26 februari 2018
Europalaan 1
9120 Beveren
GTI Beveren-Waas


>> Keuzeformulier leerlingen
Bedrijf Activiteit VacaturesWillemen Infra
Aannemingen Van Wellen is één van de grootste Belgische aannemers wegenbouw en behoort sinds 2014 tot de Willemen Groep. Op 01/01/2018 fusioneren de wegenbouwbedrijven Aswebo, Aannemingen Van Wellen, AMV wegenbouw en Kumpen Infra tot Willemen Infra met vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt en Fleurus (Wallonië).

Spontaan
Wegenwerkers
OnderhoudsmecanicienBesix - Van den Berg
Van den Berg heeft een ruime ervaring in de kabel- en leidingbouw en biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. BESIX Infra is een top-3 speler in de Belgische wegenbouwsector en is actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en verharding van publieke ruimtes.
SpontaanRemo-Frit
Remo-Frit/Remo-Fresh is een groeiend familiebedrijf, gelegen in het industrieterrein van Verrebroek (Beveren-Waas). Als marktleider in de aardappelverwerking, produceren we verse, kwaliteitsvolle aardappelproducten met oog voor duurzaamheid en innovatie.
Spontaan
Technieker elektromechanica
J de Jonghe Flowsystems
J. de Jonge Flowsystems NV is een actieve contractor voor:
• pijpleidingsystemen, ook complexe piggable systemen • laadarmen voor zee- en rivierschepen & laadstations voor vrachtwagens en wagons • skids • warmtewisselaars, luchtkoelers, industriële pompen en drukvaten Wij doen zowel nieuwe projecten als servicing/maintenance/upgrade, hoofdzakelijk in de sectoren van (petro-)chemie en energie
Spontaan
Engie
We nodigen je vandaag uit om mee te bouwen aan de energiewereld van morgen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving die flexibiliteit en creativiteit stimuleert.
Bij ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom hebben we meer dan 500 vacatures!
Spontaan
HVAC technicus
Koeltechnicus

VerwarmingstechnicusEducam
EDUCAM volgt de globale ontwikkelingen in de autosector en de aanverwante sectoren op de voet. Het coördineert de verschillende partijen, werknemers en werkgevers, uit deze sectoren. Daarnaast vertaalt EDUCAM het vormingsbeleid, zoals bepaald in de cao's, in opleidings- en competentieplannen voor deze sectoren. Tot slot ontwikkelt EDUCAM ook concrete opleidingen en geeft advies aan bedrijven uit de sector.
Spontaan
Technical consultant
Technical trainerCargotec Belgium NV
Kalmar is onderdeel van de verkoop- en service organisatie van Cargotec, voor Heftrucks, Reachstackers, Terminal tractors, Havenkranen, Straddle carriers,  Ship-to-shore cranes en Spreaders. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven onderhoudstechniekers met een passie voor techniek.
SpontaanAertssen
Aertssen is al meer dan 50 jaar de specialist in België op gebied van infrastructuurwerken, uitzonderlijk transport en hijswerken. Wij breiden uit naar Vrasene en zoeken extra mechaniekers. Je komt bij ons terecht in de garage waar je zal sleutelen aan de meest diverse bouwplaatsmachines zoals graafkranen, camions, dumpers, ...
Spontaan
Kwaliteitsinspecteur
Technieker bouwplaatsmachinesActum Services
Actum Services is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor diverse technische opdrachten. Dit zowel voor mechanische als voor elektrische opdrachten.

SpontaanB-Close
B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks. Met de oprichting van een 100 % Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie (CUSTOMISED LOGISTIC SERVICES & EQUIPMENT).
Spontaan
Service techniekersTI Automotive
TI Automotive voorziet de motor van een wagen van brand- en vloeistoffen door de bouw van brandstoftanks en leidingen.
SpontaanArdovlam NV
Ardovlam NV is actief in branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en gasdetectie. Actief over gans Vlaanderen, meer dan 80 werknemers, snelgroeiende KMO.
Spontaan
Servicetechnieker Oost-West Vlaanderen
Servicetechnieker AntwerpenGeysen NV
Geysen NV is een servicebedrijf in hart en nieren. Met ons team van meer dan 100 gemotiveerde medewerkers leveren we sinds jaar en dag kwalitatief technisch onderhoud, dit aan bedrijven over gans Vlaanderen. Onze technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.) en dit zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch gebied.
SpontaanSyndus Group
De hoofdactiviteiten van de syndus group zijn te verdelen in vier branches; de bouw van staalstructuren (Ferris), de verhuur van verticaal en horizontaal industrieel equipment (Arentis), levering van glasvezelversterkte epoxy buissystemen (Amerplastics) en de productie van GVK roosters en GVK constructies (Fiberstruct).
Spontaan
Pijpfitter
Werkvoorbereider
Montagemedewerker
OnderhoudsmonteurJungheinrich
Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We produceren, verkopen, onderhouden en servicen onze klanten in een uitgebreid productaanbod. Van een manuele transpallet tot een klassieke heftruck en zelfs een volledig automatisch magazijn. In België telt Jungheinrich ongeveer 250 werknemers waarvan meer dan 100 techniekers in buitendienst.
Spontaan
TechniekersAquafin
Propere waterlopen voor de volgende generaties en een leefomgeving in harmonie met water! Daar werken meer dan 1000 medewerkers bij Aquafin elke dag aan.
Spontaan
Operator technieker waterzuiveringMotrac Handling and Cleaning
Motrac Handling & Cleaning is sinds 1973 toonaangevend als totaalaanbieder van zowel interne logistieke oplossingen als reinigingsoplossingen. We verkopen en onderhouden Linde heftrucks en magazijnvoertuigen, alsook Tennant vloer en onderhoudsmachines.
SpontaanChaintec Operational Solutions
Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro.  We zijn gespecialiseerd in de outsourcing van technische specialisten voor onderhoud van installaties en machineparken, en assistentie bij de realisatie van multidisciplinare projecten.   
SpontaanSARENS/SAMOCO
SAMOCO is een full-service (de)montage bedrijf. Wij zijn actief in de industriële verhuis/montage, havenkraandiensten en shutdowns in verschillende sectoren. Wij hanteren een grote focus op vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit, zonder de risico's uit het oog te verliezen - veilgiheid boven alles.
SpontaanHertsens Wegenwerken NV
Omgevingswerken/infrastructuurwerken
Grondwerken, rioleringswerken, verhardingswerken, funderingswerken,...
SpontaanBASF
BASF Antwerpen NV is het grootste chemische bedrijf in België. Onze 3000 collega's staat in voor productie, logistiek, techniek, labo, energiemanagement en tal van ondersteunende diensten. We bieden dan ook een breed pallet aan carrièremogelijkheden.
SpontaanWoodwize
Woodwize kent de houtsector door en door, en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen. Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Ondersteuning, advies en begeleiding nodig? Vragen over veiligheid en welzijn in de houtsector? Woodwize is je ideale aanspreekpunt.
Spontaan
BEDRIJVEN
Home - Q&A - Contact
JOBexpo maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!
Copyright © 2016 Auxilios bvba  ·  All Rights reserved  ·  info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58