21 november 2017
Zandstraat 138
8200 Sint-Andries
VTI Brugge


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesGrafoc
GRAFOC is het Sectorfonds voor de Printmedia industrie (PC 130) voor de Vlaamse Gemeenschap. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden, onderwijs, … kunnen er terecht voor onafhankelijk advies, kennis en informatie inzake opleidingen en competentiegericht ondernemen.


Spontaan
Constructiv
Constructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector. Wij vallen onder het Paritair Comité voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn
Spontaan

Gardec VJ nv
GARDEC is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen wij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen. Gardec blinkt uit in diversiteit, wij bieden alle diensten en oplossingen aan die onze klanten reders, scheepsagenten, havenbedrijven... nodig hebben en dit in zo’n kort mogelijke tijd want wij beseffen dat de een schip economisch moet renderen. Vanuit die visie staan wij klaar, 24 op 24.
Spontaan
Aswebo - Willemen Infra
ASWEBO is één van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. In mei 2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra. Met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Villers-le-Bouillet en Fleurus (Wallonië). 1.000 medewerkers in België.

Spontaan
Wegenwerker
Onderhoudsmecanicien wegenbouwmachinesBMT Aerospaece
BMT Aerospace International manufactures precision gears, transmissions and actuators for the aerospace industry and has subsidiaries in Belgium (Oostkamp), the United States (Fraser, Michigan) and Romania (Iasi).
SpontaanDeprez construct
Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Deprez Construct is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding, bulkgoederen & recyclage. Spontaan
APM Terminals
APM Terminals Zeebrugge maakt deel uit van de Deense A.P. Møller-Mærsk groep, een geïntegreerd transport & logistiek bedrijf en is een wereldwijde leider in containerscheepvaart en havens.
APM Terminals is een belangrijke speler op de internationale markt van de containerafhandeling en exploitatie van containerterminals. APM Terminals staat dus voornamelijk in voor volgende activiteiten: laden en lossen van containerschepen, bijkomende dienstverlening op container terminals, ontwikkeling van vrijhandelszone, fungeren als havenautoriteit, ....
Spontaan
Koeltechnieker
OnderhoudstechniekerMulder Natural Foods
Mulder Natural Foods is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B-oplossingen voor de voedselindustrie. Wij produceren en verpakken een uitgebreid gamma ontbijtgranen, conventioneel en biologisch: muesli, crunchy, granola, extrusieontbijtgranen en flakes.
Spontaan
Inpak operator
Technieker


Groep Verhelst
“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE”
Ben je schoolverlater of zoek je een nieuwe uitdaging ? Bij de Groep Verhelst is de kans groot dat je aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende functies: van ongeschoolde arbeider tot burgerlijk ingenieur. Als werfleider ? Als elektromechanieker ? Als koerman ? Als wegenwerker ? Als baliemedewerker ? Als ...... Er zijn heel wat uitdagingen bij onze groep op zoek naar een persoon die van aanpakken weet! Wij bieden een veilige, stabiele en aangename werkomgeving voor onze werknemers. We stimuleren hen als een goede ondernemer op te treden gedurende hun werkzaamheden. Hierbij wordt kennis van zaken en bekwaamheid hoog in het vaandel gedragen.
SpontaanVerstraete in mould labels
Verstraete in mould labels is wereldmarktleider in het produceren van hoogwaardig bedrukte etiketten in kunststof voor In Mould Labelling (IML). Dagelijks produceren we in onze twee vestigingen te Maldegem en Ursel meer dan 45 miljoen etiketten voor onze internationale klanten.
Spontaan
Drukker
Productiemedewerkers standsafdelingTE CONNECTIVITY
TE Connectivity Oostkamp: een schakel in een stevig geheel Bij TE Connectivity Oostkamp worden componenten voor de automobielsector ontwikkeld en vervaardigd
Spontaan
Technisch operatorJoris Ide NV
Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. Vandaag telt de groep meer dan 1000 medewerkers in 7 verschillende landen.
Spontaan
Technisch tekenaar
Storingstechnieker

Plooibankbedienaar
Machineoperator profileerlijnEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coördineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerBelmeko
Belmeko is een machinebouwer in Oostkamp.  We maken spuitcabines, totale laklijnen en industriële ovens.  Alles is maatwerk, waardoor elke job de nodige variatie heeft. SpontaanECS European Containers
ECS European Containers Ltd was founded in 1995 in the port of Zeebrugge (Belgium). ECS is a 45’ intermodal logistics operator, specializing in transport between the UK & Ireland and mainland Europe.
Spontaan
Mecanicien intranet
Technische medewerker intranet

