JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent

Concept

JOBexpo zet uw bedrijf in de kijker! Door een succesvolle samenwerking tussen VDAB, VOKA en HR-kantoor Auxilios, komen bedrijven en technische young potentials met elkaar in contact.
Via dit uniek project kunt u meebouwen aan de opwaardering van het technisch onderwijs.

Voorafgaand aan de beurs
worden de leerlingen door middel van een sollicitatietraining, gegeven door een HR-consultant van Auxilios, klaargestoomd om hun competenties aan u te presenteren.
Waarom deelnemen?

Tijdens de sollicitatiebeurs komen de studenten rechtstreeks bij u leren solliciteren, dit kan spontaan of aan de hand van actuele vacatures binnen uw bedrijf. Uw sollicitanten worden zorgvuldig geselecteerd door een match te maken tussen de voorkeursprofielen van de bedrijven en de voorkeursbedrijven van de leerlingen. Op deze manier leert u de doelgroep en hun verwachtingen i.v.m. de arbeidsmarkt beter kennen.

Na afloop van de sollicitatiebeurs kunnen de leerlingen die dit wensen, opnieuw bij uw bedrijf langs komen om zo verder te solliciteren voor een vaste job, vakantiejob of stageplaats. Ook  kunnen er reeds contacten gelegd worden in het kader van toekomstige eindwerken.
3
2
1

6
5
4
De sollicitatiebeurs is DE gelegenheid bij uitstek om uw organisatie in de kijker te zetten als aantrekkelijke werkgever bij een, voor u, interessante doelgroep.
Door uw deelname aan JOBexpo creëert u extra naambekendheid in uw eigen regio.
U ontmoet de young potentials in een iets lossere, meer informele sfeer, waardoor u vaak een andere kant ontdekt die u op traditionele sollicitatie-interviews niet ziet.
U ontdekt hoe uw concurrenten zich profileren binnen de arbeidsmarkt en kunt hierdoor wervingscampagnes sterker aanpakken.
Op één dag kunt u op één plek contacten leggen die de basis vormen van uw kandidatennetwerk voor de invulling van uw toekomstige stages, vakantiejobs en vacatures.
Voor een kleine prijs van 325 EUR per beurs (excl. BTW) komt u op één middag met tientallen technische talenten in contact.
Waarom nu al inschrijven?

De plaatsen per beurs zijn beperkt. Wees dus snel en schrijf je in!
Daarenboven kunnen de leerlingen hun voorkeur geven om te leren solliciteren bij jou bedrijf.
Schrijf vlug in voor 1 of meerdere van onze sollicitatiebeurzen en profileer uzelf binnen de arbeidsmarkt!
VOKA en de deelnemende technische scholen en de bedrijven die reeds aan eerdere edities van JOBexpo hebben deelgenomen zijn het erover eens dat dit initiatief een toonbeeld is van hoe het contact tussen onderwijs en bedrijfsleven kan worden gestimuleerd.
BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!