JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
18 februari 2019
Europalaan 1
9120 Beveren

VOLZET

GTI Beveren-Waas


 
Bedrijf Activiteit Vacatures


Geysen

Geysen is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Met ons team van meer dan 150 techniekers staan wij klaar voor Elektromechanische opdrachten in Vlaanderen.


Spontaan
JobsiteArcelorMittal Belgium

Arcelor Mittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal Gent beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit dit staal.Spontaan
Visser & Smit Hanab


Wij voeren bovengronds- en ondergrondse kabelwerken uit voor (petro)chemische bedrijven, hoofdzakelijk in de Antwerpse haven. Hiervoor is technisch inzicht noodzakelijk. Zeer veel variatie in de job en doorgroeimogelijkheden, maar vooral een aantrekkelijk loonpakket.
     

Spontaan
Kabeltrekker
              


Bpost

Bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener. Wij bieden diensten aan op het vlak van geadresseerde en ongeadresseerde post en efficiënte, kwaliteitsvolle zakelijke en administratieve communicatie-oplossingen. bpost neemt een gunstige positie in op de Belgische markt van de pakjesuitreiking. Dat is te danken aan de uitgebreide uitreikingopties en een uitstekend internationaal netwerk. Verder bieden wij via ons dichte netwerk van verkooppunten een heel scala aan postproducten, financiële producten en verzekeringsproducten aan. bpost ontwikkelt oplossingen met toegevoegde waarde op basis van de integratie van elektronische communicatie, brieven, uitreiking van pakjes en betaaldiensten.


SpontaanSamoco

Samoco is een servicebedrijf gespecialiseerd in mechanische (de)montage - en industriële verhuis werkzaamheden voor verschillende partners (Voeding, Kerncentrale Doel, Petrochemie, Havenkranen,...) Via gerichte opleidingen en een begeleid doorlooptraject kan je verder groeien in jouw rol (sleutelwerken, aanslaan en uitwijzen van lasten, besturen hijswerktuigen,...)Spontaan
Monteur
Kraanrigger
Kraanmachinist mobiele kraan
Technieker elektriciteit
Mechanieker
Jungheinrich

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We bieden het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die machines, systemen en processen aan elkaar koppelen. Jungheinrich België telt ongeveer 250 werknemers, waarvan meer dan 100 buitendiensttechniekers die werken in eigen regio. Het takenpakket van een buitendiensttechnieker bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen.
Spontaan
Servicetechnieker


Ardovlam

Actief in sector van Beveiliging (brand, gas, inbraak, camera en toegangscontrole) -- Marktleider inzake branddetectie


Spontaan

VPK Packiging Group

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samegreat to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch bedrijf met Belgische verankering. De groep omvat meer dan 45 vestigingen verspreid over 16 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.

Spontaan


Federale Politie

Geïnteresseerd in een variërende job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden, neem deel aan de selectieproeven voor inspecteur van politie (diploma secundair onderwijs). Tevens aan de proeven voor beveiligingsagent (geen diplomavereisten).


Spontaan

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters. ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen. ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties. ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.


Spontaan
Industrieel elektricien
Onderhoudstechnieker

Technieker
Technieker stralingsbedieningFluvius

Fluvius wordt het grootste intergemeentelijk bedrijf van Vlaanderen en levert nutsvoorzieningen aan overheden, gezinnen en bedrijven in alle 308 Vlaamse gemeenten. We zijn actief als beheerder van de distributienetten voor aardgas en elektriciteit, riolering, kabeldistributie en warmte
              Spontaan


BASF Antwerpen

BASF is wereldwijd nummer één in chemie door onze intelligente oplossingen voor onze klanten én voor een duurzame toekomst. Voor de ontplooiing van onze medewerkers zijn de mogelijkheden net zo divers als onze mensen zelf. En dat is typisch voor de wereldleider in chemie. Want bij BASF creëren we carrières.

