JOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talentJOBexpo, de link tussen bedrijf en technisch talent JOBexpo - dé link tussen bedrijf en technisch talent
Hoe lang duurt de beurs?
Alle beurzen gaan door in de namiddag, gedurende 4 lesuren. Enkel de beurs in VTI Poperinge gaat door in de voormiddag. De JOBexpo in VTI Ieper en VTI Tielt duurt 3 lesuren.
De opbouw is in de voormiddag, de beurs start kort na de middag en eindigt rond 17u. Daarna wordt een receptie voorzien.

Is er een kostprijs verbonden aan de deelname?
Er is een kost van 325 EUR (excl. BTW) verbonden per deelname aan een beurs. Deze kostprijs omvat:Hoe groot is de stand?
Per stand wordt een ruimte van ongeveer 9à12m² voorzien. Tafels, stoelen, elektriciteit en internet zijn aanwezig.
Welke aankleding van de stand voorzie ik best?
Elk bedrijf kan zelf beslissen in welke mate de stand wordt aangekleed. Bekijk zeker de foto's op onze facebookpagina van vorige edities om wat inspiratie op te doen.
Met hoeveel recruiters komen we best langs?
Per stand kunnen er maximum 4 recruiters ingeschreven worden. Tot en met 4 ingeschreven recruiters blijft de deelnameprijs 325 EUR (excl. BTW) per beurs. Per recruiter worden er minimum 3 leerlingen toegewezen. D.w.z. dat met meer recruiters je meer leerlingen ziet, voor dezelfde prijs.

Wanneer er 5 of meer recruiters aanwezig zijn, worden er twee standen voorzien en wordt de deelnameprijs twee maal aangerekend. 

Kan ik mijn deelname annuleren?
Annulatie kan kosteloos tot 1 maand voor de sollicitatiebeurs. Ook bij annulatie binnen de maand voor de sollicitatiebeurs, blijft de volledige deelnameprijs verschuldigd, en worden de ingeschreven recruiters automatisch door de organisator in regie vervangen aan 245 euro (excl. BTW) per vervangen recruiter (afhankelijk van het aantal aangemelde recruiters).
Waar kan ik zien met hoeveel recruiters we ingeschreven zijn?
Op de bevestigingsmail na inschrijving.
Wat gebeurt er als één van de ingeschreven recruiters afwezig is op de dag van de beurs?
Indien op de dag van de beurs zelf een ingeschreven recruiter afwezig blijkt te zijn, kan deze persoon probleemloos worden vervangen door een collega, of door bv. een werknemer van een interimpartner.
Indien een vervanging niet mogelijk is, worden de afwezige recruiters door de organisator automatisch in regie vervangen aan 245 euro (excl. BTW) per vervangen recruiter (afhankelijk van het aantal aangemelde recruiters).
Heb je nog een aantal praktische vragen over de werking, timing of andere zaken?
Bekijk alvast hieronder de vragen of contacteer ons.
Standplaats van 9à12m² (elektriciteit, tafels en stoelen)
Promotie studentenwerk, stages, eindwerken...
Netwerkmoment
Contact met toekomstig (technisch) talent
Vermelding op website van Auxilios
Vermelding met logo en vacatures op www.jobexpo.be
Persconferentie
Communicatie via sociale media (Facebook, LinkedIn..)
Catering
Q&A

BEDRIJVEN

Home - Q&A - Contact - Privacy
Copyright 2018 Auxilios bvba   All Rights reserved   info@auxilios.be
Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - Roeselare - 051 22 06 58

JOBexpo
maakt deel uit van Auxilios, uw externe personeelsdienst!