Lasser containerherstellerIveco-Maenhout
Iveco Maenhout is dealer van IVECO bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Brugge, Deinze en Roeselare. Wij bieden een totaalpakket aan van sales tot after sales, reparatie- en onderhoudscontracten en specifieke oplossingen.
SpontaanMarine Harvest Pieters NV
Marine Harvest Pieters behoort tot de groep Marine Harvest, één van de grootste seafood bedrijven ter wereld en de grootste producent van Atlantische zalm. Bij Pieters zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat.
Spontaan
Operator lijnverantwoordelijke
Teamleader
Technieker
Magazijnier frigoActum Services
Actum Services is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor diverse technische opdrachten. Dit zowel voor mechanische als voor elektrische opdrachten.
SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker AntwerpenArdo
Onze corebusiness: het op een zeer moderne, geautomatiseerde manier produceren, verpakken en verhandelen van de beste en gezondste vriesverse groenten, kruiden en fruit!
SpontaanStora Enso Langerbrugge
Stora Enso Langerbrugge produceert jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% Paper for Recycling. Stora Enso Langerbrugge exploiteert ook twee kwalitatieve bio-warmtekrachtkoppeling energiecentrales die voorzien in alle nodige processtoom en >70% van de elektriciteitsbehoefte.
Spontaan
Storingstechnieker 5 ploegen
Procesoperator 5 ploegenDe Bruycker
De Bruycker werd gesticht in 1961 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de machines voor wegenbouw en grondverzet. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van machines en uitrustingen voor de bouw, grond- en wegenwerken en goederenbehandeling. De Bruycker vertegenwoordigt enkele van 's werelds belangrijkste merken op dit gebied zoals BOMAG, KOBELCO, BREINING, GOMACO, LEICA GEOSYSTEMS en ATLAS.
Spontaan
TechniekersGeysen H.O.
Geysen is een servicebedrijf waar de klant koning, en de werknemer keizer is. Onze gespecialiseerde technici halen alles uit de kast om onze klanten te helpen in hun operationele efficiëntie, bij het voorkomen van pannes, voor grote onderhoudsoperaties, enz… Ze zijn flexibel, goed opgeleid, hebben ervaring en staan 24/7 ter beschikking.
Spontaan
Danis NV
Groep Danis is een familiaal bedrijf dat streeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbieden van innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor de verschillende belanghebbenden.
Spontaan
Technieker
Mecanicien
Polyvalent arbeider met doorgroeimogelijkheden
Procesoperator 2 ploegVT-Invest
VT-INVEST is de overkoepelende holding boven 8 (bouw)bedrijven: Van Tornhaut te Aalter (Residentieel/ Utiliteitsbouw), Van de Walle Industrial Building Contractor te Aalter (industriebouw), V-Systems te Nevele (stut- en schoringswerken), Stabil te Meulebeke (Stut- en schoringswerken), Cobatim te Komen (Prefabbetonfabriek), Movarec/Movatrans/Monsere te Ingelmunster (Grond- en afbraakwerken)
Spontaan
Kraanmachinist
Lasser
Projectleider bouw
Monteur beton staalbouwE&M Projects
elektro & montage, servicetechnieken
SpontaanVan Marcke
Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.
SpontaanBEP Europe
BEP EUROPE nv is één van de grootste spelers op de markt van de eindelijn testmachines voor de automobielindustrie. Onze rollenbanken, spoorbanken, HLA systemen enz worden volledig in onze vestiging ontwikkeld en geproduceerd. Tot onze klanten behoren alle bekende, wereldwijd gevestigde autoconstructeurs. Dank zij de technische know-how, innovatieve instelling en inzet van onze mensen breid ons gamma zich stelselmatig uit.
Spontaan
Elektrisch monteur
Lasser
Machine operator draaier
Machine operator frezerArtes Depret/Woudenberg
Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Artes Depret is, als algemene aannemer, hoofdzakelijk actief in het domein van de Gebouwen, de Burgerlijke bouw en Waterwerken. Artes Depret en Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in het produceren van Prefab en Projectontwikkeling.
Spontaan
Ploegbaas metsers
Schrijnwerker restauratie
Metser restauratieMaselis NV
Maselis is al bijna twee eeuwen lang (sinds 1829) een belangrijke Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen en noem maar op: Maselis kan het allemaal. De Roeselaarse vestiging heeft vier divisies: de haver- en gerstpellerij, de maïsmolen, de graanvlokkerij en de extrusie-afdeling. De eindproducten zijn heel divers: van gepelde haver tot rijstvlokken, van maïsgries tot geparelde tarwe, "you name it, we have it".
Spontaan
Analist-programmeur
Onderhoudstechnieker elektriciteit
MecanicienWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.
SpontaanAZ Sint-Jan
Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV heeft drie campussen (Sint-Jan en Sint-Franciscus Xaverius in Brugge en Henri Serruys in Oostende) en biedt optimale zorg. Wij zoeken enthousiaste en professionele medewerkers voor onze Technische dienst te versterken.

SpontaanTremec
TREMEC DRIVELINE MECHATRONICS, maakt deel uit van de internationale TREMEC TRANSMISSIONS groep met ruim 1600 medewerkers. In onze entiteit in Zedelgem (nabij Brugge) staan onze meer dan 200 ingenieurs en collega’s in voor de ontwikkeling, testing en (prototype-) productie van hoogtechnologische transmissies en deelsystemen voor hoogperformante topklassevoertuigen.
Spontaan
Prototype monteur
Wasser
Lab mechanicien
Testlabo techniekerPepsiCo Belux
Veurne Snack Foods maakt deel uit van de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo en specialiseert zich in de productie en verpakking van chips en snacks. Met 8 productielijnen en een team van 480 medewerkers zijn wij toonaangevend op vlak van processen en technologie. Tropicana Zeebrugge behoort tot ook tot de bedrijvengroep PepsiCo. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 250 medewerkers. Met 8 volautomatische productielijnen staan we garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ·  All Rights reserved  ·  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58