Spontaan
Technieker mechanica
Technieker Automatisatie
Technieker Elektromotoren
Technieker Trainee
ProcesoperatorCargotec Belgium

Kalmar is onderdeel van de verkoop- en service organisatie van Cargotec, voor Heftrucks, Reachstackers, Terminal tractors, Havenkranen, Straddle carriers, Ship-to-shore cranes en Spreaders.


Spontaan
Servicetechnieker
Onderhoudstechnieker

Boven Yvo

Sedert meer dan 40 jaar zijn wij als familiebedrijf staan wij gekend voor productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.

Spontaan
Monteur
PlaatserAertssen NV

Aertssen is al 50 jaar een toonaangevend bedrijf in België, opgedeeld in drie divisies, elk met hun eigen specialisme: Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen en Aertssen Transport & Logistiek.
Onze medewerkers zijn goud waard. De combinatie van mensen, machines en kennis biedt ons de mogelijkheid de beste te zijn in ons vak. We investeren daarom intensief in trainingen en opleidingen voor ons personeel.People, Power & Passion to build on!Spontaan
Techniekers
Technical operator
Magazijnier
CarrosierWoodwize


Sectoraal opleidingscentrum voor de houtsectoren.


Spontaan
Jobsite


Educam

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.


Spontaan
Technical trainer


Remo Frit

Remo-Frit, Remo-Fresh en Van Remoortel NV vormen samen een groeiend familiebedrijf, gelegen in het industrieterrein van Verrebroek (Beveren-Waas). Als marktleider in de aardappelverwerking, produceren we verse, kwaliteitsvolle aardappelproducten met oog voor duurzaamheid en innovatie.


Spontaan
LANXESS nv


LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie, had in 2017 een omzet van 9,7 miljard euro en telt momenteel circa 19.200 personeelsleden in 25 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 74 productievestigingen. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van chemische halffabricaten, additieven, chemische specialiteiten en kunststoffen.
Spontaan
Operator
Paswerker
Mechanieker (extern)
DP World


DP World Antwerp, met hoofdkwartier in Dubai, is een grote containerterminal aan het Deurganckdok. Wij laden en lossen containers van over heel de wereld en vormen zo een belangrijke schakel tussen rederijen en het transport via weg, water en spoor.DP (Dubai Ports) World Antwerp zet hierbij de modernste technologieën, geavanceerde kranen en een uitgebreid straddle carrier-park in.
Spontaan
PLC software specialist
Technieker kraandienst
Haventechnieker
Onderhoudsmedewerker rollend materieel
SPIE Belgium


Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Werken bij SPIE is dus werken bij een Top Employer in een job waar je technische uitdaging vindt en die kansen geeft om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.


SpontaanUmicore PMR

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm'sSpontaan
PSA Antwerp (ATS)

PSA en MPET behandelen meer dan 80% van het totale Antwerpse containervolume. In 2015 richtten PSA Antwerp en MPET de dochterfirma ‘Antwerp Terminal Services’ (ATS). ATS ondersteunt beide firma’s op volgende domeinen: technische diensten, HSSE (Veiligheid, Gezondheid, Security en Milieu) en lichterplanning. Samen vormen de drie firma’s een hechte en sterke bedrijvengroep binnen de Haven van Antwerpen.


Spontaan
Kraanmechanieker
Storingstechnieker
MechaniekerActemium

Actemium ondersteunt zijn klanten bij het verbeteren van zijn industriële processen. Dit doen we onder andere door onze klanten te adviseren en installaties te ontwerpen, maar we staan ook in voor de implementatie en onderhoud van de industriële installaties. We zijn een sterk groeiend bedrijf die veel belang hechten aan veiligheid, autonomie en ontwikkeling.

Spontaan
Voorman
Industrieel elektricien Antwerpen
Industrieel elektricien Gent
Industrieel instrumentfitter

Werkvoorbereider
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!