is sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd.

Spontaan
Garage medewerker
Medewerker verpakking
Medewerker snijzaal
Operator
Technieker

Crown Handling nv
Heftrucks verkoop, verhuur, onderhoud en herstellingen.

Spontaan
Service techniekers


Woodwize

Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan


Constructiv


Sectorfonds van de bouw (pc 124)

Spontaan
Interieurbouwer
Renovatie
Ruwbouw
Schrijnwerker


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Spontaan
Logistiek medewerker
Technical trainerGrafoc

GRAFOC is het vormingsfonds van de drukkerij industrie. Wij ondersteunen werknemers in hun opleidingsbeleid zodat ze sterker staan in hun bedrijf en in de industrie. Bedrijven ondersteunen we met het verhogen van de competenties van de werknemers door gepaste opleidingen aan te bieden en begeleiden we bedrijven met de instroom van nieuwe werknemers.

Spontaan
Jobsite
Offset
Prepass
Snijder
Typo
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!